Neděle 05. červenec 2020 05:55
reklama
Admiral spread new
reklama
Admiral spread new
reklama
Admiral spread new

Klíčová slova - Dlouhodobé zhodnocení akcií

img

Investice do akcií: 11 rad k obchodování s akciemi pro začátečníky

01.01.2019 Akcie jsou často jedním z prvních investičních aktiv, o které se člověk začne zajímat, když se rozhodne zhodnocovat vlastní volné prostředky. Pokud jste v bodě, že se chcete dozvědět od začátku, jak investice do akcií fungují, pak je tento komplexní průvodce určen právě pro vás.
img

Investice do akcií: 11 rad k obchodování s akciemi pro začátečníky

27.02.2018 Akcie jsou často jedním z prvních investičních aktiv, o které se člověk začne zajímat, když se rozhodne zhodnocovat vlastní volné prostředky. Pokud jste v bodě, že se chcete dozvědět od začátku, jak investice do akcií fungují, pak je tento komplexní průvodce určen právě pro vás.

Další články k tématu Dlouhodobé zhodnocení akcií

img

Kvalitní akcie vynášejí dlouhodobě a platí to i pro rok 2020

04.06.2020 Akcie dosáhly vysoké úrovně zhodnocení, a zvýšily tak pravděpodobnost záporné reálné míry návratnosti v následujícím desetiletí. Výnosy z dluhopisů jsou všeobecně nízké, a tak investoři zoufale hledají aktiva, která jim mohou dlouhodobě vynášet. A právě to už téměř čtyři desítky let dělají kvalitní akcie, a proto vám v dnešním komentáři představujeme 25 kvalitních akciových titulů.
img

10 nejstabilnějších akcií: kvalitní akcie, které můžete držet navěky

03.07.2020 Dlouhodobá akumulace aktiv – nejúčinnější forma investování, kterou preferuje jeden z nejznámějších světových investorů – Warren Buffett. Ten prohlásil, že nejlepší investiční horizont je „na věky“. Buffet napsal v roce 1988 dopis akcionářům své investiční společnosti Berkshire Hathaway, ve kterém konstatoval: „Když vlastníme akcie ve vynikající společnosti s vynikajícím managementem, pak naše preferovaná doba držení je navždy „.
img

Nejlepší defenzivní akcie roku 2020

20.03.2020 V dobách, kdy ceny akcií prudce kolísají a akciové indexy mají tendenci klesat, se investoři zaměřují na defenzivní, antiticyklické akcie stabilních společností. Cyklické růstové akcie, jako jsou například akcie společností v polovodičovém sektoru nebo sektoru cloudového softwaru naopak investoři často opouštějí v chaotických fázích trhu, což zpravidla přinese dlouhou spirálu směrem dolů u hodnoty těchto akcií.
img

Na americké akcie opatrně, jsou předražené

24.10.2019 Akciové trhy mají od začátku roku za sebou velice úspěšné období. Nejširší index světových akcií MSCI All Country World zatím připisuje 16% zhodnocení, nejvíce se přitom daří americkým akciím, které se dle indexu S&P 500 pyšní ziskem 20 %. Velmi dobře je na tom také Evropa, jejíž akcie si dle indexu STOXX Europe 600 připisují zhodnocení 17 %. Mírně zaostávají japonské akcie, které dle indexu Nikkei 225 zatím zaznamenaly zisk 13 %. Naopak výrazně zastávají trhy rozvíjejících se ekonomik (Čína, Indie, Brazílie, Rusko, atd.) se ziskem 6 %. Celkově šlo nicméně od začátku roku pro investory o velmi dobrou akciovou periodu.
img

Jaké akcie sledovat při příštím pádu akciového trhu?

28.08.2019 Mnoho investorů zmeškalo příležitosti akciového trhu za posledních 10 let. Zatímco se všude mluvilo o blížící se krizi, všechny indexy se podívaly na nová historická maxima.
img

Jaké akcie sledovat při aktuálních pádech akciových trhů?

19.03.2020 Mnoho investorů zmeškalo příležitosti akciového trhu za posledních 10 let. Zatímco se všude mluvilo o blížící se krizi, všechny indexy se podívaly na nová historická maxima. Například index DAX se vyšplhal za osm let z 3 600 bodů na více než 13 500 bodů, což představuje nárůst o 275 %. Avšak za poslední měsíc, kdy trhy postihla hysterie a výprodeje z důvodu pandemie koronaviru, propadl index DAX o téměř 40 % a další významější akciové indexy jako S&P 500, Dow Jones a další o více než 30 % a propady pokračují.
img

Investice do akcií a jejich úskalí

21.04.2018 Soustředíte se jen na americký trh, nebo investujete i do evropských a asijských trhů? Ekonomové a analytici radí svá rizika rozložit.
img

Nejlepší americké dividendové akcie 2019

24.01.2019 Snem každého dlouhodobého investora je nakoupit akcie a vyčkat, až se mu investice vrátí. Představíme vám způsob, jak jednoduše obohatit vaše akciové portfolio. Způsob jak docílit vyššího příjmu na pravidelné bázi a jak překonat výnosy nejdůležitějších indexů jako je index S&P 500 či DAX.
img

Short signál na akcie Netflix (NFLX)

