Úterý 19. březen 2024 03:29
reklama
CapXmaster
reklama
XTB trading konference 2024
reklama
Purple MT4 platforma nova
reklama
Instaforex krypto ebook

Vlk z Wall Street v Praze!

15.11.2017 16:38  Sekce: Burzovní zpravodajství  Tisk


Znáte to. Nejprve jste obyčejný tuctový chlapík, který má sen, vydělat hodně peněz. Snažíte se, zkoušíte, ale ono to nejde. Jednoho dne se vám začne dařit. Vyděláte téměr 49 milionů dolarů za rok, vedete 1.000 členný team prodejců, rozšiřujete firmu, koupíte si jachtu, ferrari, nejdražší soukromý dům na světě a je vám dobře.

Pak se probudíte ve vězení a zjistíte, že dlužíte přes 100 milionů dolarů.

Jelikož máte ve vězení čas, napíšete tam knihu o svém životě. Propustí vás a z knihy se stane světový bestseller. Natočí podle ní film ve kterém vás hraje Leonardo DiCaprio a který režíruje jeden z nejlepších režiséru Hollywoodu Martin Scorsese. Zároveň začnete své motivační a prodejní schopnosti využívat tím správným způsobem. Školíte, učíte, konzultujete a na základě vašich rad firmy a lidé bohatnou. Začnou si vás zvát na konference po celém světě a vy jste opět na koni a vyděláváte miliony ne jen pro sebe, ale i pro lidi, který vaše rady zapojují do praxe.

Takhle zběžně by se dal popsat život Jordana Belforta. Skutečného Vlka z Wall Street, který již 10.3.2018 navštíví Prahu na TÉTO konferenci.

(https://www.europaevents.cz/kalendar/141-vlk-z-wall-street-a.html).

Pouze na tomto eventu budete mít unikátní možnost, slyšet nejen Jordanův životní příběh, ale také zásadní principy toho, jak dokázal z jednoho z největších pádů v byznysové historii, vymodelovat mnohem větší úspěch, než měl v době, kdy vybudoval jednu z největších brokerských firem v USA.

Na eventu se dozvíte:

  • Proč většina lidí nedosáhne vytoužených úspěchů.

  • Jak překonat 6 limitujících přesvědčení o penězích.

  • Způsoby, jak ve svém životě vytvořit skutečné jistoty.

  • Jak využít sílu modelování a mentoringu.

  • Jak masivně zvýšit prodej, uzavírání smluv a svůj příjem.

  • 10 bodů formuly pro získávání více zákazníků a doporučení.

  • 8 hlavních dovedností pro podnikání, prodej a životní úspěch.

  • 4 pravidla podnikání.

  • Jak se stát mistrem skutečného vlivu.

  • Zásadní rozdíl mezi “mít sen” a “mít vizi”.

  • Jak vybudovat okamžité kvalitní vztahy se svým týmem a zákazníky.

Bude to zajímavé setkání a mi tam nebudeme chybět!

Vstupenku si rezervujte už teď na oficiálních webových stránkách organizátora akce: 

https://www.europaevents.cz/kalendar/141-vlk-z-wall-street-a.html

Klíčová slova: USA | Wall Street | Doporučení | Praxe | Úspěch | Podnikání | Firmy |
Sdílení článku: 
   

