Pátek 22. leden 2021 14:43
reklama
RoboMarkets CopyFX
reklama
BOSSA ebook analyza
reklama
Dukascopy

Klíčová slova - Procentuální zhodnocení kapitálu

C:\fakepath\socialni-investori.jpg

Kolik lze dlouhodobě vydělávat na finančních trzích (část 5.)

07.09.2020 Pátým článkem budeme dnes pokračovat v našem seriálu o tom, kolik lze realisticky dlouhodobě vydělávat na finančních trzích. V tomto dílu se společně podíváme na poskytovatele signálů/strategií (strategy provider), někdy známými pod pojmem social trading.
C:\fakepath\forex-robot.jpg

Kolik lze dlouhodobě vydělávat na finančních trzích (část 4.)

20.07.2020 V článku se zaměříme na to, kolik procent zhodnocení kapitálu lze dlouhodobě dosáhnout u automatických obchodních systémů (AOS), nebo chcete-li robotů, či algoritmického obchodování a jim podobné. Prostě obchodování, kde vše jede podle počítačového kódu a člověk víceméně rozhoduje jen o zapnutí a vypnutí AOS.
C:\fakepath\trader-kapital.jpeg

Kolik lze dlouhodobě vydělávat na finančních trzích (část 1.)

20.04.2020 Dnešním článkem začne nový a myslím si, že velmi zajímavý seriál o tom kolik lze realisticky dlouhodobě vydělávat na finančních trzích. Podíváme se na toto téma velmi detailně, prozkoumáme všechny dostupné oficiální statisticky, výsledky investičních fondů, profesionálních traderů či takzvaných strategy providerů. Věřím, že takovýto seriál bude velkým přínosem, protože nic podobného na internetu v takové formě není a bude to tak velmi unikátní co se týče rozsahu témat, statistik a zpracování dat.

Další články k tématu Procentuální zhodnocení kapitálu

bohatstvi

Jak zajímavé mohou být příjmy z forexu?

13.07.2009 Otázka, kterou si může položit kdokoliv a odpověď na ni zajímá každého. Je lépe zajímat se o nominální hodnotu zisku nebo procentuální vyjádření zhodnocení? Dá se porovnat paper test nebo výsledky demo účtu s reálnými výsledky dosaženými skutečným obchodováním na live účtu? Mám mít strach nebo respekt a nebo se není čeho bát v trhu jménem forex?
forex91.JPG

9. část - Money Management

15.07.2009 Money Management (MM) patří bezesporu mezi nejdůležitější oblasti úspěšného obchodování. Vzhledem k tomu, že není v našich lidských silách, abychom vždy na 100 % předpovídali budoucí pohyby cen na trhu, musíme se naučit vyrovnat se i s obchody, které pro nás jako pro obchodníka nebudou vždy ziskové. I přes to, že jsme na forexovém trhu proto, abychom vydělávali peníze, ztrátovým obchodům se prostě nevyhneme. K tomu, abychom tyto obchody eliminovali a měli je pod kontrolou, nám slouží tzv. Money Management. A co to tedy vlastně je? Money Management je soubor pouček a pravidel, které nám pomáhají se správným řízením rizika na obchodním účtu. Jeho hlavním cílem je zajistit přežití investora na trhu a v případě série ztrátových obchodů co nejvíce ochránit jeho kapitál. Je statisticky dokázáno, že pokud obchodujeme bez MM, hazardujeme se svými penězi.
C:\fakepath\forex2.png

Vysoké zhodnocení kapitálu z pohledu psychologie

03.06.2019 Ve svém minulém článku jsem se detailně zabýval matematicko-teoretickou rovinou možnosti dosahování 30% měsíčního zhodnocení obchodního kapitálu pomocí odpovídající intradenní strategie. Ani bouřlivá diskuze pod článkem mě neodradila, a proto přidávám druhou část věnující se čistě psychologické stránce tohoto tématu.
C:\fakepath\daytrading.jpg

