Pondělí 16. září 2019 02:47
reklama
BOSSA demo
reklama
reklama
RoboMarkets

Klíčová slova - Dlouhodobé zhodnocení akcií

img

Investice do akcií: 11 rad k obchodování s akciemi pro začátečníky

01.01.2019 Akcie jsou často jedním z prvních investičních aktiv, o které se člověk začne zajímat, když se rozhodne zhodnocovat vlastní volné prostředky. Pokud jste v bodě, že se chcete dozvědět od začátku, jak investice do akcií fungují, pak je tento komplexní průvodce určen právě pro vás.
img

Investice do akcií: 11 rad k obchodování s akciemi pro začátečníky

27.02.2018 Akcie jsou často jedním z prvních investičních aktiv, o které se člověk začne zajímat, když se rozhodne zhodnocovat vlastní volné prostředky. Pokud jste v bodě, že se chcete dozvědět od začátku, jak investice do akcií fungují, pak je tento komplexní průvodce určen právě pro vás.

Další články k tématu Dlouhodobé zhodnocení akcií

img

Jaké akcie sledovat při příštím pádu akciového trhu?

28.08.2019 Mnoho investorů zmeškalo příležitosti akciového trhu za posledních 10 let. Zatímco se všude mluvilo o blížící se krizi, všechny indexy se podívaly na nová historická maxima.
img

Investice do akcií a jejich úskalí

21.04.2018 Soustředíte se jen na americký trh, nebo investujete i do evropských a asijských trhů? Ekonomové a analytici radí svá rizika rozložit.
img

Nejlepší americké dividendové akcie 2019

24.01.2019 Snem každého dlouhodobého investora je nakoupit akcie a vyčkat, až se mu investice vrátí. Představíme vám způsob, jak jednoduše obohatit vaše akciové portfolio. Způsob jak docílit vyššího příjmu na pravidelné bázi a jak překonat výnosy nejdůležitějších indexů jako je index S&P 500 či DAX.
img

Short signál na akcie Netflix (NFLX)

15.01.2019 Akcie on-line streamovací služby Netflix se dlouhodobě pohybují smíšeně. Korekce na americkém trhu měla vliv i na tuto akcii, která od počátku října klesala. Akcie Netflixu však v posledních týdnech prolomily klesající trend a povstaly jako Fénix z popela.
img

Jak si na akciovém trhu zajistit „vlastní dividendu“?

01.08.2016 Dividendové tituly patří k základním pilířům portfolií mnoha akciových investorů. Při dlouhodobém držení akcií může obdržená dividenda znamenat pro akcionáře významný příjem. Společnosti mohou vyplácet dividendy v libovolných intervalech, většinou měsíčně, kvartálně nebo ročně. Pro investory máme vynikající zprávu – s pomocí opcí lze generovat dodatečné příjmy jako alternativu k dividendám!
img

Investiční dvacetiletka 1998-2018: Akcie výrazně porazily dluhopisy. Ale…

20.12.2018 Rok 2018 se pomalu chýlí ke konci a tím i další dvacetiletá investiční perioda, započatá na konci roku 1998. Dvacetileté periody obvykle používáme k hodnocení dlouhodobé výkonnosti hlavních tříd investičních aktiv, akcií a dluhopisů. Můžeme říci, že aktuální dvacetiletka plně dopadla v souladu vývojem globálních finančních trhů za velice dlouhé historické období:
img

Co je akcie?

07.07.2016 V tomto článku si krátce představíme akcie a akciové burzy. Dozvíte se, jaký význam mají pro společnosti, investory, spekulanty i brokery, projdeme spolu seznam 5 nejvýznamnějších akciových burz světa a 6 hlavních akciových indexů.
img

Trading Room: Akcie Apple (AAPL)

03.05.2016 Firmě Apple jsme se věnovali relativně nedávno v jiném článku. Jelikož se titul stal značně volatilním, podíváme se na něj znovu. Obchodovat s akciemi je dnes možné od velmi malých finančních částek. Přístup na klasické burzy je pro menší investory sice značně omezen, ale je zde možnost využít tzv. cfd akcie. Jde o rozdílové kontrakty, prostřednictvím kterých se dají nakupovat a prodávat akcie. Hlavní výhodou tohoto cfd obchodování je nenáročnost na počáteční kapitál a možnost si vyzkoušet reálný akciový trh s méně penězi.
img

Hodnotové investování v LYNX Idea Center

19.03.2019 Funkční investiční strategie je základním pilířem pro efektivní a úspěšně obchodování na burze. Každý investor by si měl postupně vybudovat svoji strategii, která odpovídá jeho povaze, možnostem, přijatelnému riziku a v neposlední řadě očekávanému zhodnocení.
img

Rozbřesk: Je euro odsouzeno k trvalému strádání?

