Klíčová slova - Kam investovat peníze na zhodnocení

img

RichDad.cz rozhovor: Investování do nemovitostí

05.01.2012 Ken je spoluzakladatel společnosti MC Companies, realitní investiční společnosti, která se specializuje na management, investice, vývoj a budování. Portfolio firmy zahrnuje více než 10 tisíc bytových jednotek s hodnotou v řádech milionů dolarů na jihozápadě Spojených států. Je autorem řady poradenských publikací.

Další články k tématu Kam investovat peníze na zhodnocení

img

Kam investovat – uranové akcie pro rok 2018

12.01.2018 Uran je materiál používaný především v jaderných elektrárnách pro generování energie. Od problémů jaderného reaktoru Fukushima je tento sektor poměrně hojně kritizován, své místo si nicméně stále drží.
img

Pět důvodů, proč dnes investovat do nemovitostí prostřednictvím fondu

28.08.2017 Zájem Čechů o investování prostřednictvím fondů roste. Ministerstvo financí ve své zprávě o vývoji finančního trhu uvádí, že objem prostředků ve fondech kolektivního investování loni vzrostl o 15,5 procenta na 432 miliard korun. Fondy kvalifikovaných investorů rostly ještě rychleji, a to díky meziročnímu nárůstu o 27,4 procenta na necelých sto miliard korun. Pomyslným vítězem v první kategorii jsou pak nemovitostní fondy, lidé a firmy do nich loni meziročně investovali o 50 procent prostředků více. Co momentálně investicím do nemovitostí prostřednictvím fondů nahrává?
img

Burza možná přijde o Pegas Nonwovens

23.09.2017  Jestliže skupina R2G textilku ovládne, asi nastane odchod Pegasu z pražské burzy. Po loterijní společnosti Fortuna, kterou si chce většinový vlastník Penta Nonwovens přivlastnit, pražská burza přijde asi o další akciový titul. Firma R2G spravuje peníze bývalého spolumajitele České gumárenské společnosti Oldřicha Šlemra a zakladatelů antivirové firmy Avast Eduarda Kučery a Pavla Baudiše. Je jen kousek od ovládnutí znojemského výrobce netkaných textilií Pegas Nonwovens. Nyní totiž největší akcionář Pegasu, fond Wood Textiles Holding, přijal nabídku R2G na odprodej svého podílu ve výši 30 %.
img

Kam se nevyplatí investovat: Penzijní spoření prodělává a kryptoměny nenaplnily optimistická očekávání

22.11.2018 Nízké úrokové sazby, rostoucí inflace, nejistý vývoj na kapitálových trzích či neregulované investice, to všechno ohrožuje finanční rezervy každého z nás. Na co je dobré dát si pozor, aby úspory neztrácely hodnotu nebo člověk nepřišel o celou investici?
img

David Dreman, největší z kontrariánů

09.12.2016 Investování, které jde proti proudu. Investování, které se vymyká smýšlení davu. Pokud jste tak chytří, že si můžete dovolit ignorovat masy a lišit se od ostatních, pak by z vás měl David Dreman radost. Přesně takový byl totiž i on.
Logo penize

Penize.cz - Ondřej Hartman: rozhovor na téma Forex trading

10.08.2009 Rozhovor na serveru www.penize.cz: Ondřej Hartman na téma "Kdo se snaží být chytřejší než trh, většinou prodělá".
img

Investice do akcií: 11 rad k obchodování s akciemi pro začátečníky

01.01.2019 Akcie jsou často jedním z prvních investičních aktiv, o které se člověk začne zajímat, když se rozhodne zhodnocovat vlastní volné prostředky. Pokud jste v bodě, že se chcete dozvědět od začátku, jak investice do akcií fungují, pak je tento komplexní průvodce určen právě pro vás.
img

Investice do akcií: 11 rad k obchodování s akciemi pro začátečníky

27.02.2018 Akcie jsou často jedním z prvních investičních aktiv, o které se člověk začne zajímat, když se rozhodne zhodnocovat vlastní volné prostředky. Pokud jste v bodě, že se chcete dozvědět od začátku, jak investice do akcií fungují, pak je tento komplexní průvodce určen právě pro vás.
img

Co je akcie?

