Neděle 14. července 2024 07:39
reklama
Purple trading AI
reklama
Purple Ebook Smart Money Concept
reklama
CapXmaster srovnani
reklama
Fintokei Payout

Zhodnocení amerických akcií

img

Očekávané zhodnocení amerických akciích do příštích let je extrémně slabé

04.05.2021 Valuace neboli ocenění hlavního amerického akciového indexu S&P 500 je momentálně na historickém rekordu. Valuace jsou dokonce vyšší než při technologické bublině v roce 2000. Valuační indikátor P/S – poměr ceny akcie k tržbám na akcií (price-to-sales ratio) – je aktuálně na novém rekordu na úrovni 3,0.
img

Očekávané zhodnocení amerických akcií je extrémně slabé

22.04.2021 Na základě mého regresního modelu jsem došel k závěru, že očekávané zhodnocení amerických akcií v rámci indexu S&P 500 ve střednědobém horizontu příštích pěti let je extrémně slabé. Můj základní scénář počítá s akciovým poklesem, v lepším případě by se výkonnost amerických akcií měla pohybovat kolem nuly.

Další články k tématu Zhodnocení amerických akcií

img

Americké akcie jsou předražené, preferujeme Evropu

29.08.2019 Americké versus evropské akcie. Pokud se podíváme na výkonnost obou regionů za posledních 10 let, zjistíme, že americkým akciím se dařilo výrazně lépe než evropským protějškům. Dle indexu S&P 500 si připsaly zhodnocení 200 %, zatímco evropské akcie pouze 70 %. V korunovém vyjádření je rozdíl ještě markantnější. Americké akcie připsaly zisk 280 %, zatímco evropské akcie 70 %. Stejné je to i v letošním roce. Od začátku roku americké akcie přidávají 14 %, zatímco evropské 10 %.
img

Goldman Sachs: zůstaňte zainvestování v amerických akciích

06.02.2024 „Ačkoli jsou nyní americké trhy dražší, existuje několik důvodů, proč strategická skupina Goldman Sachs doporučuje i nadále držet americké akciové tituly,“ říká analytik BHS Timur Barotov.
img

Akciový výhled Saxo Bank: Najděte si padák, dopad už se blíží

26.10.2018 Takticky představují akcie rozvíjejících se trhů dobrý nákup díky tomu, že čínské akcie se nacházejí na medvědím trhu, avšak celkově se akciový býčí trh blíží svému konci. Na závěr představíme způsob, jak se vyrovnat s divokými náhodami na finančních trzích.
img

Fondy fondů

01.07.2017 Ceny amerických akcií jsou v poslední době již poměrně vysoko a větší váha se přenáší na investování do akcií v Evropě. Nadšení po zvolení Donalda Trumpa již opadlo a na předvolební sliby již moc investorů nečeká. K celé věci se takto vyjádřili i manažeři investiční společnosti ING Lucembursko Loic Pellerin a Richard Edwards.
penize-investice.jpg

Nejvyšší výnosy přinesly loni investorům americké akcie

08.01.2017 Nejvyšší zhodnocení přinesly loni investice do zahraničních akcií, zejména těch amerických. Dobrou investicí se ukázaly i zlato a stříbro. Výnosy z peněz uložených na termínovaných a spořících vkladech skončily opět jen lehce nad nulou. Pouze mírné výnosy vesměs zaznamenaly i penzijní fondy a stavební spoření. České akcie spíše zlevnily. Vyplývá to z ankety mezi poradenskými firmami.
img

Nejlepší americké dividendové akcie 2019

24.01.2019 Snem každého dlouhodobého investora je nakoupit akcie a vyčkat, až se mu investice vrátí. Představíme vám způsob, jak jednoduše obohatit vaše akciové portfolio. Způsob jak docílit vyššího příjmu na pravidelné bázi a jak překonat výnosy nejdůležitějších indexů jako je index S&P 500 či DAX.
img

Zhodnocení akcií, navýšení kapitálu Tesly a výnosy amerických technologických firem

04.09.2020 Další posílení akcií způsobilo, že se jejich zhodnocení dostalo, na zatím nejvyšší úroveň od října 2000. Akciový trh tak čeká v říjnu a listopadu rizikové období. Tesla tento týden oznámila navýšení kapitálu o 5 miliard dolarů, aby posílila svou rozvahu a podpořila další růst, což rozhodně dává smysl i vzhledem k tomu, že těchto 5 miliard dolarů sníží hodnotu pro stávající akcionáře jen nepatrně. Pozornost směřujeme také na výnosy pěti amerických technologických firem, které byly uveřejněny po středečním ukončení amerického obchodování – i zde je spousta očekávání a spekulací, zejména v případě akcií MongoDB.
img

Investice do akcií: 11 rad k obchodování s akciemi pro začátečníky

27.02.2018 Akcie jsou často jedním z prvních investičních aktiv, o které se člověk začne zajímat, když se rozhodne zhodnocovat vlastní volné prostředky. Pokud jste v bodě, že se chcete dozvědět od začátku, jak investice do akcií fungují, pak je tento komplexní průvodce určen právě pro vás.
img

2 nejlepší palladiové akcie roku 2020

30.03.2020 Během posledních tří let patřilo palladium ke komoditám s nejvyšším růstem cen. Celkově vzrostla hodnota palladia o 160 %. V desetiletém horizontu vzrostlo palladium o neuvěřitelných 430 %.
img

Medvědi mizí z amerických akcií, posilují v komoditách. Jistý růst, nebo pád?

04.03.2013 Investoři masově snížili krátké pozice vůči americkým akciím na nejnižší úrovně od roku 2007. Obecně by to bylo signál...
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | USA | Pozice | Index | Trh | Výhled | Rezistence | Reuters | Banky | ČTK | Banka | Obchodování | Indikátor | FOREX | Trading | Růst | Cena | Pokles | Graf

Předchozí klíčová slova

Zhangmen Education
Zhao
Zhejiang Geely
Zhejiang Geely Group
Zhejiang Huayou Cobalt
Zhende Medical
Zhenro Properties Group
Zhi Xin Chong
Zhodnocení
Zhodnocení akcií

Následující klíčová slova

Zhodnocení amerických akciích
Zhodnocení bitcoinů
Zhodnocení cenných papírů
Zhodnocení dle měsíců
Zhodnocení financí
Zhodnocení finančních prostředků
Zhodnocení investovaného kapitálu
Zhodnocení japonských akcií
Zhodnocení jednotlivých měn
Zhodnocení kapitálu
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

Forex brokeři
FBS
GKFX
BidAskBit
reklama
Purple trading AI
Potvrďte prosím... Zavřít