Úterý 19. březen 2024 04:20
reklama
CapXmaster
reklama
Dukascopy new
reklama
XTB trading konference 2024
reklama
CapXmaster

NIO akcie raketově stoupají při upgradu JP Morgan

16.10.2020 13:35  Autor: Admiral Markets  Sekce: Burzovní zpravodajství  Tisk

Akcie čínského výrobce elektrických vozidel NIO byly velmi žádané poté, co analytik společnosti JP Morgan upgradoval akcie. Akcie se okamžitě zvýšily kolem 15% na směnku v tom, co je nyní považováno za velmi horký sektor.

Analytik Nick Lai povýšil společnost na nadváhu s cenovým cílem 40 USD, což představuje významný růstový potenciál od čtvrteční zavírací ceny 27,89 USD. Lai byl obzvláště vzestupný, pokud jde o segment „inteligentních elektrických vozidel" NIO, který podle něj přináší výraznou výhodu, spolu s finanční silou společnosti a podporou čínských úřadů pro hospodářský rozvoj.

Samotné odvětví je na seznamu sledovaných investorů vysoko, protože země směřují k palivově efektivnějším technologiím a vozidlům. Čínský trh s elektrickými vozidly je největší na světě a podle Lai se čínská poptávka po „nových energetických vozidlech" do roku 2025 zčtyřnásobí. Společnost Tesla rovněž klade velký důraz na rostoucí čínský trh.

  • NIO je výrobce elektrických vozidel se sídlem v Šanghaji.
  • Společnost je podporována čínskými giganty Tencent a Baidu a má také státem podporované investory.
  • Akcie získaly upgrady od společností JP Morgan, Citigroup a dalších.
  • Cena akcií NIO je k dnešnímu dni zhruba 600%.

Věděli jste, že do akcií NIO můžete investovat prostřednictvím účtu Invest.MT5? Tento účet vyžaduje pouze 1 EUR k otevření a investiční poplatky začínají na pouhých 0,01 USD za akcii s minimálními transakčními poplatky pouze 1 USD u amerických akcií! Existují také nulové poplatky za správu účtu!

Jak investovat do akcií NIO se společností Admiral Markets UK Ltd.

Chcete-li začít, postupujte podle těchto pěti jednoduchých kroků:

  1. Přihlaste se ke svému účtu Invest.MT5, který lze otevřít za pár minut zde .
  2. Klikněte na Obchod na vámi vybraném účtu, který vás přesměruje na webovou platformu Admiral Markets MetaTrader.
  3. Zadejte NIO v dolní části vyhledávacího pole Market Watch a poté přetáhněte symbol do grafu.
  4. Použijte funkci obchodování jedním kliknutím v grafu nebo klikněte pravým tlačítkem na výběr Obchodování -> Nová objednávka.
  5. Vyberte svůj vstup, zastavte ztráty a cílové úrovně a velikost pozice (objem) a poté potvrďte obchod.

Admiral Markets MetaTrader 5 Web, NIO, denně Zdroj: Admiral Markets MetaTrader 5 Web, NIO, Daily - Rozsah dat: 18. června 2019 do 16. října 2020, provedeno 16. října 2020, 7:09 BST. Poznámka: Minulá výkonnost není spolehlivým ukazatelem budoucích výsledků.

Tato populace byla poprvé uvedena na trh v září 2018 a na konci roku 2019 poklesla o -36,89%.

Věděli jste, že si můžete otevřít bezplatný demo obchodní účet a otestovat své obchodní nápady a teorie týkající se směrování cen tisíců trhů ve virtuálním obchodním prostředí? Otevřete si svůj bezplatný účet ještě dnes kliknutím na banner níže a získejte bezplatný přístup k prémiovým analytickým nástrojům a dalším!

INFORMACE O ANALYTICKÝCH MATERIÁLECH:

Uvedená data poskytují další informace týkající se všech analýz, odhadů, prognóz, předpovědí, recenzí trhu, týdenních výhledů nebo jiných podobných hodnocení nebo informací (dále jen „analýza") zveřejněných na webových stránkách Admiral Markets. Před jakýmkoli investičním rozhodnutím věnujte prosím pozornost následujícímu:

1. Toto je marketingová komunikace. Obsah je publikován pouze pro informativní účely a v žádném případě ho nelze vykládat jako investiční radu nebo doporučení. Nebyl vypracován v souladu s právními požadavky určenými na podporu nezávislosti investičního výzkumu a nepodléhá žádnému zákazu jednání před šířením investičního výzkumu.

2. Investiční rozhodnutí činí každý klient sám, zatímco Admiral Markets UK Ltd (Admiral Markets) nenese odpovědnost za ztráty ani škody vyplývající z jakéhokoli takového rozhodnutí, ať už na základě obsahu či nikoli.

3. S ohledem na ochranu zájmů našich klientů a objektivitu analýzy zavedla společnost Admiral Markets příslušné interní postupy pro prevenci a řešení střetu zájmů.

