Svatomartinský týden

Svátek sv. Martina letos českých restauracím „přihraje“ 2 až 3 miliardy korun navíc, bude letos nejdražší v historii. Svatomartinské menu vyjde na více než 1000 korun, nejchutnější jsou české husy, běžně prakticky nesehnatelné
08.11.2025 Listopad v Česku voní pečenou husou a mladým vínem. Tradiční svatomartinské menu už dávno není jen připomínkou biskupa Martina z Tours, ale také malým gastronomickým jevem. Restauracím přináší období, kdy se po pomalejším podzimu znovu zaplní stoly a tržby znatelně rostou.
Související klíčová slova:
Svatomartinské menu | Svátek sv. Martina | Ekonomiky | Rostoucí výrobní náklady | Realita | Vice | Trh | Zařízení | Nabídka | Unie | Lukáš Kovanda | Svatomartinské období | Hlavní ekonom | Náklady | 3М | Historie | Miliardy korun | Nárůst tržeb | Výrobní náklady | Trinity | Ceny | Trinity Bank | ProCent | Tržby | Ekonom | Podniky | Češi | Energie | Prodej | Rostoucí náklady | Ekonomický dopad | ROCE | Miliardy
Nejčastější klíčová slova:
USD | EUR | Pozice | USA | Výhled | Index | Trh | Rezistence | Růst | Obchodování | Banka | Pokles | Reuters | Trading | 3М | Banky | Indikátor | ČTK | Cena | Pivot



