Úterý 19. březen 2024 11:33
reklama
XTB trading konference 2024
reklama
Purple MT4 platforma nova
reklama
Purple MT4 platforma nova
reklama
Fintokei SwiftTrader

Bude Walmart pokračovat ve svém 21% nárůstu?

19.05.2021 16:00  Autor: Admiral Markets  Sekce: Burzovní zpravodajství  Tisk

Technická analýza

Akcie ve společnosti Walmart včera prudce vzrostly poté, co největší maloobchodní prodejce na světě vykázal tržby v prvním čtvrtletí, které překonaly odhady Wall Street.  Společnost vykázala zisk na akcii 1.69 USD oproti očekávaným 1.21 USD. Investorům se tato zpráva líbila, stejně jako oznámení, o výrazném posílení e-shopů, což vedlo ke zvýšení výhledu pro zbytek roku. 

Walmart akcie
Zdroj: Admirals MetaTrader 5, #WMT, měsíčně - Rozsah dat: od 1. února 2013 do 18. května 2021, provedeno 18. května 2021 v 20:30 GMT. Vezměte prosím na vědomí, že zisk z předchozího období není spolehlivý indikátor budoucích zisků nebo pohybů ceny.

Výše uvedený měsíční graf ceny akcií Walmart ukazuje nedávný odraz od úrovně supportu a exponenciálního klouzavého průměru 20 (modrý). 

Kupující mohou nadále zvyšovat cenu na historické maximum ~ 153.00 $, což by zaznamenalo nárůst o 21%. 

Věděli jste, že můžete použít indikátor Trading Central Technical Ideas Lookup k vyhledání obchodních příležitostí na mnoha různých trzích?

Tento indikátor stáhnete bezplatně kliknutím na banner níže:

INFORMACE O ANALYTICKÝCH MATERIÁLECH:

Uvedená data poskytují další informace týkající se všech analýz, odhadů, prognóz, předpovědí, recenzí trhu, týdenních výhledů nebo jiných podobných hodnocení nebo informací (dále jen „Analýza“) zveřejněných na webových stránkách investičních společností Admiral Markets působících pod ochrannou známkou Admiral Markets (dále „Admirálské trhy“) Před jakýmkoli investičním rozhodnutím věnujte prosím pozornost následujícímu:

  1. Toto je marketingová komunikace. Obsah je publikován pouze pro informativní účely a v žádném případě ho nelze vykládat jako investiční radu nebo doporučení. Nebyl vypracován v souladu s právními požadavky určenými na podporu nezávislosti investičního výzkumu a nepodléhá žádnému zákazu jednání před šířením investičního výzkumu.
  2. Investiční rozhodnutí činí každý klient sám, zatímco Admiral Markets nenese odpovědnost za žádné ztráty nebo škody vyplývající z jakéhokoli takového rozhodnutí, ať už na základě obsahu či nikoli.
  3. Za účelem ochrany zájmů našich klientů a objektivity analýzy zavedla společnost Admiral Markets příslušné interní postupy pro prevenci a řešení střetu zájmů.
  4. Analýzu připravuje nezávislý analytik Jitan Solanki (analytik) (dále jen „autor“) na základě svých osobních odhadů.
  5. I když je vynaloženo veškeré přiměřené úsilí k zajištění toho, aby všechny zdroje obsahu byly spolehlivé a aby všechny informace byly poskytovány v maximální možné míře srozumitelným, včasným, přesným a úplným způsobem, Admiral Markets nezaručuje přesnost ani úplnost žádného informace obsažené v Analýze.
  6. Jakýkoli druh minulé nebo modelované výkonnosti finančních nástrojů uvedený v obsahu by neměl být vykládán jako výslovný nebo předpokládaný příslib, záruka nebo implikace ze strany Admiral Markets pro jakékoli budoucí plnění. Hodnota finančního nástroje se může zvyšovat i snižovat a zachování hodnoty aktiv není zaručeno.
  7. Pákové produkty (včetně rozdílových smluv) mají spekulativní povahu a mohou vést ke ztrátám nebo zisku. Než začnete obchodovat, ujistěte se, že plně rozumíte souvisejícím rizikům.
Sdílení článku: 
   