15.01.2019 Akcie on-line streamovací služby Netflix se dlouhodobě pohybují smíšeně. Korekce na americkém trhu měla vliv i na tuto akcii, která od počátku října klesala. Akcie Netflixu však v posledních týdnech prolomily klesající trend a povstaly jako Fénix z popela.
img

Nejlepší technologické akcie roku 2020

01.04.2020 Investice do technologických akcií byly po celá desetiletí fascinující a mnoho z těchto společností stálo v tomto tisíciletí opakovaně na stupních vítězů. Společnosti zabývající se technologiemi nejen změnily naše každodenní životy, ale také přinášely skvělé výnosy na akciovém trhu.
Související klíčová slova: Technická analýza | Psychologie | Fundamentální analýza | Video | Peníze | Inflace | USA | Apple | Americké akcie | ETF | Světové akcie | Dividendy | Daně | Rizika | Akciové trhy | Obchodování na burze | Cenné papíry | Kapitál | Sazby | Akcie | Akcionář | Analýza | Zhodnocení | Valná hromada | Breakout | Broker | Burza | Cenný papír | Diverzifikace | Diverzifikace portfolia | Dividenda | ECB | Emise | Fed | Finanční trhy | Grafy | IPO | ISIN | Indikátory | Initial Public Offering | Investice | Investiční horizont | Investor | Investování | Kapitalový výnos | Kotace | Likvidita | Long | Fluktuace | Nástroj | Obchodník | P/E | Platforma | Portfolio | Riziko | S&P 500 | Ticker | Trader | Trading | Tržní cena | Výnos | Výpis z účtu | Warren Buffett | ČNB | Řízení portfolia | Úrokové sazby | Obchodní platforma | Banky | ČEZ | Obchodování | Investoři | Exchange Traded Funds | Fond | EU | Aukce | Zisk | Zkušenosti | Výsledky | Investiční příležitost | Burzovní obchodník | Investiční produkty | Jak obchodovat | Obchodovat | Akcie ČEZ | Obchodování s akciemi | Financování | Investovat | LYNX | Burzy | Ceny akcií | Obchodní účet | Vnitřní hodnota | Burzovní obchodování | Burzovní obchody | Likvidita trhu | Akcie Apple | Akcie na doručitele | Akcie na jméno | Akcie online | Akciové burzy | Aktuální ceny akcií | Analýzy | Brokerské společnosti | Cena | Cena akcií | Co je akcie | Druhy akcií | ETF fondy | Exchange | Finanční prostředky | Fondy | Investice do akcií | Investiční | Investiční nástroje | Investiční účet | Investování do akcií | Investování do nemovitostí | Jak investovat | Jak investovat do akcií | Jak koupit akcie | Jak obchodovat s akciemi | Jak začít obchodovat s akciemi | Kde koupit akcie | Koupit akcie | Kurzy | Management | Nákup akcií | Nemovitosti | Obchodní platformy | Portfolia | Pro investory | Ropy | Trh | Zisky | Tradeři | Buffett | Centrální depozitář | Depozitář | Ex-dividend | Akcie na majitele | Akciová společnost | P/E Ratio | Zaknihované akcie | Tržby | Úvěr | eBook | Vzdělání | Burze | Microsoft | Úspěch | Podnikání | BMW | Earnings | Znalost | Přehled | Firmy | Ropné společnosti | S&P | Ztráty | Akcionáři | Úrokové sazby centrálních bank | Poplatky | Nakupovat akcie | Investovat do akcií | Aktuální cena | Očekávání | ex | Investopedia | Breakout Trader | Benjamin Graham | Akciové společnosti | Peter Lynch | LYNX Trading | NEST | Investice do lithia | Jak fungují akcie | Proč investovat do akcií | Co to je dividenda | Co to je burza | Co to je broker | Jak si vytvořit strategii na investice do akcií | Jaké akcie obchodovat | Kde se inspirovat pro investice do akcií | Diverzifikace osobních financí | E-book o investování | Otevření účtu u brokera | Dlouhodobé investování | Aktivní trading | Možnost diverzifikace | Chci obchodovat akcie | Investování s LYNX | Začít investovat | Investování do ETF | Akcie společnosti | Výplaty dividend | Obchodování akcií | IPO kalendář | Výsledky firem | Marihuanové akcie | Majetek
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | USA | Index | Trh | Reuters | Pozice | ČTK | Banky | Výhled | Banka | Rezistence | FOREX | EUR/USD | Obchodování | FXstreet | Euro | Indikátor | Dolar | Graf

Předchozí klíčová slova

Dlouhodobá výkonnost
Dlouhodobé dluhopisy
Dlouhodobé investice
Dlouhodobé investování
Dlouhodobě obchodovat
Dlouhodobé posilování koruny
Dlouhodobé pozice
Dlouhodobé poziční obchodování
Dlouhodobé rezistence
Dlouhodobě vydělávat

Následující klíčová slova

Dlouhodobí investoři
Dlouhodobý byznys
Dlouhodobý obchodníci
Dlouhodobý obchodník
Dlouhodobý trend
Dlouhodobý výhled
Dlouhodobý vývoj ceny stříbra
Dlouhodobý vývoj ceny zlata
Dlouholetí tradeři
Dlouholetý trend
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
Bossa live trading
Potvrďte prosím... Zavřít