07.07.2016 V tomto článku si krátce představíme akcie a akciové burzy. Dozvíte se, jaký význam mají pro společnosti, investory, spekulanty i brokery, projdeme spolu seznam 5 nejvýznamnějších akciových burz světa a 6 hlavních akciových indexů.
DSC_0264.JPG

Reference na kurzy FXstreet.cz

24.11.2009 Výpis referencí na kurzy a semináře FXstreet.cz. Zde si můžete přečíst reference absolventů našich kurzů a seminářů. Každý účastník našich kurzů má možnost ho ohodnotit, případně poslat email a připojit referenci shrnující jeho zkušenost s absolvovaným kurzem. Reference neupravujeme a prezentujeme je ve znění, jaké uvedli účastníci našich forex kurzů. Všechny reference pocházejí pouze od absolventů kurzů a jsou řazeny podle data, který jsme přijali emailem.

Další odkazy na téma Kam investovat peníze na zhodnocení

img

Kam investovat peníze na zhodnocení | FXstreet.cz

... abychom vydělávali peníze, ztrátovým obchodům se prostě nevyhneme. K tomu, abychom tyto obchody eliminovali a měli je pod kontrolou, nám slouží tzv. Money Management. A co to tedy vlastně je? Money ...
img

Kam investovat | FXstreet.cz

... výsledky americká investiční skupina BlackRock, zmínil se její šéf během earnings callu o tom, že podle odhadů společnosti dnes investoři drží v hotovosti přibližně 50 bilionů dolarů. Bloomberg o tom ...
img

Zhodnocení | FXstreet.cz

... 2016 patřil investičně mezi roky úspěšné, jak pro dluhopisové tak pro akciové investory. Hlavní akciové trhy s největší pravděpodobností skončí rok 2016 výše, než kde končily rok přechozí, a také ...
img

RichDad.cz rozhovor: Investování do nemovitostí ...

... peníze | Jak ušetřit peníze | Jak vidělat peníze | Jak vydělal první milion | Kam investovat | Kam investovat milion | Kam investovat peníze | Kam investovat peníze na zhodnocení | Kam investovat v
img

Investovat | FXstreet.cz

... a pro investory méně nákladný způsob využití všech výhod, které nabízí finanční trhy po celém světě. Čeští investoři nejsou výjimkou, jelikož se vždy snaží vyhledat toho nejlevnějšího a ...
img

Investování | FXstreet.cz

... Čína mení od nového roka menový režim. Juan bude menej závislý od USD Ohlédnutí s Patria Forex za rokem 2016 a výhled pro 2017 – komodity (video) Investoři začínají znovu sázet na Čínu Obrázky dňa
img

Market Insider: Eurusd, Gbpusd, DAX, Brent | FXstreet.cz

Klíčová slova Daně a trading Tick grafy Historické kurzy ČNB Měnové kurzy ČNB Kam investovat peníze na zhodnocení Investiční zlato vývoj ceny Koruna dolar Pivot Harmonic trading Money management
img

Forex slovník pojmů | FXstreet.cz

... DAX Kurz eura nákup prodej Kurzy středoevropských měn Křížové kurzy Nonfarm Payrolls Kam investovat peníze na zhodnocení Kurzy měn KB Kurs eura online Kurzy měn komerční banka Úspěšné obchodování
img

Investoři | FXstreet.cz

... to alespoň investoři, kteří začínají ve velkém sázet na to, že čínský ETF China 50, který se snaží kopírovat hodnotu šanghajského akciového indexu, v příštím roce konečně znovu poroste. Signalizuje to ...
img

Investor | FXstreet.cz

... a pro investory méně nákladný způsob využití všech výhod, které nabízí finanční trhy po celém světě. Čeští investoři nejsou výjimkou, jelikož se vždy snaží vyhledat toho nejlevnějšího a ...
img

