Pondělí 19. duben 2021 00:58
reklama
Purple Trading srovnani platformy 2
reklama
BOSSA ebook analyza
reklama
Capital.com

Klíčová slova - Recenze platformy

C:\fakepath\xstation-29032021-uvod.jpg

Podrobnější pohled na obchodní platformu xStation (2. díl)

29.03.2021 V prvním dílu této recenze jsme si představili některé základní funkce a užitečné pomůcky, které nabízí obchodní platforma xStation 5 od známého a regulovaného brokera XTB. Ve druhém dílu této recenze se na platformu podíváme o něco detailněji a představíme si další vychytávky a funkce, které traderům mohou usnadnit a zpříjemnit obchodování.

Další články k tématu Recenze platformy

C:\fakepath\xstation-12042021-uvod.jpg

Podrobnější pohled na obchodní platformu xStation (3. díl)

12.04.2021 V závěrečném třetím dílu naší recenze obchodní platformy xStation 5 od brokera XTB se budeme věnovat dalším užitečným a unikátním funkcím, které mnoho traderů jistě ocení. Důkladněji se podíváme také na možnosti řízení pozic a portfolia a na dodatečné moduly v platformě. V závěru tohoto článku se pak podíváme na výhody a nevýhody této platformy, jak to vidíme u nás v týmu FXstreet.cz.
C:\fakepath\xStation-uvod.jpg

Podrobnější pohled na obchodní platformu xStation (1. díl)

15.03.2021 V dnešním článku se podíváme podrobněji na oceňovanou obchodní platformu xStation 5, kterou nabízí známý regulovaný broker XTB. V rámci této oblíbené obchodní platformy mohou klienti obchodovat forex (měnové páry), komodity, akcie, kryptoměny a dokonce také ETF. Nabídka obchodních instrumentů v xStation je tedy obrovská. V této recenzi si představíme všechny důležité klady i zápory této platformy. Podíváme se také na to, čím se liší od nejznámější obchodní platformy MetaTrader.
img

GKFX

14.05.2012 GKFX je turecká brokerská společnost, která působí po celé Evropě. Společnost nabízí obchodování skrze platformu MetaTrader 4. GKFX recenze, GKFX zkušenosti a reference.
C:\fakepath\broker.jpg

Hodnocení ověřených brokerů binárních opcí

25.09.2020 Obchodování s binárními opcemi získává stále více na popularitě. Mnoho společností na trhu nabízí své služby. Každý z nich nabízí své vlastní podmínky spolupráce, nástroje a další možnosti.
img

Investice v roce 2019: TOP 5 vítězů a TOP 5 poražených

30.12.2019 Podle odvětví se v roce 2019 nejlépe investice zhodnocovaly v informačních technologiích, kde rostly o více než 50 %. Nejrůstovějším, díky 78% růstu, byl podsektor výroby telefonů, osobních počítačů, serverů a počítačových komponent. Ukazuje to analýza Olívie Lacenové, analytičky brokera TopForex.
img

Pět věcí, které byste měli používat ve svém každodenním forex obchodování

19.12.2016 Každý, kdo někdy obchodoval na forexu ví, že to je ošemetná hra. Ve skutečnosti jsou to znalosti, které mají zásadní význam pro inteligentní a opatrné forex obchodování. Zatímco nedostatek důvěry v důsledku chybějící obchodní strategie může způsobit ve forex obchodování katastrofu, totéž se může stát i v případě příliš velkého sebevědomí.
img

Akcie od A do Z: Velký průvodce obchodováním s akciemi!

25.02.2021 Akcie jsou velmi rozšířeným a oblíbeným investičním aktivem. Vždyť také investice do akcií nabízí mnoho příležitostí a výhod. Svět akcií ale může být zejména pro začínajícího obchodníka trochu nepřehledný a napadá ho jistě mnoho otázek. Co je to akcie a jaké existují druhy? Jak fungují akcie a jaký mají význam? Co je IPO? Co určuje cenu akcie? Proč bychom měli zvažovat investice do akcií? Kdy a jak nakupovat akcie? Je možný i prodej akcií? A kdo je to ten broker a burza?
img