4. Analýzu připravuje nezávislý analytik Jitan Solanki, nezávislý přispěvatel (dále jen „autor") na základě osobních odhadů.

5. I když je vynaloženo veškeré přiměřené úsilí k zajištění toho, aby všechny zdroje obsahu byly spolehlivé a aby všechny informace byly poskytovány v maximální možné míře srozumitelným, včasným, přesným a úplným způsobem, Admiral Markets nezaručuje přesnost ani úplnost jakékoli informace obsažené v Analýze.

6. Jakýkoli druh minulé nebo modelované výkonnosti finančních nástrojů uvedený v obsahu by neměl být vykládán jako výslovný nebo implicitní příslib, záruka nebo implikace ze strany Admiral Markets pro jakoukoli budoucí výkonnost. Hodnota finančního nástroje se může zvyšovat i snižovat a zachování hodnoty aktiv není zaručeno.

7. Pákové produkty (včetně rozdílových smluv) jsou spekulativní povahy a mohou vést ke ztrátám nebo zisku. Než začnete obchodovat, ujistěte se, že plně chápete související rizika .

Sdílení článku: 
   

Čtěte více

  • Nikl posiluje o 5 % 📈 Býci očekávají likvidaci obrovské krátké pozice
    Ceny niklu na Londýnské burze kovů (LME) dnes opět rostou na nejvyšší úrovně za téměř tři týdny (od 8. prosince), protože obchodníci očekávají likvidaci velké krátké pozice splatné v lednu, což by mohlo podpořit býčí dynamiku. Údaje, které LME denně shromažďuje a zveřejňuje s jednodenním zpožděním, ukazují, že jeden fond drží obrovskou krátkou pozici ve výši 20-29 % celkového "open interest" v kontraktech na nikl, přičemž tyto kontrakty mají být vypořádány v lednu.
  • Nikl roste o 7 % po zákazu exportů z Indonésie
    Ceny niklu dnes pokračují v rally. Důvodem je plánovaný zákaz exportů suroviny z Indonésie, který by měl začít od konce prosince. Nikl prorazil důležitou rezistenci nad úrovní 16 000 dolarů za tunu a dostal se tak nejvýše od září 2014. Navíc bylo zveřejněno, že zásoby niklu na šanghajské burze klesly v tomto týdnu o 15 % a globální zásoby se dostaly na nejnižší hodnoty od roku 2013.
  • Nikola Corp: Další bublina na akciovém trhu nebo budoucí investice?
    Na akciovém trhu je stále vidět šílenství v oblasti elektrické dopravy. Výrobce elektrických nákladních vozidel Nikola Corp se stal novou hvězdou NASDAQ po uzavření včerejšího zasedání s nárůstem o více než 40% poté, co společnost General Motors oznámila nákup 11% automobilové společnosti. V dnešním před otevřením se jeho akcie obchodují s mírnějším nárůstem, kolem 5%.
  • Nikola Corporation po úspěšném IPO. Bude šlapat Tesle na paty?
    Zdá se, že navzdory všem dobře známým negativním dopadům koronavirové pandemie můžeme najít i jeden pozitivní "paradox". Firmy, které se rozhodly neodkládat vstup na burzu v tomto období navzdory zjevným rizikům, dostávají odměnu v podobě úspěšného IPO. Po Warner Music slaví úspěšnou primární emisi akcií na burze Nasdaq i Nikola Corporation, která představuje konkurenci slavnější Tesly.
  • Nikto nesmie byť vydierateľný a nikto nesmie vydierať
    Grécke hlasovanie sa blížiStredobodom finančných ...
  • Nikto už nikomu neverí
    Riziko má zelenúPočas včerajšieho dňa sme boli svedkam...
  • Nikto už nikomu neverí
    Riziko má zelenúPočas včerajšieho dňa sme boli svedkam...
  • Ninja Trader a Trader Workstation (TWS) – Návod na propojení
    Klienti LYNX mohou využít přístupu na stovky světových burz přes celovsvětově oceňované obchodní platformy. Pokročilejší obchodníci využívají platformu Trader Workstation (TWS), zatímco občasní akcioví investoři s oblibou obchodují přes webovou platformu LYNX Basic. Investoři také mohou získat přístup k trhům přes aplikaci LYNX Trading na mobilu a tabletu.
  • Nintendo překvapilo
    Japonský výrobce herních konzolí a videoher více než zdvojnásobil čtvrtletní zisk na téměř 65 miliard jenů (14,4 miliardy korun), a to díky silné poptávce po hrách s pokémony během klíčové vánoční sezony. Společnost uvedla, že prodala 14,7 milionu kopií her Pokémon Sun a Pokémon Moon pro přenosné herní zařízení 3DS.
  • Nio akcie: Čína snížila dotace na elektromobily o 30 %
    Nio akcie může čekat zajímavý rok. Čínská vláda mění svou politiku v automobilovém průmyslu. Na jednu stranu se více otevírá zahraničním investorům, ale zároveň snížilasubvence na elektrická auta. Zdá se, že Čína již nechce elektromobilní průmysl tolik podporovat jako dříve.
