Klíčová slova - Zhodnocení kapitálu

C:\fakepath\day-trading2.png

Intradenní trading jako liga mistrů obchodování?

11.03.2019 V jedné z knih věnujících se tradingu, kterou jsem v uplynulých 5 letech přečetl a na jejíž název si dnes bohužel nedokážu vzpomenout, autor definoval intradenní obchodování (day trading) jako světové mistrovství nebo chcete-li ligu mistrů tradingu. Opravdu je tedy day trading naší nejtěžší disciplínou nebo jsou všechny styly stejně náročné?
img

Fundamentální analýza – jakou akcii si vybrat?

20.12.2018 Položte si otázku: „Kterou akcii bych měl v tuto chvíli koupit?“ Na burze je mnoho obchodovaných společností a každá z nich má celou řadu výhod i nevýhod. Chápeme, že občas nelze přes stromy vidět les a vybrat správnou akcii do našeho portfolia může být někdy težší, než se na první pohled zdá.
C:\fakepath\trading-1.png

Pozor na neseriózní brokery, podvodné roboty a signály

03.12.2018 Obchodování na finančních trzích může nabízet obrovské a jedinečné příležitosti. Bohužel vysoké potenciální výnosy zároveň vyžadují značné riziko. Proto je důležité, aby každý obchodník disponoval dostatečným vzděláním a spolupracoval s důvěryhodnými odborníky. V dnešním vzdělávacím článku se podíváme, jak se v tradingu vyhnout potenciálním „podvodníčkům“, kteří slibují takřka nereálné výsledky.
C:\fakepath\forex-trader2.png

Neporovnávejte se s ostatními obchodníky

19.11.2018 Před mnoha lety vynalezli chovatelé koní koňské klapky na oči, aby se koně dokázali více soustředit na svou práci a nebyli rozptylováni okolím. Tyto klapky brání koním vidět cokoliv jiného než to, co je před nimi. V dnešním článku se podíváme na to, jak tyto pomyslné klapky na oči, tedy soustředění se především na sebe samotného, mohou traderům umožnit jít efektivněji za svým cílem.
C:\fakepath\obalka-29082018.jpg

Nové rozšířené vydání knihy: Začínáme na burze - Jak uspět při obchodování na finančních trzích

29.08.2018 Právě vychází nové a rozšířené vydání úspěšné knihy! Chcete dosáhnout úspěchu při obchodování na finančních trzích? Už jste to zkoušeli a stále se vám moc nedaří? Nevyznáte se v příliš odborných analýzách na finančních serverech? Všem začínajícím investorům přichází na pomoc nová kniha od zkušeného autora – Začínáme na burze.
img

Jak hodnotit efektivnost investiční strategie?

16.07.2018 Graf, jako jednoduché vizuální znázornění vývoje měnového páru, poskytuje rychlou a snadno čitelnou informaci o vývoji kurzu i o okamžité hodnotě měnového páru. Na základě těchto informací lze snadno přijímat investiční rozhodnutí jak o vstupu do obchodu, tak o jeho ukončení. Komplexnější vyhodnocení výsledků a zejména jejich komparace s jinými rozhodnutími je však velmi obtížné.
img

Blížící se VIP seminář: Získejte strategie s úspěšností přes 75% a exkluzivní bonus!

09.05.2018 Vážení čtenáři a příznivci portálu FXstreet.cz, rádi bychom vás informovali o blížícím se květnovém termínu a posledních volných místech na exkluzivním VIP semináři: Obchodujte jako bankovní trader!
img

Obchodní cykly forexu

15.01.2018 Každý z nás je od mala vychováván tak, aby si pojem času spojoval s lineární podstatou plynutí. Laicky řečeno to znamená, že ho dělíme na minulost, přítomnost a budoucnost.
img

Rozhovor s týmem FXstreet.cz z Bossa Investorské ligy mistrů

14.11.2017 Tým FXstreet vysílá každou středu od 17:30 h prostřednictvím webinářů Bossa.cz.
fofo-vaclav2.png

Příběh tradera: Z 1 000 USD na 14 000 USD za necelý rok

11.09.2017 Na serveru FXstreet.cz rádi prezentujeme cesty traderů, kteří se i přes určité počáteční překážky stali konzistentně profitabilními tradery. Jedním z nich je i pan Václav M., který dosahuje opravdu obdivuhodných výsledků. V tomto rozhovoru se mimo jiné dozvíte, jaké začátky Václava provázely v budování jeho tradingové kariéry. A jak už to ve světe tradingu bývá, nebylo to rozhodně jednoduché. Václav se však, jak sám říká, nerad vzdává, což mu společně s jeho pílí pomohlo dostat se tam, kde se nachází nyní. Zajímá vás jeho příběh, výsledky a také to, co by poradil ostatním obchodníkům? Tak pokračujte ve čtení.
img

Existuje štěstí v tradingu?