Čtěte více

  • Vliv Brexitu se v eurozóně ještě neprojevil, ale?
    Podle odborníků Fidelity International, globálního lídra v oblasti investic, vykazuje eurozóna i nadále stabilní, ačkoli nevýrazný růst. Zásadním příspěvkem k celkovému růstu prozatím zůstává soukromá spotřeba, což je motivováno především růstem reálných mezd. Naopak inflace byla v září pomalejší, než se očekávalo, přičemž jádrová inflace směřovala směrem dolů na meziroční hodnotu 0,8 %. Koncem roku lze očekávat určité zpomalení růstu v eurozóně v souvislosti s Brexitem.
  • Vliv Číny na komoditní trhy: polojasno, střídavě oblačno
    I když je ještě příliš brzy na to, aby se dospělo k závěru, zda obnovené obchodní napětí ovlivnilo dovozy za květen, zhoršující se obchodní vztahy mezi Čínou a USA jsou i nadále klíčovým faktorem poptávky po komoditách.
  • Vliv Fedu na americký dolar
    Během březnového zasedání FOMC zvýšil Federální rezervní systém klíčovou sazbu o 25 bazických bodů. Jednalo se o první zvýšení sazby od roku 2018. Tímto krokem se Fed začal přesouvat od vysoce akomodativní měnové politiky ke zpřísňování. Americký regulátor zvýšil úrokové sazby na každém z následujících zasedání FOMC. V květnu Fed zvýšil sazby o 50 bazických bodů, po čemž následovaly dva po sobě jdoucí zvýšení o 75 bodů v červnu a červenci.
  • Vliv inflace: jak zprávy ovlivňují akcie, dolar a výnosy dluhopisů
    Podle ministerstva práce se index cen výrobců (PPI) pro konečnou poptávku minulý měsíc zvýšil o 0,6 %, čímž překonal odhad růstu o 0,3 %, který předpovídali dotázaní ekonomové, po neočištěném růstu o 0,3 % v lednu.
  • Vliv Itálie na kurz EUR
    Euro vstoupilo do začátku roku kolem 1,25 USD, ale do konce října kleslo až na 1,13 USD. Mírný nárůst během posledních pár dní EUR vynesl na úrovně mírně nad 1,14 USD. Obnova obav z italského dluhu byla hlavním důvodem špatného výkonu eura. Tyto obavy (posilněné rizikem, že by se eurozóna mohla rozpadnout) v květnu vstopily do hry po té, když se k moci dostala koalice dvou stran, které jsou obvykle kritické vůči evropským institucím. Jedná se o Pět hvězd Luigi Di Maioa a Ligu Severu Mattea Salviniho; oba se dohodli na rozpočtu, který obsahuje další výdaje a vyšší schodek. Evropská komise však tento rozpočet neschválil, což znamená, že Itálie nyní čelí hrozbě sankcí až 0,5% svého HDP. Kromě Itálie má pomalý hospodářský růst v eurozóně také negativní dopad na společnou měnu.
  • Vliv rekordních zisků společnosti Tesla na společnosti Lucid a Rivian
    Staré přísloví, že "americký akciový trh roste více, než klesá, ale klesá rychleji, než roste", nemůže být pravdivější. Během necelých tří let byli všichni svědky tří velkých výprodejů, a to v rozmezí několika týdnů. Jedná se o výprodej v souvislosti s obchodní válkou mezi USA a Čínou na konci roku 2018, výprodej způsobený pandemií covid-19 v březnu 2020 a aktuální výprodej.
  • Vliv společnosti Apple
    APPLE: Apple (AAPL) je největší veřejně obchodovanou akcií na světě. Jeho tržní kapitalizace ve výši 2,5 bilionu dolarů je o 300 miliard dolarů vyšší než tržní kapitalizace společnosti Saudi Aramco (SAOC). Samotný rozdíl se rovná tržní hodnotě společnosti Chevron (CVX) nebo Home Depot (HD). Apple má v indexu S&P 500 7% váhu. Obecněji řečeno, deset nejvýznamnějších akcií v indexu S&P 500 představuje 28 % indexu, což je jedna z nejvyšších úrovní koncentrace vůbec. Díky tomu je třeba příští týden sledovat událost týkající se nových produktů společnosti Apple a jejího rozsáhlého globálního dodavatelského řetězce. Přesto to nejsou největší akcie, které vedou trh. To je vítané pro šíři trhu, diverzifikaci a klíčovou podporu.
  • Vliv Ukrajiny je ráno vidět na regionu, eurodolar však zůstává stabilní
    Na úvod týdne na trhy znovu silněji působí ukrajinské téma. Rozmístění ruských jednotek na Krymu vypovídá o plánovaném...
  • Vliv volatility na ropu a alternativní investiční strategie?
    Alternativní investiční strategie i ceny komodit jsou v roce 2018 ovlivněny rostoucí volatilitou. Negativně jsou podle Fidelity International zasaženy strategie, které podléhají strukturálnímu zkreslení trendů, nebo strategie, které jsou izolovány od širších finančních trhů. Malý dopad budou zaznamenávat méně likvidní investiční strategie nebo aktiva a naopak pozitivní vliv volatility zaznamenají investiční strategie zaměřené na pokles.
  • Vliv zpráv z komoditních trhů na sentiment
    Při neustálém hledání hodnoty by obchodníci a investoři měli sledovat makroekonomické zprávy z komoditního sektoru. O ...