Zhodnocení | FXstreet.cz

... Čína mení od nového roka menový režim. Juan bude menej závislý od USD Ohlédnutí s Patria Forex za rokem 2016 a výhled pro 2017 – komodity (video) Investoři začínají znovu sázet na Čínu Obrázky dňa
img

Kapitalizace | FXstreet.cz

... přinést zajímavé zhodnocení vložených prostředků. Ponechme stranou další aspekty, které jsou nezbytné k přípravě úspěšného obchodování, a představme si nejoblíbenější akciový instrument v platformě ...
img

Jak ušetřit peníze | FXstreet.cz

... Jak uspořit peníze | Jak vidělat peníze | Jak vydělal první milion | Kam investovat | Kam investovat milion | Kam investovat peníze | Kam investovat peníze na zhodnocení | Kam investovat v roce | Kam
img

RichDad | FXstreet.cz

... vystoupení populárního investora Roberta Kiyosakiho (Robert Kiyosaki - slavní americký investor a podnikatel) přichází tým RichDad s dalším veřejným seminářem. Do pražského Kongresového centra ...
img

Dolar kvůli nervozitě okolo voleb v USA klesá | FXstreet ...

... DAX Kurz eura nákup prodej Kurzy středoevropských měn Křížové kurzy Nonfarm Payrolls Kam investovat peníze na zhodnocení Kurzy měn KB Kurs eura online Kurzy měn komerční banka Úspěšné obchodování
img

Články | FXstreet.cz

Klíčová slova Inflace v Německu Trh nemovitostí Kam investovat peníze na zhodnocení Skotská libra Fiskální rok Americké zásoby ropy Co je to marže Měnové kurzy ČNB EUR/USD Bitcoin
img

Posledná šanca Opecu | FXstreet.cz

Klíčová slova Inflace v Německu Trh nemovitostí Kam investovat peníze na zhodnocení Skotská libra Fiskální rok Americké zásoby ropy Co je to marže Měnové kurzy ČNB EUR/USD Bitcoin
img

Peníze | FXstreet.cz

... ČNB podle našeho názoru dělat radost, a tak se pozornost zaměří především na hodnocení vnějších rizik a na to, jak načasováním intervenčního exitu zamíchá delší politika “tisku peněz? v eurozóně.
img

Kanadská měna | FXstreet.cz

... zkoušeli a stále se vám moc nedaří? Nevyznáte se v příliš odborných analýzách na finančních serverech? Všem začínajícím investorům přichází na pomoc nová kniha od zkušeného autora – Začínáme na burze.
img

Zhodnocení peněz | FXstreet.cz

... O2 Kam môže ísť v roku 2017 ropa? Výhled sklizně pšenice v Argentině hovoří o šestiletém rekordu Technická analýza - Libra může mít tendenci k dalšímu posílení Výhled pro sazby. Nejvíce by měl ...
Nejčastější klíčová slova: USD | EUR | Index | USA | Trh | Reuters | ČTK | Banky | Pozice | Banka | EUR/USD | Výhled | FOREX | FXstreet | Rezistence | Obchodování | Euro | Dolar | Měnový pár | JPY

Předchozí klíčová slova

Kalendář ekonomických událostí
Kalendář globálních událostí
Kalendář makroekonomických dat
Kalendář počátečních nabídek coinů
Kalkulačka měn
Kalkulátor měn
Kamil Boros
Kam investovat
Kam investovat milion
Kam investovat peníze

Následující klíčová slova

Kam investovat v roce
Kam uložit peníze
Kanada
Kanada - burza
Kanadská měna
Kanadský dolar
Kapitál
Kapitalizace
Kapitalizace akciového trhu
Kapitalizace bitcoinu

Články

reklama
BOSSA logo

Kurzy obchodování

Led
12

Juniorská škola tradingu - Forex I-II (Praha)

Juniorská škola tradingu - Forex I-II je určena pro začínající tradery. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, vymanit se z davu a být úspěšný v obchodování na finančních trzích, tak je tento seminář určen právě vám.

