Středa 17. červenec 2019 08:49
reklama
RoboMarkets
reklama
RoboMarkets
reklama

Klíčová slova - Vysoké zhodnocení

C:\fakepath\forex2.png

Vysoké zhodnocení kapitálu z pohledu psychologie

03.06.2019 Ve svém minulém článku jsem se detailně zabýval matematicko-teoretickou rovinou možnosti dosahování 30% měsíčního zhodnocení obchodního kapitálu pomocí odpovídající intradenní strategie. Ani bouřlivá diskuze pod článkem mě neodradila, a proto přidávám druhou část věnující se čistě psychologické stránce tohoto tématu.
img

Nabídka dluhopisů po telefonu? Nikdy!

07.05.2019 Určitě to sami znáte, zazvoní telefon a na druhé straně se ozve servilní hlas s otázkou, jestli by vás mohl na chviličku vyrušit. Operátoři aktivního telemarketingu tímto způsobem nabízejí účast na různých průzkumech, předváděcích akcích, změnu mobilního operátora, půjčky, ale nezřídka kdy také možnost „lákavé investice“. Tzv. finanční šmejdi se totiž nezastaví před ničím, včetně uzavírání smluv v hodnotě až několika desítek tisíc korun po telefonu. Tato forma investiční nabídky je však, přinejmenším, neetická, nemluvě o tom, že investované, resp. spíše proinvestované úspory, už pravděpodobně nikdy neuvidíte.
C:\fakepath\zhodnoceni2.png

Lze dosahovat 30% měsíčního zhodnocení kapitálu?

04.04.2019 Pod mým nedávno publikovaným článkem, který se věnoval intradennímu tradingu a jeho přirovnání k obchodnické lize mistrů, se rozvedla poměrně zajímavá diskuze, která mě vedla k napsání pokračování. Opravdu je 30% měsíční zhodnocení kapitálu nemožné nebo příliš nereálné?

Další články k tématu Vysoké zhodnocení

Fondy-12052016-LV-17.jpg

Kolik vydělají manažeři hedgeových fondů?

12.05.2016 Magazín Institutional Investor zveřejnil žebříček manažerů hedgeových fondů, kteří si dokázali za rok 2015 vydělat nejvíce peněz.
img

Způsobí nedostatek palladia růst jeho ceny?

26.11.2012 Palladium rostlo uplynulý měsíc nejvíce ze všech drahých kovů. Nutno dodat, že od počátku roku byl tento kov co do výkonnosti tím nejhorším. V minulém týdnu ovšem přišla zpráva od přední chemické firmy Johnson Matthey. Podle její předpovědi bude již v tomto roce palladium nedostatkovým zbožím a to kvůli klesajícím dodávkám z Ruska a Jihoafrické republiky. Nepodaří se mu uspokojit poptávku jak pro investiční, tak pro výrobní účely. Palladium je nutné pro výrobu autokatalyzátorů. I když v minulém roce bylo palladium přebytkovým kovem, v letošním i příštím roce se čeká jeho “deficit?. A to pomůže jeho ceně jak v relativním, tak absolutním vyjádření. Největším problémem u palladia je to, že jeho trh je velmi malý a velká část investorů má tendenci se mu kvůli nízké likviditě a někdy také vysoké volatilitě vyhýbat.
bohatstvi

Jak zajímavé mohou být příjmy z forexu?