  • Vlna optimismu na akciových trzích, indexy silně posilují
    Akciové trhy dnes zaplavila doslova vlna optimismu. Evropské indexy vyskočily a výjimkou nejsou ani zisky nad +4 %. Stejně tak silný úvod ukazují i zámořské akciové indexy, které přidávají kolem +3 %. Důvodem růstu je optimismus týkající se vývoje vakcíny proti nákaze covid-19. Americká biotechnologická společnost Moderna Inc., která je vyvíjí, dnes otevřela více jak o +30 % silnější proti pátečnímu závěru a od poloviny března je svou hodnotu cca ztrojnásobila (+300 %).
  • Vlna optimismu se přelila do dalšího dne. S čím přijdou zástupci G7?
    Rozhovory mezi zástupci zemí G7 jsou jednoznačně klíčovým bodem dnešního programu. Centrální bankéři a ministři financí se mají spojit ve 13 hodin našeho času a diskutovat o opatřeních tlumících dopady epidemie.
  • Vlna optimismu smetla dluhopisy. Americké akcie strmě rostou a eurodolar se znovu posunul výš
    Optimismus, který zažehla dohoda na termínu rozhovorů mezi USA a Čínou, nabral dál na síle. Hned se spekuluje o tom, že by mohla být některá cla na čas odvolána atp. V pozadí pak stále stojí důvěra, že dohoda přijde dřív, než cla dokáží na ekonomikách napáchat velké škody. To je všechno možné, ale současný tržní sentiment je opravdu založen spíše na pocitech než na reálných náznacích.
  • Vlna veder zdražuje v Evropě cukr na nový historický rekord. Hrozí další zdražení nejen cukrovinek, ale třeba i tvrdého alkoholu
    Nynější vlna veder, jež zasáhla Evropu, vyhání na historický rekord cenu cukru v EU. I v Česku tak hrozí další zdražování například sušenek a sladkostí, ovšem třeba i tvrdého alkoholu. Vedra totiž přináší ničivé sucho, jež zemědělským plodinám obecně neprospívá, a svědčí také škůdcům cukrové řepy.
  • Vlna výprodejů dnes smetla akcie, italské dluhopisy i korunu
    Zákaz cestování z Evropy do USA investory šokoval a ECB nepomohla. Už po nočním vystoupení Donalda Trumpa bylo jasné, že to dnes na finančních trzích nebude zrovna veselé. A realita byla nakonec ještě černější, respektive červenější, neboť ani ECB nepřišla s účinnou pomocí.
  • Vlna výprodejů pokračuje v Evropě, hrozbou pro dnešek je inflace i technika
    Všeobecný výprodej akcií, který se převalil přes globální trhy a dnes pokračuje v Evropě, z našeho pohledu nespustila nějaká zásadní zpráva z posledních dní. Najdeme řadu přitěžujících okolností jako Trumpovy hrozby cly či výpady proti politice Fedu, blížící se kontrolu zahraničních nákupů amerických firem, italský rozpočet, snížení ekonomického výhledu MMF a asi i další. Hlavní důvod však vidíme jinde.
  • Vlna výprodejů se rozšiřuje napříč trhy
    Americké akciové burzy pokračují ve včerejších výprodejích. Nadále ztrácí technologické akcie v čele se společností Apple (-3,7 %). Očekávání investorů nenaplnily ani finanční výsledky za třetí kvartál obchodního řetězce Target. Jeho akcie v reakci na zklamání padají o více jak 11 %. V neposlední řadě klesají ceny ropy na trzích, kde ropa Brent dnes ztratila 4,5 %, neboli 3 USD za barel. Na základě těchto okolností průmyslový Dow Jones ztrácí 2 %, S&P 500 odepisuje 1,9 % a technologický Nasdaq klesá o 2 %. V rámci širšího indexu S&P 500 se nejhůře vede ropným společnostem (-3 %) a technologickým firmám (-2,4 %). Zisky se podařilo vybojovat pouze sektoru utilit, který si připisuje jednu desetinu procenta.
  • Vlna výprodejů zasáhla akcie v USA. Ceny ropy stále rostou
    Akciové trhy v USA byly tento týden poznamenány vlnou výprodejů, díky níž všechny indexy ve čtvrtek zakončily ve ztrátě. Index S&P 500 ztratil přibližně 0,8% a skončil nejníže za poslední měsíc. Dow Jones oslabil o 0,75 %, nejvíce to ale odnesl technologický index Nasdaq, který se propadl asi o 1,8 % a zaznamenal největší pokles od léta. Akcie Google ztratily 2,8%, akcie Facebook 2,4%, akcie Amazon 2,2% a akcie Apple klesly o 1,8%.
  • Vlna zdražování nabírá na síle
    „Centrální instituce reagovaly na pandemii rozhazováním peněz na všechny strany. Ve stejné době však docházelo k pozastavování výrobních kapacit, což snížilo množství produktů na trhu. Nemůžeme se proto divit, že nyní narůstá inflace,“ říká hlavní ekonom BHS Štěpán Křeček.
  • Vlnová analýza EUR/USD na 12. února: Co můžeme očekávat od nového obchodního týdne?
    Ze střednědobého pohledu se na měnovém páru EUR/USD vytváří prodloužená korekce (B), která má podobu dvojité klikaté vlny W-X-Y. Dílčí vlny W a X jsou již zcela dokončeny, zatímco poslední aktivní vlna Y se stále vyvíjí.
Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
Purple trading AI