01.08.2017 Psychologie obchodování je nedílnou součástí každého z nás. Trhy jsou jakýmsi živým organismem, u kterého se snažíme racionálním přístupem zanalyzovat jeho vývoj, což vytváří rozpor mezi očekáváním a konečným výsledkem.
trading-30122016.png

Vstupte do nového roku tou správnou nohou

30.12.2016 Rok 2016 se nezadržitelně blíží do svého konce. Do nového roku zbývá necelá obchodní seance, a tak je čas na uspořádání dalších kroků, které nám pomohou v našem tradingovém progresu. Jaké kroky bychom nyní měli podniknout, aby pro nás následující rok dopadl co nejlépe?
img

Hodnocení investičního roku 2016 a výhled na 2017 podle analytiků Fidelity International

27.12.2016 „Pokud nás rok 2016 něco naučil, pak to bylo očekávat neočekávané – právě oblast neočekávaného se totiž stala překvapivě populárním hájemstvím pro riziková aktiva. I v roce 2017 můžeme čekat další překvapení, ale o některých tématech je třeba stále přemýšlet,“ shrnuje James Bateman, Fidelity International, investiční ředitel pro oblast Multi Asset
img

Joel Greenblatt a jeho „magická formule“

11.08.2016 Snad ani neexistuje jednodušší způsob investování, než který používal Joel Greenblatt, zakladatel slavného hedge fondu Gotham. Jeho metoda je popsána v knize s názvem „Malá kniha, která poráží trh“ (The Little Book That Beats The Market).
emoce-trading-25092015.jpg

Nejčastější emoce v obchodování

28.09.2015 Psychologie obchodování je jedním z nejtěžších, avšak zároveň velmi podceňovaným prvkem při obchodování. Nezáleží na tom, zda obchodujeme za účelem přivýdělku, zhodnocení kapitálu nebo na plný úvazek. Existuje mnoho knih, webových stránek a diskuzí ohledně psychologie, ale jen málo z toho je zaměřeno na specifický okruh psychologie obchodování, zejména pro krátkodobé obchodníky.
top-forex-24072015-3.png

Top 5 nejlepších forexových obchodníků

27.07.2015 Dnešní článek není tak úplně vzdělávacího charakteru, ale bude značnou inspirací, která je pro úspěšné obchodování na finančních trzích také velmi nezbytná. Pokud chcete být nejlepší, musíte se učit od těch nejlepších. To samé platí pro forexové obchodování. V následujících řádcích si představíme 5 nejúspěšnějších obchodníků na forexovém trhu, o kterých bychom měli bezpochyby vědět.
img

Jak zvýšit úspěšnost ziskových obchodů a zhodnocení kapitálu?

26.06.2015 Dle mých dlouholetých zkušeností ze vzdělávání obchodníků na finančních trzích a také ze sáhodlouhých diskusí ať už se začínajícími obchodníky či úspěšnými profesionálními tradery obvykle směřují dotazy stále na podobná témata, tedy jak dosahovat co nejvyšší úspěšnosti ziskových obchodů, co nejvyššího zhodnocení kapitálu a při tom udržet co nejnižší podstoupené riziko ať už na každý realizovaný obchod či z dlouhodobého hlediska (maximální drawdown - propad kapitálu v průběhu obchodování).
img

Patria Forex Team přichází s Deníkem obchodníka pro forexové tradery

23.09.2014 Knihovny plné teoretických znalostí, semináře, webináře, kurzy. Většina z těchto vzdělávacích sekcí obsahuje jedno společné téma – Deník obchodníka.
img

Alternativa obchodování forexu

10.12.2012 Moje obchodování
img

Bitcoin

21.10.2011 Určitě zajímavou možností obchodování je po světě hodně známá měna Bitcoin.
fx trading 22.jpg

Proč obchodovat na forexu?