Čtěte více

  • Bude to o ekonomice, blbečku. Babišovi & spol. může ještě volby vyhrát probíhající rapidní růst důvěry obyvatel ČR v ekonomiku, zejména pokud jej doprovodí třeba dalším rouškovným
    Je tomu již přes třicet let od skončení bojových operací války v Zálivu. Tehdejší americký prezident George Bush starší se po spojeneckém vítězství stal miláčkem amerického lidu. V březnu 1991 jeho práci v úřadu kladně hodnotilo 90 procent Američanů. Zdálo se, že vítězství pro druhé volební období má "v kapse".
  • Bude Trump odvolán? Úterý je pro trhy zatím klidné
    V Asii slušně vyrostly třeba čínské akciové indexy, ale západní Evropa se příliš vzhůru nevydává. Sice převládá zelená barva, ale spíše je to stále balancování kolem včerejších závěrečných úrovní. Ani na dluhopisovém trhu nesledujeme velké změny - výnosy se drží na vyšší hladině z posledních dní. Eurodolar se pak konsoliduje u 1,2160.
  • Bude USD atraktivní investicí i v roce 2017?
    Poslední americká data ukázala, že největší ekonomice světa se i ve třetím kvartále velmi dařilo – rostla až o 3,5 %, tedy o 0,3 % více, než činil první odhad. Trh přitom také čekal jen 3,2% růst. Investoři se po těchto pozitivních číslech nyní začnou pomalu soustředit na prosincové údaje z trhu práce a průzkumy z nákupního sektoru (ISM), které budou zveřejněny v prvním lednovém týdnu.
  • Bude uzavírání krátkých pozic (short squeeze) u EUR první věcí, s níž se ve 2. čtvrtletí setkáme?
    Andrew Robinson, Senior Forex Market Analyst, Saxo BankSLEDOVANÉ UDÁLOSTI - NADCHÁZ...
  • Bude v Česku další úsporný tarif? Rozhodne Kreml
    Plynovod Nord Stream 1 je od včerejška v provozu. Zatím však pouze na 40 procent své přepravní kapacity. Ruský prezident Vladimir Putin přitom varuje, že už příští týden může plynovodem proudit plyn pouze z 20 procent jeho kapacity. Nejistota ohledně dalšího vývoje dnes žene cenu plynu v EU opět vzhůru, aktuálně o přibližně šest procent.
  • Bude VELOCYS s odpadom poháňať leteckú a automobilovú dopravu?
    Spoločnosť VELOCYS, britský dodávateľ technológií našiel spôsob, ako premeniť odpad z domácností a drevný odpad na pohonnú hmotu v leteckej a automobilovej doprave. V súčasnosti je priekopníkom v najväčšom projekte v Európe s cieľom znižovania uhlíkových emisií, pripravujúc výstavbu komerčného výrobného závodu vo Veľkej Británii, a to za účelom dosiahnutia udržateľnosti leteckeho a automobiloveho priemyslu a ponuky revolučnej zmeny vo výrobe palív. Viac sa dozviete vo videu TU:
  • Bude v noci intervenovať Bank of Japan?
    Trh sa nezadržateľne blíži k 80,00 USDJPY, či je tesne nad historickým dnom 79,75 USDJPY....
  • Bude v USA recesia? Najspoľahlivejšie ukazovatele hovoria že zatiaľ nie, vylúčiť sa však nedá
    Jenou z hlavných tém v ekonomických médiách v posledných týždňoch je možný príchod recesie v USA. Dôvodov, prečo si my...
  • Bude Walmart pokračovat ve svém 21% nárůstu?
    Akcie ve společnosti Walmart včera prudce vzrostly poté, co největší maloobchodní prodejce na světě vykázal tržby ...
  • Bude Walmart pokračovat ve svém 21% nárůstu?
    Akcie ve společnosti Walmart včera prudce vzrostly poté, co největší maloobchodní prodejce na světě vykázal tržby ...
  • Bude zlatá rally pokračovat? Ceny zlata a ropy porostou
    Ropná rally, která začala koncem minulého týdne, se zastavila – je však šance, že se obnoví? Jaké faktory ovlivňují ceny zlata? Poté, co v prosinci loňského roku dosáhly svého maxima, nejvyšší hodnoty od počátku století na úrovni téměř 2 144,00 USD za trojskou unci, se ceny zlata až do konce minulého týdne konsolidovaly v bočním pásmu a poté nečekaně získaly silný support. Co způsobilo tento prudký nárůst?
