Sobota 16. říjen 2021 22:59
reklama
Purple konference
reklama
Purple vyroci
reklama
Purple vyroci
reklama
InstaMarkets

Klíčová slova - Zhodnocení kapitálu ročně

C:\fakepath\seminar-vip-11102021-1.png

Nezmeškejte náš prémiový VIP seminář

11.10.2021 Nezmeškejte náš prémiový VIP seminář a nejziskovější intradenní strategie týmu FXstreet.cz!
C:\fakepath\Snimek_obrazovky_2021-09-20_082909.jpg

Realita tradingu 11: Desítky procent ročně s prstem v nose

20.09.2021 Tento blog navazuje na předchozí díl číslo 10 i na díl číslo 9.

Další články k tématu Zhodnocení kapitálu ročně

img

Premýšľajte ako HEDGEOVÝ FOND!

12.10.2018 V obchodovaní retail traderov a hedgeových fondov sú obrovské rozdiely. Nespočet rozdielov počnúc od výšky kapitálu, profesionality, technického vybavenia až po priame pripojenie na pravý medzibankový trh, v ktorom exekuujú svoje obchodné príkazy "svetelnou" rýchlosťou. Hedgeový fond, ak patrí k veľkým, je na trhu do určitej miery insider a dokáže mať lepšie informácie a to podstatne rýchlejšie ako ostatní účastníci, čo je nesporná výhoda. Retail obchodník sa s hedge fondom nikdy nemôže zrovnávať. Existuje ale niečo, v čom by sa obyčajný smrteľník mohol podobať tržným "bohom" z finančného Olympu. V tomto blogu si preberieme prístup, ktorý nám pomôže premeniť teoretické znalosti na skutočný úspech na poli financií.
C:\fakepath\trading-online.jpg

Kolik lze dlouhodobě vydělávat na finančních trzích (část 6.)

05.10.2020 Dnešním článkem zakončíme tento seriál o tom, kolik lze realisticky dlouhodobě vydělávat na finančních trzích. V závěrečném dílu si shrneme celý tento seriál a odpovíme si na hlavní otázku tohoto seriálu.
forex466.jpg

Forex fond aneb další šance pro tradery

26.11.2009 Někteří tradeři jsou schopni na trhu dosahovat velmi vysokého procenta zhodnocení kapitálu ale už jim nestačí spokojit se s desetitisíci dolary vydělaných měsíčně na svůj účet. Mnoho těchto traderů si proto zakládá své vlastní fondy, kde nabízejí správu peněz na forexu pro investory s možností velmi vysoké procentuální návratnosti. Mohou si tak proto vybudovat mnohamilionový byznys. Každý si jistě umí spočítat, že spravovat svých 20 000 USD a dosahovat roční zhodnocení na Forexu okolo 70% je něco jiného než obchodovat například s jedním milionem USD. Tam potom mohou být zisky pro tradera mnohonásobně vyšší. Forex díky své obrovské likviditě toto samozřejmě umožňuje.
C:\fakepath\forex chart.jpeg

Myslíte to s tradingem opravdu vážně? Nezmeškejte náš prémiový VIP seminář!

03.02.2020 Vážení čtenáři a příznivci portálu FXstreet.cz, máme pro vás důležitou otázku: Myslíte to s tradingem opravdu vážně a chcete se stát dlouhodobě ziskovým traderem?
img

Joel Greenblatt a jeho „magická formule“

11.08.2016 Snad ani neexistuje jednodušší způsob investování, než který používal Joel Greenblatt, zakladatel slavného hedge fondu Gotham. Jeho metoda je popsána v knize s názvem „Malá kniha, která poráží trh“ (The Little Book That Beats The Market).
small3.jpg

Tisková zpráva FXstreet.cz

21.07.2009 FXstreet.cz - vydělávat na měnových trzích učí první nezávislý portál na Forex v ČR
Logo FXstreet.cz

Tisková zpráva FXstreet.cz

21.07.2009 FXstreet.cz - vydělávat na měnových trzích učí první nezávislý portál na Forex v ČR.
Logo Finance.cz
img

ETF portfolia nebo aktivně řízené fondy?

06.02.2019 ETF (burzovně obchodované fondy) neboli indexové akcie v poslední době mezi investory získávají stále více na popularitě. Finanční instrumenty spojené s ETF jsou vyhledávané zejména pro svoji stabilitu a zajímavé zhodnocení.
fx trading 22.jpg

Proč obchodovat na forexu?

03.06.2011 Proč stále více lidí volí právě měny? Důvodů je celá řada. Obchodování s měnami je vůbec největším a nejoblíbenějším finančním trhem na světě.
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | USA | Index | Trh | Pozice | Reuters | ČTK | Výhled | Banky | Rezistence | FOREX | Banka | Obchodování | EUR/USD | Indikátor | Graf | ROCE | FXstreet | Euro

Předchozí klíčová slova

Zhodnocení bitcoinů
Zhodnocení cenných papírů
Zhodnocení financí
Zhodnocení finančních prostředků
Zhodnocení investovaného kapitálu
Zhodnocení japonských akcií
Zhodnocení jednotlivých měn
Zhodnocení kapitálu
Zhodnocení kapitálu na finančních trzích
Zhodnocení kapitálu obyčejných traderů

Následující klíčová slova

Zhodnocení koruny
Zhodnocení na obchodním účtu
Zhodnocení německých dluhopisů
Zhodnocení obchodního kapitálu
Zhodnocení obchodního účtu
Zhodnocení o desítky procent
Zhodnocení peněz
Zhodnocení prostředků
Zhodnocení situace
Zhodnocení účtu
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
InstaMarkets
Potvrďte prosím... Zavřít