03.06.2011 Proč stále více lidí volí právě měny? Důvodů je celá řada. Obchodování s měnami je vůbec největším a nejoblíbenějším finančním trhem na světě.
forex466.jpg

Forex fond aneb další šance pro tradery

26.11.2009 Někteří tradeři jsou schopni na trhu dosahovat velmi vysokého procenta zhodnocení kapitálu ale už jim nestačí spokojit se s desetitisíci dolary vydělaných měsíčně na svůj účet. Mnoho těchto traderů si proto zakládá své vlastní fondy, kde nabízejí správu peněz na forexu pro investory s možností velmi vysoké procentuální návratnosti. Mohou si tak proto vybudovat mnohamilionový byznys. Každý si jistě umí spočítat, že spravovat svých 20 000 USD a dosahovat roční zhodnocení na Forexu okolo 70% je něco jiného než obchodovat například s jedním milionem USD. Tam potom mohou být zisky pro tradera mnohonásobně vyšší. Forex díky své obrovské likviditě toto samozřejmě umožňuje.
bomba.jpg

Extrémní zisky čekají na FOREXu pouze na připravené

25.08.2009 Dnešní článek jsme pro vás připravili ve spolupráci s naším FX traderem, který je na serveru FXstreet.cz znám pod přezdívkou Stan. V úzké spolupráci s tímto skvělým traderem jsme se rozhodli uveřejnit jeho výpis účtu za poslední měsíc obchodování, a doslova tak nahlédnout přes rameno úspěšnému FX traderovi.
img

Proč obchoduji FOREX ?

15.07.2009 Proč stále více lidí volí právě měny ? Důvodů je celá řada. Obchodování s měnami je vůbec největším a nejoblíbenějším finančním trhem na světě.
fxstreet.jpg

