Klíčová slova - TopForex recenze

img

Forex: Struktura HDP eurozóny ukáže silnou spotřebu a investice

07.06.2016 Kurz dolaru vůči euru včera oproti svému pátečnímu závěru ztratil dalšího půl procenta, když se večer dostal až téměř k úrovni 1,1400 EUR/USD. Investoři se ještě vzpamatovávali z nepříznivých údajů o americkém trhu práce a z výrazného poklesu pravděpodobnosti zvýšení sazeb Fedu na nadcházejících zasedáních americké centrální banky v červnu a v červenci. Ziskům společné evropské měny nezabránilo ani zklamání z dubnových německých továrních objednávek, jejichž meziroční dynamika se letos poprvé dostala do červených čísel.
eurusd-05082015-5.png

Forex: Dolar dočasně zastavil vzestup

05.08.2015 Americký dolar dnes zastavil vzestup, v němž jeho hodnota ke koši dalších velkých světových měn stoupla až na maximum za tři a půl měsíce. Odpoledne jej podkopaly údaje o slabším přírůstku pracovních míst v americkém soukromém sektoru. Dolar předtím podpořily signály zvýšení úrokových sazeb v USA a oživení výnosů amerických dluhopisů.

Další články k tématu TopForex recenze

img

Obchodování online – vysoké zisky a vysoká rizika, Díl 2.

25.01.2019 Před internetem a expanzí mobilních operátorů byla doba, kdy obyčejný zájemce o investování neměl při získávání informací moc na výběr. Nejbližším zdrojem byla často místní knihovna nebo předplacený časopis. Vyžádané reporty od finančních institucí byly často drahé a na počkání – i několik dní.
DSC_0264.JPG

Reference na kurzy FXstreet.cz

24.11.2009 Výpis referencí na kurzy a semináře FXstreet.cz. Zde si můžete přečíst reference absolventů našich kurzů a seminářů. Každý účastník našich kurzů má možnost ho ohodnotit, případně poslat email a připojit referenci shrnující jeho zkušenost s absolvovaným kurzem. Reference neupravujeme a prezentujeme je ve znění, jaké uvedli účastníci našich forex kurzů. Všechny reference pocházejí pouze od absolventů kurzů a jsou řazeny podle data, který jsme přijali emailem.

Další odkazy na téma TopForex recenze

img

TopForex recenze | FXstreet.cz

... Recenze | Reuters | Signály | TopForex | Výběr brokera | Zpráva | Janet Yellen | Investment | Markets.com, | Vývoj měnového páru EUR ...
img

TopForex zkušenosti | Diskusní fórum | FXstreet.cz

Stačí chvilku hledat. http://ibinarniopce.cz/topforex-​recenze-a-zkusenosti-ceskych-obchodniku-​na-brokera/
img

TopForex | FXstreet.cz

... 11.2016 TopForex je STP broker umožňující prvotřídní obchodování pro globální klientelu. TopForex nabízí jedno z nejširších portfolií ...
img

Recenze | FXstreet.cz

18.05.2016 Během včerejšího obchodování společná evropská měna nejprve marně hledala trend. 15.02.2016 V dnešním článku si představíme ...
img

GBP/USD | Diskusní fórum | FXstreet.cz

... Intradenní obchodování Trading Central Kurz eura dnes KB Měna US dolar TopForex recenze ČNB kurzovní lístek historie střed HDP v ČR
img

profil | FXstreet.cz

... ČNB Kury dolar Daňové příjmy Vývoj amerického akciového indexu S&P 500 Japonská měna Rolování Forex pro začátečníky TopForex recenze
img

EUR/USD | Diskusní fórum | FXstreet.cz

... Intradenní obchodování Trading Central Kurz eura dnes KB Měna US dolar TopForex recenze ČNB kurzovní lístek historie střed HDP v ČR
img

Short squeeze | FXstreet.cz

... Intradenní obchodování Trading Central Kurz eura dnes KB Měna US dolar TopForex recenze ČNB kurzovní lístek historie střed HDP v ČR
img

Bavlna | FXstreet.cz

... Intradenní obchodování Trading Central Kurz eura dnes KB Měna US dolar TopForex recenze ČNB kurzovní lístek historie střed HDP v ČR
img

Broker | FXstreet.cz

... 11.2016 TopForex je STP broker umožňující prvotřídní obchodování pro globální klientelu. TopForex nabízí jedno z nejširších portfolií ...
img

Morningstar | FXstreet.cz

... Capital Standard & Poor's Aktuální kurz britské libry Kursový lístek Klouzavý průměr SMA TopForex recenze Dominik Kovařík Mark Douglas
img

NAV/PL | FXstreet.cz

... Intradenní obchodování Trading Central Kurz eura dnes KB Měna US dolar TopForex recenze ČNB kurzovní lístek historie střed HDP v ČR
img

Live trading: +1 356 USD zisk na GBP/USD | FXstreet.cz

... ukazatele Dolar koruna Kurz euro vůči koruně Technická analýza Index DAX Akcie ČEZ aktuálně Live trading TopForex recenze
img

Všeobecné analýzy a triky | Diskusní fórum | FXstreet.cz

... Intradenní obchodování Trading Central Kurz eura dnes KB Měna US dolar TopForex recenze ČNB kurzovní lístek historie střed HDP v ČR
img

EUR/USD | FXstreet.cz

01.01.2017 Mezi nejvíce obchodovanými likvidními měnami má pro rok 2017 nejlepší výhled britská libra. 31.12.2016 Americké akcie ...
img