  • NIO i Xpeng se připojují k Tesle se ztrátami a sníženými dodávkami
    Index Nasdaq prochází silnou korekcí kvůli zvýšení výnosů amerických dluhopisů vyplývajícím z obav z možného zvýšení inflace. To táhne technologický sektor dolů, přičemž jednou z hlavních obětí je Tesla. Je to však jediná příčina prudkých poklesů sektoru?
  • NIO v úzkých, cena Tesly a IPO elektromobilů firmy Renault
    V dnešních aktualitách z akciových trhů se zaměříme na odvětví akumulátorových elektromobilů, odkud přichází čím dál víc zpráv. Tlak na NIO se zvyšuje a teď bude pro tohoto čínského výrobce klíčová zpráva o výsledcích za 3. čtvrtletí. Tržní podíl Tesly mezi 15 sledovanými automobilkami dál klesá.
  • Nissan bude v Evropě do roku 2030 prodávat už jen elektromobily
    Japonský výrobce automobilů Nissan Motor bude v Evropě do roku 2030 prodávat už jen elektromobily. V Evropě nově uváděné modely jeho vozů budou navíc od teď jen plně elektrické. Podle agentury Reuters to dnes uvedl generální ředitel společnosti Makoto Ušida.
  • Nissan kvůli nedostatku čipů a pandemii vykázal nejvyšší ztrátu za 12 let
    Japonská automobilka Nissan v uplynulém finančním roce prohloubila provozní ztrátu na 150,7 miliardy jenů (JPY; 29,1 miliardy Kč) ze 40 miliard JPY v předchozím roce. Důvodem byla jednak pandemie, která snížila prodej aut, jednak celosvětový nedostatek čipů, který donutil automobilky omezit výrobu. Výsledky hospodaření jsou nejhorší za 12 let, uvedla dnes automobilka.
  • Nízká cena ropy by měla akciovým trhům spíše pomoci
    Prudký pokles cen ropy by měl být pro globální akciové trhy spíše pozitivní. Za prvé, levnější ropa by měla podporovat hospodářský růst. Naši kolegové ze...
  • Nízká cena ropy zpomaluje inflaci u výrobců
    Ceny průmyslových výrobců v únoru zpomalily svoji dynamiku, když se meziročně zvýšily o 1,4 %. Publikovaný růst cen tak byl o 0,7 procentního bodu pod konsenzem trhu. Oproti předešlému měsíci poklesly ceny ve výrobní sféře o 0,7 %. Na pozorovaném meziročním růstu cen se největší měrou podílelo odvětví elektřiny, plynu a páry, kde se ceny zvedly o 9,0 %. Nezanedbatelný nárůst byl zaznamenán i v oblasti potravinářské výroby, která si meziročně připsala 3,6 %, oproti předchozímu měsíci je však dynamika nižší. Naopak k výraznému poklesu cen došlo u rafinovaných ropných produktů v důsledku nízkých cen ropy na světových trzích. Nižší byly i ceny v oblasti zpracování kovů.
  • Nízká inflace euru nevadila, dnes dokázalo lehce posílit
    Eurodolar ráno vyčkával v blízkosti 1,3600 na údaje o inflaci z eurozóny. Ta nakonec byla nižší než konsensus, což ov...
  • Nízká inflace v eurozóně zvyšuje sázky na zásah ECB příští týden, AUD u letošních maxim, udrží se u nich i po datech HDP a zasedání RBA? Analýza FTSE 100, GBP/AUD, CAD/CHF
    Americký akciový trh si ve čtvrtek oddechnul a uzavřel v průměru 0,2 procenta ve ztrátě. Index S&P 500 skončil čtvrteční obchodní seanci pod hodnotou 2 000 bodů. Investoři raději vybírají zisky kvůli obavám z eskalace napětí na Ukrajině. Nicméně výraznějšímu propadu akciových indexů včera zabránila skvělá makroekonomická data z USA. Druhé měření HDP za 2. čtvrtletí 2014 odhalilo 4,2 procentní růst (q/q) hospodářství. První měření poukázalo „jenom" na 4 procentní růst HDP. Počet rozjednaných prodejů domů v červenci posílil o 3,3 procenta, tedy na 11měsíční maxima a počet žádostí o podporu v nezaměstnanosti klesl o 1 000 na 298 000. Mírně negativně následně obchodovala v pátek i Asie, kde japonský Nikkei uzavřel 0,23 procenta v mínusu.
  • Nízka inflácia spotrebiteľom vyhovuje
    Dnešný deň je tretí deň bez zásadnejších zverejnení. Toto obdobie ticha po búrke nastáva vždy po americkom trhu práce, ktorý sme teraz...
  • Nízká likvidita posílá dolar výše. S/R úrovně pro páry s USD.
    Letní obchodování se vyznačuje přísunem menší likvidity s možností rychlé změny kursů jak u měnových...
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

Forex brokeři
Exness
TFIFX
GCI Financial
reklama
Dukascopy new