13.07.2009 Otázka, kterou si může položit kdokoliv a odpověď na ni zajímá každého. Je lépe zajímat se o nominální hodnotu zisku nebo procentuální vyjádření zhodnocení? Dá se porovnat paper test nebo výsledky demo účtu s reálnými výsledky dosaženými skutečným obchodováním na live účtu? Mám mít strach nebo respekt a nebo se není čeho bát v trhu jménem forex?
img

Rok 2017: Hybatelem trhů bude ekonomika

30.12.2016 Rok 2016 patřil investičně mezi roky úspěšné, jak pro dluhopisové tak pro akciové investory. Hlavní akciové trhy s největší pravděpodobností skončí rok 2016 výše, než kde končily rok přechozí, a také vládní dluhopisové trhy navzdory výprodejům v posledních týdnech letošek zakončí v lehce černých číslech. Z pohledu na grafy a celkem nízkou letošní volatilitu to vypadá, jak kdyby letošek byl nejnudnějším rokem za posledních alespoň pět, a že se toho opravdu moc nestalo.
img

Investice do akcií: 11 rad k obchodování s akciemi pro začátečníky

01.01.2019 Akcie jsou často jedním z prvních investičních aktiv, o které se člověk začne zajímat, když se rozhodne zhodnocovat vlastní volné prostředky. Pokud jste v bodě, že se chcete dozvědět od začátku, jak investice do akcií fungují, pak je tento komplexní průvodce určen právě pro vás.
img

Investice do akcií: 11 rad k obchodování s akciemi pro začátečníky

27.02.2018 Akcie jsou často jedním z prvních investičních aktiv, o které se člověk začne zajímat, když se rozhodne zhodnocovat vlastní volné prostředky. Pokud jste v bodě, že se chcete dozvědět od začátku, jak investice do akcií fungují, pak je tento komplexní průvodce určen právě pro vás.
img

Investování do fyzických drahých kovů - 6.

24.03.2015 V minulých částech našeho seriálu jsme si představili nejdéle vycházející investičně-sběratelské stříbrné mince, australské Kookaburry a čínské Pandy. Dnes se podíváme na investičně nejperspektivnější mince z této kategorie, které nesmí chybět v žádné kvalitní investiční sbírce fyzických drahých kovů.
C:\fakepath\trading-1.png

Pozor na neseriózní brokery, podvodné roboty a signály

03.12.2018 Obchodování na finančních trzích může nabízet obrovské a jedinečné příležitosti. Bohužel vysoké potenciální výnosy zároveň vyžadují značné riziko. Proto je důležité, aby každý obchodník disponoval dostatečným vzděláním a spolupracoval s důvěryhodnými odborníky. V dnešním vzdělávacím článku se podíváme, jak se v tradingu vyhnout potenciálním „podvodníčkům“, kteří slibují takřka nereálné výsledky.
img

Vývoj na finančních trzích – leden 2019

04.02.2019 Data o růstu čínského HDP potvrdila, že druhá největší ekonomika v roce 2018 rostla nejpomaleji za posledních 28 let, konkrétně 6,6 %. Čínské vládní autority proto připravují nové fiskální stimuly na podporu ekonomického růstu. Centrální banka již měnové kohouty uvolnila.
img

Zajímavosti ze soutěže XTB Trading Cup 2014

03.12.2014 Soutěž XTB Trading Cup 2014 probíhala od 5. do 31. října 2014. Jejím principem nebylo nic jiného, než prostřednictvím realizace...
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | Index | USA | Trh | Reuters | ČTK | Banky | Pozice | Banka | Výhled | EUR/USD | FOREX | Rezistence | Obchodování | FXstreet | Euro | Dolar | JPY | Graf

Předchozí klíčová slova

Výsledky firem
Výsledky obchodního systému
Výsledky obchodování
Výsledky O2
Vysoká finanční páka
Vysoká volatilita
Vysoká zadluženost
Vysoké ceny bytů
Vysoké sázky
Vysoké standardy

Následující klíčová slova

Vysoké zhodnocení kapitálu
Vysoké zisky
Vysokofrekvenční obchodování
Vysokofrekvenční obchody
Vysokofrekvenční obchody (HFT)
Vysokofrekvenční trading
Vysokoúročené měny
Vysoký výnos
Vystavení riziku
Vystoupení z EU
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu, až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní Price Action VIP indikátor, doposud úspěšně používaný pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečný Price Action VIP indikátor, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
Potvrďte prosím... Zavřít