MT4 | FXstreet.cz

21.06.2012 Španělské banky by mohly potřebovat finanční injekci v rozmezí 51 až 62 miliard eur (v přepočtu asi 1,3 až 1,6 bilionu Kč ...
img

Zvýšení úrokových sazeb | FXstreet.cz

03.01.2017 ISM index ze Spojených států by měl potvrdit sílu americké ekonomiky a správnost rozhodnutí o zvýšení úrokových sazeb. 23.12 ...
img

Reuters | FXstreet.cz

Výměna dluhopisů prošla řeckým parlamentem. Řecká vláda zahájí výměnu dluhopisů 8. března. 21.12.2011 Bankovní rada České národní banky ...
img

Pivot | FXstreet.cz

... ČNB Kury dolar Daňové příjmy Vývoj amerického akciového indexu S&P 500 Japonská měna Rolování Forex pro začátečníky TopForex recenze
img

Akciový index | FXstreet.cz

... ČNB Kury dolar Daňové příjmy Vývoj amerického akciového indexu S&P 500 Japonská měna Rolování Forex pro začátečníky TopForex recenze
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | Index | USA | Trh | Reuters | ČTK | Banky | Pozice | Banka | Výhled | EUR/USD | FOREX | Rezistence | Obchodování | FXstreet | Euro | Dolar | JPY | Měnový pár

Předchozí klíčová slova

Tomáš Vobořil
Tom Hougaard
Tom Řepík
Tom Wheelwright
Top Algo Trade
Top Burza
Top Down Analýza
Top Forex
TopForex
Top Forex recenze

Následující klíčová slova

TopFX
Top Option
TopOption
TopOption podvod
Top Option recenze
TopOption recenze
Top Option zkušenosti
TopOption zkušenosti
Top Stocks
Top Stocks aktuální kurz

Články

reklama
Bernstein Bank - seminar

Kurzy obchodování

Kvě
18

Exkluzivní VIP seminář: Obchodujte jako bankovní trader!

Představujeme vám exkluzivní seminář, který účastníky semináře posouvá mezi tradingovou elitu. V průběhu semináře se dozvíte veřejně nedostupné informace o tom, jak ve skutečnosti funguje forex, pravdu o retailových brokerech a další veřejně nedostupné informace z obchodování bank a tradingu na institucionální úrovni.

Zář
14

Juniorská škola tradingu - Forex I-II (Praha)

Juniorská škola tradingu - Forex I-II je určena pro začínající tradery. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, vymanit se z davu a být úspěšný v obchodování na finančních trzích, tak je tento seminář určen právě vám.

Zář
28

Profesionálem na forexu - kurz pro pokročilé tradery (Praha)

Seminář Profesionálem na forexu je určený pro absolventy kurzu Juniorská škola tradingu a pro pokročilé forexové tradery. Naučíme vás naše ziskové intradenní a swingové obchodní strategie a posuneme vás k vyšším ziskům. Jedná se o jeden z nejlépe hodnocených seminářů FXstreet.cz a věnujeme se na něm hlavně korelačním strategiím a intermarket analýze. Sleva: Absolventi semináře Juniorská škola tradingu mají tento seminář za 4 400,-Kč.


Literatura

titulka_smallsize.jpg

Novinka! Kniha "Jak se stát forexovým obchodníkem" Ondřeje Hartmana vychází ve druhém a výrazně rozšířeném vydání!

Kniha vychází již ve druhém, ale tentokrát výrazně upraveném a rozšířeném vydání. Kniha je koncipována tak, aby byla užitečným průvodcem jak začínajícím obchodníkům bez zkušeností, tak i těm, kdo na forexu již obchodují a potřebují si prohloubit své znalosti.

Day_Trading_obalka_78x110.jpg

Kniha "FOREX – Ziskové intradenní a swingové obchodní strategie" od Kathy Lien vychází v češtině!

Je nám velikou ctí, že můžeme obohatit český a slovenský forexový trh světově uznávanou knihou číslo 1 pro každého, kdo chce do hloubky pochopit fungování největšího světového finančního trhu.

C:\fakepath\kathy-lien-08112017.jpg

Světový bestseller o tradingu v češtině! Úspěšní obchodníci: Jak běžní lidé porážejí Wall Street v jeho vlastní hře

Jedna z nejprodávanějších knih od Kathy Lien právě vychází v českém překladu! Obsahuje sérii rozhovorů Kathy Lien s nejúspěšnějšími tradery. Tato kniha se stala inspirací pro tisíce čtenářů po celém světě. Setkáte se v ní s příběhy obyčejných lidí, kteří dokázali zbohatnout díky systematickému dodržování konkrétních pravidel v tradingu. Bez ohledu na jejich povolání jsou dnes úspěšnými obchodníky a investory. V této knize vám budou představeny jejich obchodní přístupy a strategie, které vám pomohou pochopit, jak lze pomocí vlastní píle dosáhnout úspěchu ve zdánlivě složitém světě tradingu.

Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu, až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní Price Action VIP indikátor, doposud úspěšně používaný pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečný Price Action VIP indikátor, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:


FXstreet.cz - forex, komodity, kryptoměny, trading, zpravodajství

Nezávislý investiční server zaměřený na forex, komodity, kryptoměny, trading a zpravodajství. Vzdělávací články, cenové grafy, cizí měny, semináře, ekonomické a forex zprávy.
reklama
RoboMarkets
reklama
CLEO.one
reklama
Bernstein Bank - soutez
reklama
Bossa mentoring
Potvrďte prosím... Zavřít