06.03.2019 Kurz eura živoří. Pro zhodnocení dlouhodobé podhodnocenosti či nadhodnocenosti kurzu existují různé metriky - nám pro demonstraci bídy eura postačí ty dvě nejprimitivnější a nejjednodušší. Tou první je odchylka od parity kupní síly, kde podle statistik OECD vykazuje společná evropská měna vůči dolaru podhodnocení 22 %. Dodejme, že v případě tzv. Bic Mac indexu mezi sebou jednoduše podělíme cenu identického hamburgeru v USA a v eurozóně registrujeme podhodnocení eura ve výši 14 %. Vezmeme-li si k ruce druhou jednoduchou metriku, a to dlouhodobý průměr spočítaný od vzniku eurozóny, tak ten pro kurz eurodolaru vychází 1,21.
Související klíčová slova: Technická analýza | Psychologie | Fundamentální analýza | Video | Peníze | Inflace | USA | Apple | Americké akcie | ETF | Světové akcie | Dividendy | Daně | Rizika | Akciové trhy | Obchodování na burze | Cenné papíry | Kapitál | Sazby | Akcie | Akcionář | Analýza | Zhodnocení | Valná hromada | Breakout | Broker | Burza | Cenný papír | Diverzifikace | Diverzifikace portfolia | Dividenda | ECB | Emise | Fed | Finanční trhy | Grafy | IPO | ISIN | Indikátory | Initial Public Offering | Investice | Investiční horizont | Investor | Investování | Kapitalový výnos | Kotace | Likvidita | Long | Fluktuace | Nástroj | Obchodník | P/E | Platforma | Portfolio | Riziko | S&P 500 | Ticker | Trader | Trading | Tržní cena | Výnos | Výpis z účtu | Warren Buffett | ČNB | Řízení portfolia | Úrokové sazby | Obchodní platforma | Banky | ČEZ | Obchodování | Investoři | Exchange Traded Funds | Fond | EU | Aukce | Zisk | Zkušenosti | Výsledky | Investiční příležitost | Burzovní obchodník | Investiční produkty | Jak obchodovat | Obchodovat | Akcie ČEZ | Obchodování s akciemi | Financování | Investovat | LYNX | Burzy | Ceny akcií | Obchodní účet | Vnitřní hodnota | Burzovní obchodování | Burzovní obchody | Likvidita trhu | Akcie Apple | Akcie na doručitele | Akcie na jméno | Akcie online | Akciové burzy | Aktuální ceny akcií | Analýzy | Brokerské společnosti | Cena | Cena akcií | Co je akcie | Druhy akcií | ETF fondy | Exchange | Finanční prostředky | Fondy | Investice do akcií | Investiční | Investiční nástroje | Investiční účet | Investování do akcií | Investování do nemovitostí | Jak investovat | Jak investovat do akcií | Jak koupit akcie | Jak obchodovat s akciemi | Jak začít obchodovat s akciemi | Kde koupit akcie | Koupit akcie | Kurzy | Management | Nákup akcií | Nemovitosti | Obchodní platformy | Portfolia | Pro investory | Ropy | Trh | Zisky | Tradeři | Buffett | Centrální depozitář | Depozitář | Ex-dividend | Akcie na majitele | Akciová společnost | P/E Ratio | Zaknihované akcie | Tržby | Úvěr | eBook | Vzdělání | Burze | Microsoft | Úspěch | Podnikání | BMW | Earnings | Znalost | Přehled | Firmy | Ropné společnosti | S&P | Ztráty | Akcionáři | Úrokové sazby centrálních bank | Poplatky | Nakupovat akcie | Investovat do akcií | Aktuální cena | Očekávání | ex | Investopedia | Breakout Trader | Benjamin Graham | Akciové společnosti | Peter Lynch | LYNX Trading | NEST | Investice do lithia | Jak fungují akcie | Proč investovat do akcií | Co to je dividenda | Co to je burza | Co to je broker | Jak si vytvořit strategii na investice do akcií | Jaké akcie obchodovat | Kde se inspirovat pro investice do akcií | Diverzifikace osobních financí | E-book o investování | Otevření účtu u brokera | Dlouhodobé investování | Aktivní trading | Možnost diverzifikace | Chci obchodovat akcie | Investování s LYNX | Začít investovat | Investování do ETF | Akcie společnosti | Výplaty dividend | Obchodování akcií | IPO kalendář | Výsledky firem | Marihuanové akcie | Majetek
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | Index | USA | Trh | Reuters | Pozice | Banky | ČTK | Banka | Výhled | EUR/USD | FOREX | Rezistence | Obchodování | FXstreet | Euro | Dolar | Graf | JPY

Předchozí klíčová slova

DJIA
DJS Basic Resources
DLA Tech LTD
dLite
Dlouhá pozice
Dlouhá pozice (Long position)
Dlouhé pozice
Dlouhodobá tajemství krátkodobých obchodů
Dlouhodobé investice
Dlouhodobé investování

Následující klíčová slova

Dlouhodobý obchodníci
Dlouhodobý obchodník
Dlouhodobý vývoj ceny stříbra
Dlouhodobý vývoj ceny zlata
Dlouhý obchodník
Dluhopis
Dluhopis (Bond, obligace)
Dluhopis obligace
Dluhopisová výkonnost
Dluhopisové fondy
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu, až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní Price Action VIP indikátor, doposud úspěšně používaný pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečný Price Action VIP indikátor, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
Potvrďte prosím... Zavřít