O nás

02.06.2009 FXstreet.cz je první nezávislý server věnovaný obchodování na forexu v České republice a na Slovensku. Naším cílem je vytvoření komunity úspěšných forexových traderů. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, vymanit se z davu a být úspěšní v obchodování na finančních trzích, jste na správném místě.
Související klíčová slova: FOREX | FXstreet | Technická analýza | Psychologie | Obchodní systémy | Korelace měn | Offshore | George Soros | Bitcoin | Fundamentální analýza | Live trading | Price Action | Intradenní obchodování | Patrik Urban | Obchodní strategie | Peníze | Disciplína | Akciové indexy | Akciový index | Pullback | Korelace | Equity | Backtesting | Inflace | EUR/USD | Dow Jones | USA | Británie | Obchodní deník | Obchodní plán | Programování | Forexový trh | Německo | Analytik | New York | Profit-Target | Bankovní trader | Spekulace | Investiční fondy | Dividendy | Daně | Rizika | Politika | Měnový trh | Objemy obchodů | Deník tradera | Obchodování na burze | Investujeme | Binární opce | Spready | Jak se stát forexovým obchodníkem | CFDs | Kapitál | Sazby | AOS | Akcie | Akciový trh | Aktiva | Akumulace | Alokace | Analýza | Zhodnocení | Asset management | Bank of England | Bloomberg | Bod | Break/Even | Breakout | Broker | Burza | Burza cenných papírů | CFD | CFTC | Centrální banky | Konsolidace | Demo účet | Diverzifikace | Dividenda | Dow Jones Industrial | Drawdown | Ekonomika | Euro | FX | Fed | Federální rezervní systém (FED) | Finanční trh | Finanční trhy | Fiskální politika | Hedge fondy | Foreign Exchange | Futures | Grafy | HFT | Hedge | High | Indikátor | Indikátory | Insider | Investice | Investiční fond | Investor | Investování | Komodity | Kurz | LES | Likvidita | Long | Lot | Low | MT4 | Makléř | Margin | Obchodní příkazy | Risk | MetaTrader | Měna | Měnové páry | Měnový pár | Měny | NFA | Nabídka | Nástroj | Obchodní systém | Obchodník | Obchodník s cennými papíry | Obchodování s měnami | Offshore fond | Opce | P/E | Pip | Platforma | Poplatek | Portfolio | Pozice | Příkaz | RRR | RSI | Realizace zisku | Rezistence | Reálný účet | Riziko | S&P 500 | Slippage | Spread | Stochastic | Stop-Loss | Time frame | Timeframe | Trader | Trading | Trend | Ukazatel | Volatilita | Výkonnost | Výnosnost | Wall Street | Warren Buffett | Zisk na akcii | Zlato | ČNB | Časový rámec | Úrokové sazby | Riziková aktiva | Obchodní platforma | Banky | Doporučení | EUR | USD | Dluhopisy | JPY | CHF | CAD | GBP | Obchodování | Forex trading | Obchodování na forexu | Objem obchodů | Finanční krize | FTSE | Patria | BOSSA | Patria Forex | Axiory | Indexy | Globální ekonomika | Investoři | Psychologie tradingu | Fundamenty | Začínáme na burze | Fond | Ekonomie | EU | Finanční sektor | Market Watch | Ekonom | Myšlení | Byznys | Business | Pravděpodobnost | Drahé kovy | Zisk | Ziskový obchod | Obchodování na finančních trzích | Zkušenosti | Panika | Optimismus | Výsledky | Chamtivost | Strach | Emoce | Trpělivost | Hedge fond | Bohatství | Obchodovat | Ondřej Hartman | Regulace | Portfolio manažer | Portfolio manager | Soukromý fond | Investiční společnosti | Investovat | USD/EUR | Money-Management | Obchodní seance | LYNX | Swingové obchodování | BTC | Burzy | Rozvíjející se trhy | Time-Frame | Tomáš Vobořil | Forexový trader | Bankrot | Ceny akcií | Obchodníci | Obchodní účet | Vzdělávání | Semináře | Praxe | EURUSD | GBPUSD | Index | Investiční strategie | Otevřená pozice | Podpora | Volatilní | Forex pro začátečníky | Akciové burzy | Analýzy | Automatické obchodní systémy | Směnárna | Bitcoin.cz | Bossa.cz | Britské libry | Brokerské společnosti | Brokeři | Cena | Day trading | Dolary | EUR GBP | EUR CHF | EUR JPY | EUR USD | Exchange | Finanční prostředky | Fondy | Forex fond | Forexové obchodování | Forexu | Full time | FX Trader | FX Trading | FXstreet.cz | Fyzické zlato | GBP CHF | GBP JPY | Graf | Hodnota akcií | Index Dow Jones | Index S&P 500 | Instrument | Instrumenty | Intuice | Investiční | Investiční poradenství | Investiční účet | Investování do akcií | Investování do fondů | Komoditní | Kurzy | E15 | Makléři | Makroekonomické ukazatele | Makroekonomický kalendář | Management | Manuál | Market | Měna Bitcoin | MetaTrader 4 | Minutové opce | Nejnovější zprávy ze světa | Nemovitosti | Obchodní platformy | Obchodování komodit | Obchodujeme | Pips | Portfolia | Pro investory | Psychologie obchodování | Reuters | Ropy | Řízení rizika | Seminář | Signály | Trh | USD CAD | USD CHF | USD JPY | Volatility | Výběr brokera | Výnosy z dluhopisů | Výprodej | Webináře | Zkušenost | Zpravodajství | Zprávy | Zisky | Tradeři | Buffett | Obchodní den | Omega | P.A. | Prospekt | Range | ROCE | Konzervativní investor | P/E (Price/Earnings ratio) | Tržby | QE | Co je forex | Milionář | Forex Pro | Jan Kovalovský | Reálné obchodování | Zhodnocení účtu | Commission | Komise | Kontrakt | Federální rezervní systém | Majors | Paper trading | Volby | S/R zóny | Rozhovor | Úspěšný trader | Know-how | Futures trading | Blog | Vzdělání | Burze | Commodity futures | Commodity futures trading | Diskusní fórum | Dividendové akcie | Investment | Slušný zisk | Forex asistent | Reálný obchodní účet | Investiční soutěže | Demo obchodování | Úspěch | Podnikání | Hospodářské výsledky | Earnings | Podnikatelé | Pro tradery | Znalost | Příprava | Přehled | Vytrvalost | Konzistence | Zdravý rozum | Salomon Brothers | Obchodní signály | Obchodování CFDs | Referendum | Časová pásma | City | Fidelity International | Obchodované instrumenty | FX Concepts | Institucionální objednávky | Obchodní styl | Svatý grál | Ikona finančního světa | Forbes | Firmy | Styl obchodování | Finančnictví | Walmart | Propad | Kryptoměny | DAX30 | S&P | Ztráty | Zvýšení úrokových sazeb | Farmaceutické společnosti | Obchodování na forexovém trhu | CySEC | Zajištění | FTSE 100 | Poskytovatelé likvidity | Zhodnocovat kapitál | Úspěch v tradingu | Výhled | Poplatky | Kvalitní brokeři | Počáteční kapitál | Úspěšné obchodování | Průzkum | Začínající trader | Začínající obchodník | Krize | Investiční rozhodnutí | Makroekonomika | FCA | Investovat do akcií | Britské referendum | Výnosy | Quantum | ČTK | Mini loty | Standardní loty | Obchodování forexu | Obchodní pozice | Commodity Futures Trading Commission | Očekávání | Fondy rizikového kapitálu | Stanley Druckenmiller | Purple Trading | Obchodovat na forexu | Interbank VIP indikátor | Alokace aktiv | Vydělávat peníze na forexu | Vydělávat peníze | Investování na finančních trzích | Benjamin Graham | Bill Lipschutz | Profesionální tradeři | Obchodování s cizími měnami | Příběh tradera | Spekulativní investice | Psychologický deník | Obchodování kryptoměn | Trh kryptoměn | LYNX Trading | Inteligentní investor | Dobrý obchodník | Trading je byznys | Financial Conduct Authority (FCA) | Full-time trader | Geopolitické napětí | Automatické obchodní strategie | Lukáš Adámek | Intradenní trading | Trading akciových indexů
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | Index | USA | Trh | Reuters | ČTK | Banky | Pozice | Banka | EUR/USD | Výhled | FOREX | Rezistence | FXstreet | Obchodování | Euro | Dolar | JPY | Měnový pár