Proč si vybrat intradenní obchodování

11.10.2019 V jednom ze svých předchozích článků jsem intradenní obchodování (daytrading) označil jako „Ligu mistrů“ tradingu. Přeneseně jsem tak chtěl nazvat intradenní trading královskou disciplínou, která zároveň patří mezi ty nejtěžší, není-li úplně tou nejtěžší ze všech. Proč se tedy do takového stylu pouštět a co mi jako obchodníkovi nabízí?
forex466.jpg

Forex fond aneb další šance pro tradery

26.11.2009 Někteří tradeři jsou schopni na trhu dosahovat velmi vysokého procenta zhodnocení kapitálu ale už jim nestačí spokojit se s desetitisíci dolary vydělaných měsíčně na svůj účet. Mnoho těchto traderů si proto zakládá své vlastní fondy, kde nabízejí správu peněz na forexu pro investory s možností velmi vysoké procentuální návratnosti. Mohou si tak proto vybudovat mnohamilionový byznys. Každý si jistě umí spočítat, že spravovat svých 20 000 USD a dosahovat roční zhodnocení na Forexu okolo 70% je něco jiného než obchodovat například s jedním milionem USD. Tam potom mohou být zisky pro tradera mnohonásobně vyšší. Forex díky své obrovské likviditě toto samozřejmě umožňuje.
img

Patria Forex Team přichází s Deníkem obchodníka pro forexové tradery

23.09.2014 Knihovny plné teoretických znalostí, semináře, webináře, kurzy. Většina z těchto vzdělávacích sekcí obsahuje jedno společné téma – Deník obchodníka.
img

Existuje štěstí v tradingu?

01.08.2017 Psychologie obchodování je nedílnou součástí každého z nás. Trhy jsou jakýmsi živým organismem, u kterého se snažíme racionálním přístupem zanalyzovat jeho vývoj, což vytváří rozpor mezi očekáváním a konečným výsledkem.
img

Fundamentální analýza – jakou akcii si vybrat?

20.12.2018 Položte si otázku: „Kterou akcii bych měl v tuto chvíli koupit?“ Na burze je mnoho obchodovaných společností a každá z nich má celou řadu výhod i nevýhod. Chápeme, že občas nelze přes stromy vidět les a vybrat správnou akcii do našeho portfolia může být někdy težší, než se na první pohled zdá.
obchodni-denik-18052015-2.png

Obchodní deník tradera a vedení statistik

01.06.2015 V dnešním vzdělávacím článku si povíme o důležitém nástroji obchodníka, o obchodním deníku. Tento nedoceněný nástroj slouží k evidenci našich obchodů a k cestě za dlouhodobě profitabilním obchodováním. Díky obchodnímu deníku máme dokonalý přehled o minulých obchodech a můžeme se tak poučit z uskutečněných chyb. Pro mnohé obchodníky je vedení obchodních statistik nuda, ovšem po určitém zvyku dokáží tuto nutnou činnost velmi ocenit.
img

