Středa 13. listopad 2019 08:49
reklama
Admiral Markets SE
reklama
RoboMarkets SQ
reklama
UFX

Klíčová slova - HighSky Brokers recenze

img

HighSky Brokers: Získejte říjnový bonus 13000 Kč

03.10.2014 Do konce října získáte u HighSky Brokers bonusy 1000 Kč, 2000 Kč a 10 000 Kč za ziskové obchody s libovolnými instrumenty. Podívejte se na bližší informace o této nabídce. U HighSky Brokers si můžete založit jak Mikro účet bez omezení minimálního vkladu, tak i účet Premium, který je vhodný pro náročnější klienty (vklad od 200 tis. Kč, 4% úročení volných finančních prostředků ročně).

Další odkazy na téma HighSky Brokers recenze

img

HighSky Brokers recenze | FXstreet.cz

... s cennými papíry | ČNB | Banky | HighSky Brokers | Indexy | Fond | Obchodovat | Bonus bez vkladu | Brokers | Forex bonus | HighSky | Instrumenty | MetaTrader 4 | MetaTrader 5 | Obchodní platformy
img

HighSky Brokers | FXstreet.cz

... Premium u HighSky Brokers,a.s. v období od 1.9. do 30.9.2016, na účet vložte minimálně 100 000 Kč a proveďte alespoň 10 lotů s instrumenty FX. Automaticky získáte 4% roční úročení z nezainvestovaných ...
img

HighSky Brokers: Získejte říjnový bonus 13000 Kč ...

... s cennými papíry | ČNB | Banky | HighSky Brokers | Indexy | Fond | Obchodovat | Bonus bez vkladu | Brokers | Forex bonus | HighSky | HighSky Brokers recenze | Instrumenty | MetaTrader 4 | MetaTrader 5
img

HighSky Brokers | Diskusní fórum | FXstreet.cz

U HighSky Brokers bych se nebal otevrit live ucet, je to ceska firma a maji v Praze pobocku a maji garancni fond pro vyplatu investoru a regulaci ČNB.
img

HighSky Brokers | FXstreet.cz

16.01.2015 Zhodnoťte virtuální milion korun a vyhrajte iPad mini 3 nebo 1000 Kč týdně v zimní investiční soutěži od HighSky Brokers!
img

Highsky.cz | FXstreet.cz

... korun v nové investiční soutěži s českým obchodníkem s cennými papíry – společností HighSky Brokers, a.s. Nejlepší získá elegantní Samsung Galaxy S5 a navíc každý týden máte možnost vyhrát 1000 Kč.
img

HighSky Brokers | FXstreet.cz

21.10.2014 Po korekci v uplynulém roce prodeje existujících domů obnovují růst. 02.09.2014 Trh očekává pokles indexu a tím i snížení růstu aktivity zpracovatelského...
img

Recenze | FXstreet.cz

... získáte u HighSky Brokers bonusy 1000 Kč, 2000 Kč a 10 000 Kč za ziskové obchody s libovolnými instrumenty. Podívejte se na bližší informace o této nabídce. U HighSky Brokers si můžete založit jak ...
img

Brokers | FXstreet.cz

... Premium u HighSky Brokers,a.s. v období od 1.9. do 30.9.2016, na účet vložte minimálně 100 000 Kč a proveďte alespoň 10 lotů s instrumenty FX. Automaticky získáte 4% roční úročení z nezainvestovaných ...
img

MetaTrader | FXstreet.cz

04.03.2016 Na Youtube kanálu společnosti HighSky Brokers můžete sledovat více než 60 vzdělávacích videí týkající se obchodování online. Můžete...
img

Highsky.cz | FXstreet.cz

Index se pohybuje už řadu týdnů blízko historického maxima. 03.11.2014 Makroekonomické události 3. listopad Index ISM průmyslu: opět silná aktivita.
img

X Trade Brokers | Diskusní fórum | FXstreet.cz

český broker: Fio banka, ale ta je spíše zaměřená na akcie, donedávna BrokerJet, pak ještě Colosseum, Patria Forex a Highsky.
img

MetaTrader | FXstreet.cz

14.05.2012 GKFX je turecká brokerská společnost, která působí po celé Evropě. Společnost nabízí obchodování skrze platformu MetaTrader 4. GKFX recenze, GKFX zkušenosti a reference.
img

Brokers | FXstreet.cz

... korun v nové investiční soutěži s českým obchodníkem s cennými papíry – společností HighSky Brokers, a.s. Nejlepší získá elegantní Samsung Galaxy S5 a navíc každý týden máte možnost vyhrát 1000 Kč.
img

Historické kurzy měn ČNB | FXstreet.cz

22.03.2016 Kurz amerického dolaru vůči euru se včera pohyboval ve velmi úzkém pásmu. 11.08.2014 Dnes se podíváme na to, jak měnovými trhy v dlouhodobém horizontu hýbou...
img

Instrumenty | FXstreet.cz

... Premium u HighSky Brokers,a.s. v období od 1.9. do 30.9.2016, na účet vložte minimálně 100 000 Kč a proveďte alespoň 10 lotů s instrumenty FX. Automaticky získáte 4% roční úročení z nezainvestovaných ...
img

Brokers | FXstreet.cz

16.07.2012 Český obchodník s cennými papíry HighSky Brokers a.s. nabízí jako jeden z mála přehledné obchodování s moderním nástrojem MetaTrader 5.
img

Obchodovat | FXstreet.cz

30.12.2016 Česká koruna za 15 let, kdy se začala v hotovostní podobě používat jednotná evropská měna, posílila proti euru o zhruba 18 procent.
img

Odborná literatura | FXstreet.cz

... Všeobecné analýzy a triky Alfa a omega tradingu? Plnění obchodů! GBP/USD FX trading - ptejte se pokročilých HighSky Brokers USD/JPY Fed už vyhlíží vyšší sazby Jak na indikátory FX obchodníci v Brně
img

Obchodník | FXstreet.cz

... milion korun a vyhrajte velký iPhone 6 Plus nebo 1000 Kč týdně ve vánoční investiční soutěži od HighSky Brokers! Naučte se obchodovat se zlatem, ropou a dalšími komoditami nebo světovými měnami!
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | Index | USA | Trh | Reuters | Pozice | Banky | ČTK | Výhled | Banka | FOREX | EUR/USD | Rezistence | Obchodování | FXstreet | Euro | Dolar | Graf | Indikátor

Předchozí klíčová slova

High-frequency trading
High Life Makers
HighLifeMakers
High Low
HIGH/LOW opce
High risk
High Sky
HighSky
High Sky Brokers
HighSky Brokers

Následující klíčová slova

Highsky.cz
HighSky zkušenosti
Highsmith Capital Partners
High Yield
Hikkake-pattern
Hillary Clintonová
Hilltop Securities
Hispamarkets
Histogram
Historická cenová data
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu, až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní Price Action VIP indikátor, doposud úspěšně používaný pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečný Price Action VIP indikátor, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
BOSSA ebooky
Potvrďte prosím... Zavřít