Předchozí klíčová slova

Zero Bond
Zero Hedge
Zet.cz
ZEW
ZEW index
Zew Survey Index
ZFP
ZFP akademie
Zhodnocení
Zhodnocení japonských akcií

Následující klíčová slova

Zhodnocení peněz
Zhodnocení účtu
Zhodnocení vloženého kapitálu
Zhodnocování dolaru
Zhodnocování měn
Zhodnocování měny
Zhodnocovat kapitál
Zhodnotit investice
Zhoršení akciového výhledu
Zig Zag

Články

reklama
Bossa mentoring

Kurzy obchodování

Bře
23

Juniorská škola tradingu - Forex I-II (Praha)

Juniorská škola tradingu - Forex I-II je určena pro začínající tradery. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, vymanit se z davu a být úspěšný v obchodování na finančních trzích, tak je tento seminář určen právě vám.

Dub
13

Praktický workshop technické analýzy + profi obchodní systémy na FOREXu

FXstreet.cz představuje unikátní seminář s hostem - Patrikem Urbanem, který působil jako profesionální trader na Wall Streetu. Praktické použití technické analýzy, Price Action a obchodní systémy ziskových traderů. Kromě Patrika Urbana na semináři jako host vystoupí také full-time trader Jakub Hodan.

Kvě
18

Exkluzivní VIP seminář: Obchodujte jako bankovní trader!

Představujeme vám exkluzivní seminář, který účastníky semináře posouvá mezi tradingovou elitu. V průběhu semináře se dozvíte veřejně nedostupné informace o tom, jak ve skutečnosti funguje forex, pravdu o retailových brokerech a další veřejně nedostupné informace z obchodování bank a tradingu na institucionální úrovni.

Literatura

titulka_smallsize.jpg

Novinka! Kniha "Jak se stát forexovým obchodníkem" Ondřeje Hartmana vychází ve druhém a výrazně rozšířeném vydání!

Kniha vychází již ve druhém, ale tentokrát výrazně upraveném a rozšířeném vydání. Kniha je koncipována tak, aby byla užitečným průvodcem jak začínajícím obchodníkům bez zkušeností, tak i těm, kdo na forexu již obchodují a potřebují si prohloubit své znalosti.

Day_Trading_obalka_78x110.jpg

Kniha "FOREX – Ziskové intradenní a swingové obchodní strategie" od Kathy Lien vychází v češtině!

Je nám velikou ctí, že můžeme obohatit český a slovenský forexový trh světově uznávanou knihou číslo 1 pro každého, kdo chce do hloubky pochopit fungování největšího světového finančního trhu.

C:\fakepath\kathy-lien-08112017.jpg

Světový bestseller o tradingu v češtině! Úspěšní obchodníci: Jak běžní lidé porážejí Wall Street v jeho vlastní hře

Jedna z nejprodávanějších knih od Kathy Lien právě vychází v českém překladu! Obsahuje sérii rozhovorů Kathy Lien s nejúspěšnějšími tradery. Tato kniha se stala inspirací pro tisíce čtenářů po celém světě. Setkáte se v ní s příběhy obyčejných lidí, kteří dokázali zbohatnout díky systematickému dodržování konkrétních pravidel v tradingu. Bez ohledu na jejich povolání jsou dnes úspěšnými obchodníky a investory. V této knize vám budou představeny jejich obchodní přístupy a strategie, které vám pomohou pochopit, jak lze pomocí vlastní píle dosáhnout úspěchu ve zdánlivě složitém světě tradingu.

Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu, až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní Price Action VIP indikátor, doposud úspěšně používaný pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečný Price Action VIP indikátor, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:


FXstreet.cz - forex, komodity, kryptoměny, trading, zpravodajství

Nezávislý investiční server zaměřený na forex, komodity, kryptoměny, trading a zpravodajství. Vzdělávací články, cenové grafy, cizí měny, semináře, ekonomické a forex zprávy.
reklama
CLEO.one
reklama
LYNX Cesta Tradera
reklama
LYNX Cesta Tradera
reklama
LYNX Cesta Tradera
Potvrďte prosím... Zavřít