Vyhodnocení challenge duben 2017 pro e-mini NQ100

05.05.2017 Po 14 session a uplynutí doby jednoho měsíce přichází vyhodnocení dubnové challenge. Výsledek nebyl vůbec špatný, ikdyž jsem očekával o trochu lepší RRR. No posuďte sami.
Související klíčová slova: FOREX | FXstreet | Obchodní systémy | Peníze | Equity | ETF | Investiční fondy | Kapitál | AOS | Akcie | Zhodnocení | CFTC | Drawdown | Hedge fondy | Futures | Hedge | Insider | Investice | Investor | Investování | Komodity | Risk | NFA | Opce | Platforma | Portfolio | Riziko | Trader | Trading | Trading systém | Výkonnost | EUR | USD | Dluhopisy | Obchodování | Social Trading | Fond | Stres | Výsledky | Sociální obchodování | Obchodovat | WSM | Forex roboti | Investovat | Algoritmické obchodování | Algorithmic trading | Makro | Obchodníci | Index | Investiční strategie | Automatické obchodní systémy | Banka | Etoro | Fondy | Forex Invest | FXstreet.cz | Investiční | Investiční poradce | Roboti | Zprávy | Zisky | Tradeři | CTA | Zhodnocení kapitálu | Commission | Futures trading | Retail | Burze | Commodity futures | Commodity futures trading | Commodity trading | Tomáš Kadeřávek | Pro tradery | BlackRock | Futures kontrakty | Swapy | Propad | Ztráty | CySEC | Počáteční kapitál | Automatické obchodování | Výnosy | Commodity Futures Trading Commission | Očekávání | Purple Trading | Andrea Unger | Investování na finančních trzích | Striker | Propad kapitálu | Česká firma | Kopírování strategií | PurpleZone | Vysoké zhodnocení | Vysoké zhodnocení kapitálu | Algo | Firma | Vysoké riziko | Na burze | Kontrakty | Poradenství | Úsilí | Obchody | Portál FXstreet.cz | Historie | Signál | Poradce | Organizace | Práce | Strategy Provider | Portfolio manageři | Poskytovatelé signálů | Investiční manažer | Commodity trading advisor | Commodity Trading Advisor (CTA) | National Futures Association (NFA) | Privátní fondy | Způsobilí k obchodování | Managed futures | Ověřená historie | Fantastické zhodnocení | Ověřené výsledky | Zhodnocování peněz | Vydělávání na finančních trzích | Dosahovat stabilních zisků | Fantastické zhodnocení kapitálu | Zhodnocování peněz na finančních trzích | Výsledky traderů | Vydělávat na finančních trzích | Dlouhodobě vydělávat | Obchodování klientských peněz | Výsledky investičních fondů | Zhodnocení kapitálu obyčejných traderů | Roční zhodnocení | Průměrné roční zhodnocení | JDE | ČR | Správce aktiv | Definice CTA | Roční výkonnost | MAM | The World Cup Trading Championships | Forex roboti WSM | Roboti WSM | Vývojář AOS | Kódy AOS | AOS na burze | Dlouhodobé výkonnosti AOS | Výkonnosti AOS | Algorithmic Trading Portfolio | Oblast AOS | RJTICHARTS CRUDE OIL 60 BANG Trading System | Vista IIB Trading System | Axiom Index II WFO NQ Trading System | Sentinel NQ WFO Trading System | Adams Portfolio Trading System | Zveřejnění makro zpráv | Makro zprávy | Mistrovství světa v tradingu | Algo fondy | Verifikované výsledky | Dlouhodobé výsledky | Výsledky a úspěšnost | Zhodnocení kapitálu na finančních trzích | Velký propad | Platforma eToro | Tail Risk | Typ obchodování | AlexandruCinca | JeppeKirkBonde | Junaidshaffy | MarianoPardo | Thunderstorm654 | Nízké drawdowny | Velký propad kapitálu | Atlantis Medium | Jackson Capital | Bulletproof Strategy | OceanBlue Fund | Kopírování signálů | Skvělé zhodnocení
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | USA | Index | Trh | Reuters | Pozice | ČTK | Banky | Výhled | Rezistence | Banka | FOREX | Obchodování | EUR/USD | FXstreet | Indikátor | Euro | Graf | ROCE

Předchozí klíčová slova

Problémy Evropy
Problémy hedge fondu
Problémy KLDR
Problémy kryptoměn
Problémy leteckých společností
Problémy související s tradingem
Pro BTC Trade
Pro Capital FX
Pro Capital Markets
ProCapitalMarkets

Následující klíčová slova

Proces volby prezidenta
Proces zdokonalování
Procloud Options
Procore Technologies
Procter & Gamble
Procter & Gamble (PG)
Procyklické měny
Pro Čechy je nebe nízko
Proč investovat
Proč investovat do akcií
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
RoboMarkets CopyFX
Potvrďte prosím... Zavřít