Binární opce: IQ Option - recenze, zkušenosti a demo účet

19.02.2016 IQ Option je regulovaný broker se zaměřením na binární opce se sídlem na Kypru. Nyní má více než 3,5 miliónu klientů a denně realizuje více než milión obchodů. Aktivní je zatím v 36 zemích z celého světa. Co však odlišuje tohoto brokera od ostatních, jsou unikátní služby.
img

HighSky Brokers: Získejte říjnový bonus 13000 Kč

03.10.2014 Do konce října získáte u HighSky Brokers bonusy 1000 Kč, 2000 Kč a 10 000 Kč za ziskové obchody s libovolnými instrumenty. Podívejte se na bližší informace o této nabídce. U HighSky Brokers si můžete založit jak Mikro účet bez omezení minimálního vkladu, tak i účet Premium, který je vhodný pro náročnější klienty (vklad od 200 tis. Kč, 4% úročení volných finančních prostředků ročně).
img

Týdenní výhled trhů: Trhy se zaměřují na report zaměstnanosti v USA

29.03.2021 S příchodem velikonočního víkendu se v pátek odpoledne všechny oči obrátí k výsledkům NFP v USA. Obchodníci v posledních týdnech zvyšují americký dolar, protože rostou spekulace, že Fed bude dříve nebo později nucen spíše zvyšovat úrokové sazby.
Související klíčová slova: FXstreet | Korelace | New York | Profit-Target | Daně | Hloubka trhu | Transakce | Futures | Grafy | Indikátor | Indikátory | MetaTrader | Obchodní příkaz | Platforma | Pozice | Příkaz | Rolování | Spread | Stop-Loss | Volume | Obchodní platforma | Obchodování | XTB | Fundamenty | Market Watch | Obchodovat | Obchodní seance | Obchodníci | Cena | FXstreet.cz | Graf | Instrument | Komoditní | Market | Obchodní platformy | Obchodujeme | Pivot | Platforma xStation | Portfolia | Recenze | Ropy | Trailing Stop | WTI | Tradeři | Pivot Pointy | COT | Pro tradery | Alerty | Čekající příkaz | xStation | Tým FXstreet.cz | Obchod | Histogram | Akcioví obchodníci | Lukáš Voženílek | Trhy | Obchody | Fundament | Práce | Obchodní platformy Metatrader | JDE | Ceny | Velikost obchodu | VWAP | Víkendové svíčky | Porovnání více instrumentů | Indikátor reálného volume | Volume z futures burz | Volume z futures | VWAP indikátor | COT indikátor | Komoditní tradeři | Indikátor pivotních bodů | Tržní pohyb | Indikátor sezónního trendu | Nastavení platformy | Funkce xStation | Platforma xStation 5 | xStation 5 | Krátkodobí tradeři | Provedení pokynu | Práce s grafem | Zobrazení grafů | Nastavení grafů | Funkce pro tradery | Užitečné funkce | Zobrazení událostí z makrokalendáře | Blížící se fundament | Zvýraznění obchodních seancí | Breakoutové tradery | Vynechání víkendové svíčky | Zobrazení obchodní seance | Vyčíslení rolování | Data minulých rolování | Čekající pokyny | Inteligentní vkládání pokynů | Cenové alerty | Cenové alerty (upozornění) | Zadání cenového alertu | Procentuální pohyby | Pokročilé funkce | Recenze platformy xStation | Platformy xStation | Uzamykání zisků | Řízení pozic
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | USA | Index | Trh | Reuters | Pozice | ČTK | Banky | Výhled | Rezistence | FOREX | Banka | Obchodování | EUR/USD | Indikátor | FXstreet | Graf | ROCE | Euro

Předchozí klíčová slova

Reálný trading
Reálný účet
Reálný výnos investic
Real-time
Real time forex
Reason Foundation
Rebalancování indexů
Recenze
Recenze kasina
Recenze kasina LuckyBity.com

Následující klíčová slova

Recenze platformy xStation
Recep Erdogan
Recep Tayyip Erdogan
Recese
Recese italské ekonomiky
Recese světové ekonomiky
Recese ve Spojených státech
Recese v Evropě
Recese v Polsku
Recese v USA
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
Dukascopy
Potvrďte prosím... Zavřít