  • Bude zlato tento týden pokračovat ve svém růstu?
    Podle posledního týdenního průzkumu o zlatě se názory investorů a analytiků rozcházejí. Main Street je ve svých názorech i nadále stabilní s celkově vyrovnaným býčím postojem, zatímco u analytiků pro tento týden jasně převažuje býčí prognóza.
  • Budou akcie Qualcomm díky nedostatku čipů na trhu i nadále růst?
    V dnešní analýze se podíváme na situaci ohledně nedostatku čipů. V této souvislosti se detailněji zaměříme na akcie Qualcomm (QCOM), protože tato společnost z technologického odvětví se výrobou čipů zabývá. Qualcomm nedávno odkoupil společnost Veoneer, čímž si upevnil pozici v automobilovém průmyslu. Ten je výpadkem čipů silně zasažen.
  • Budoucnost bez budoucnosti: V indickém parlamentu začala diskuse o kryptoměnách
    Bitcoin a další kryptoměny reagují na zprávy z Indie týkající se regulace kryptoměn v této zemi stále méně.
  • Budoucnost bitcoinu
    Bitcoin po ohromné říjnové rally klesl pod úroveň 60 000 USD. Nicméně Cathie Woodová ze společnosti ArkInvest zůstává ohledně největší světové kryptoměny optimistická. Ve skutečnosti je ještě optimističtější než dříve.
  • BUDOUCNOST BROKERSKÉHO PRŮMYSLU
    Nizozemský broker DEGIRO nabírá na obrátkách od roku 2013, kdy začal nabízet své služby drobným investorům. Před nedávnem společnost dosáhla počtu 200 000 registrovaných klientů. DEGIRO zaznamenalo velmi úspěšnou první polovinu roku 2017, kdy se v porovnání s loňským rokem zvýšily tržby o 57%. Úspěch přichází díky využití technologie za účelem maximalizace efektivity platformy, díky čemuž je možné nabízet nejnižší dostupné poplatky. Automatizace a efektivita obchodní platformy umožňuje vše provádět s minimálním množstvím lidské angažovanosti, proto společnost dokáže zpracovat obrovské množství objednávek pouze s personálem o velikosti 180 zaměstnanců, což je oproti jiným brokerům několikanásobně méně.
  • Budoucnost českého turismu je nejistá
    Turisté ze sousedních zemí jsou pro ČR klíčoví ve všech regionech. V hromadných ubytovacích zařízeních tvoří 33 % všech zahraničních hostů. Jen z Německa k nám jezdí přes 2 miliony lidí ročně, mnohdy opakovaně a navštěvuje i méně známá místa.
  • Budoucnost elektromobility drží v rukou Čína
    Elektromobily se v poslední době stávají horkým tématem v důsledku celosvětově klesajících zásob ropy a omezení vlád pro používání spalovacích motorů v důsledku obrovského znečištění. V Evropě se zakazují vjezdy do velkých měst. V některých zemích, jako například Rakousko se omezuje rychlost, zatímco Čína omezuje dokonce i možnost si automobil se spalovacím motorem koupit. Ve velkých městech je třeba se registrovat v loterii a čekat někdy až 8 let na registraci nového vozidla.
  • Budoucnost financí: Banky v USA spolupracují s kryptosprávci 
    Tradiční finanční instituce musí spolupracovat ruku v ruce s kryptosprávci, dalšími opatrovníky a poskytovateli služeb. Nejnovější zpráva Grayscale Investments „Reimagining the Future of Finance“ definuje digitální ekonomiku jako „křižovatku technologií a financí, kterou stále více definují digitální prostory, zkušenosti a transakce.”
  • Budoucnost investování bude patřit udržitelnosti
    Trend přechodu k ekologičtějšímu způsobu života je tu už několik let. Ale tak jak pandemie koronaviru urychlila posun k větší digitalizaci a práci z domu, stejně nasměrovala investory ke změně myšlení a výrazně zodpovědnějšímu přístupu při tvorbě svého portfolia. Lákadlem je hlavně dosažení lepších zisků takovýchto firem oproti konkurenci.
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
Fintokei SwiftTrader