Led
26

Profesionálem na forexu - kurz pro pokročilé tradery (Brno)

Seminář Profesionálem na forexu je určený pro absolventy kurzu Juniorská škola tradingu a pro pokročilé forexové tradery. Naučíme vás naše ziskové intradenní a swingové obchodní strategie a posuneme vás k vyšším ziskům. Jedná se o jeden z nejlépe hodnocených seminářů FXstreet.cz a věnujeme se na něm hlavně korelačním strategiím a intermarket analýze. Sleva: Absolventi semináře Juniorská škola tradingu mají tento seminář za 4 400,-Kč.


úno
9

Exkluzivní VIP seminář: Obchodujte jako bankovní trader!

Představujeme vám exkluzivní seminář, který účastníky semináře posouvá mezi tradingovou elitu. V průběhu semináře se dozvíte veřejně nedostupné informace o tom, jak ve skutečnosti funguje forex, pravdu o retailových brokerech a další veřejně nedostupné informace z obchodování bank a tradingu na institucionální úrovni.

úno
23

Jak vytvářet ziskové AOS a testovat obchodní strategie

Představujeme vám exkluzivní seminář se zástupci profesionálního vývojářského týmu, působícího ve společnosti FXstreet.cz. Hlavní náplní budou základy tvorby automatických obchodních systémů (AOS) pro platformu MetaTrader 4 včetně praktických ukázek. Naučíte se také správně backtestovat ziskovost AOS. Navíc si sami v průběhu semináře vytvoříte svůj první ziskový AOS.

Literatura

titulka_smallsize.jpg

Novinka! Kniha "Jak se stát forexovým obchodníkem" Ondřeje Hartmana vychází ve druhém a výrazně rozšířeném vydání!

Kniha vychází již ve druhém, ale tentokrát výrazně upraveném a rozšířeném vydání. Kniha je koncipována tak, aby byla užitečným průvodcem jak začínajícím obchodníkům bez zkušeností, tak i těm, kdo na forexu již obchodují a potřebují si prohloubit své znalosti.

Day_Trading_obalka_78x110.jpg

Kniha "FOREX – Ziskové intradenní a swingové obchodní strategie" od Kathy Lien vychází v češtině!

Je nám velikou ctí, že můžeme obohatit český a slovenský forexový trh světově uznávanou knihou číslo 1 pro každého, kdo chce do hloubky pochopit fungování největšího světového finančního trhu.

C:\fakepath\kathy-lien-08112017.jpg

Světový bestseller o tradingu v češtině! Úspěšní obchodníci: Jak běžní lidé porážejí Wall Street v jeho vlastní hře

Jedna z nejprodávanějších knih od Kathy Lien právě vychází v českém překladu! Obsahuje sérii rozhovorů Kathy Lien s nejúspěšnějšími tradery. Tato kniha se stala inspirací pro tisíce čtenářů po celém světě. Setkáte se v ní s příběhy obyčejných lidí, kteří dokázali zbohatnout díky systematickému dodržování konkrétních pravidel v tradingu. Bez ohledu na jejich povolání jsou dnes úspěšnými obchodníky a investory. V této knize vám budou představeny jejich obchodní přístupy a strategie, které vám pomohou pochopit, jak lze pomocí vlastní píle dosáhnout úspěchu ve zdánlivě složitém světě tradingu.

Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu, až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní Price Action VIP indikátor, doposud úspěšně používaný pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečný Price Action VIP indikátor, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:


FXstreet.cz - forex, komodity, kryptoměny, trading, zpravodajství

Nezávislý investiční server zaměřený na forex, komodity, kryptoměny, trading a zpravodajství. Vzdělávací články, cenové grafy, cizí měny, semináře, ekonomické a forex zprávy.
reklama
XTB vyhled 2019
reklama
XTB vyhled 2019
reklama
Bernstein Bank - seminar
reklama
LYNX Cesta Tradera
Potvrďte prosím... Zavřít