Programátor

Ahoj kluci,
sháním nějakého schopného programátora pro MT4 nebo Futures (.NET).
Máme funkční know-how a to i již v běžících EA, ale vzhledem k množství projektů by se hodil schopný programátor, který za svoje služby získá zajímavé a hlavně FUNKČNÍ systémy...! Pokud má někdo zájem napište pls.

Jste na diskusním fóru jako nepřihlášený uživatel a Vaše funkce jsou tak omezené. Pro neomezený přístup je nutné být registrovaný a přihlášený uživatel. Nejste-li registrován/a klikněte pro bezplatnou registraci. Jednoduchá registrace vám otevře cestu k profesionálním informacím.

Registrací na FXstreet.cz můžete získat:

  • Možnost diskutovat s ostatními tradery.
  • Vkládání nových příspěvků a zakládání nových témat v diskusním fóru.
  • Možnost vyhledávání v tomto velmi rozsáhlém diskusním fóru.
  • Přístup k uzamčeným odborným článkům, sekcím a školy forexu.
  • Ebooky, manuály a obchodní systémy zdarma.
  • Zasílání newsletterů a informací o nových akcích a aktivitách portálu FXstreet.cz
  • Možnost psát vlastní blogy a články.
  • Možnost objednání tradingových knih, seminářů nebo VIP zóny.
  • Další přínosné informace z oblasti obchodování na forexu.
Autor Programátor (29 odpovědí)
iyury
Silver member
avatar
Příspěvky: 97
Více informací o uživateli >>
Programátor 12.12.2012 17:10

Ahoj kluci,
sháním nějakého schopného programátora pro MT4 nebo Futures (.NET).
Máme funkční know-how a to i již v běžících EA, ale vzhledem k množství projektů by se hodil schopný programátor, který za svoje služby získá zajímavé a hlavně FUNKČNÍ systémy...! Pokud má někdo zájem napište pls.

fxsignal
Veteran member
avatar
Příspěvky: 917
Více informací o uživateli >>
Re: Programátor 12.12.2012 17:45
Odpověď na: iyury

Ahoj kluci,
sháním nějakého schopného programátora pro MT4 nebo Futures (.NET).
Máme funkční know-how a to i již v běžících EA, ale vzhledem k množství projektů by se hodil schopný programátor, který za svoje služby získá zajímavé a hlavně FUNKČNÍ systémy...! Pokud má někdo zájem napište pls.

Ajejej, zase se ozval Jakub HutákCool....

Vocilek
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 9
Více informací o uživateli >>
Pogramator 03.09.2013 14:34

Ahoj,

mám funkční strategii a scháním programtora, který by jí naprogramoval do MT4, know how strategie a finanční odměna:)

Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1267
Více informací o uživateli >>
Re: Pogramator 03.09.2013 20:32
Odpověď na: Vocilek

Ahoj,

mám funkční strategii a scháním programtora, který by jí naprogramoval do MT4, know how strategie a finanční odměna:)

Napsal jsem ti sz.

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Bleha
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 1
Více informací o uživateli >>
Re: Pogramator 01.10.2013 12:58
Odpověď na: Vocilek

Ahoj,

mám funkční strategii a scháním programtora, který by jí naprogramoval do MT4, know how strategie a finanční odměna:)

Jestli nabídka furt platí, jsem určitě k mání.

worms123
Silver member
avatar
Příspěvky: 56
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Pogramator 07.02.2014 20:41
Odpověď na: Bleha

Jestli nabídka furt platí, jsem určitě k mání.

čau, pokud jsi ještě k mání, podělil bych se o systém na který potřebuju EA .. díky

kajman
Gold member
avatar
Příspěvky: 254
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Pogramator 08.02.2014 05:44
Odpověď na: worms123

čau, pokud jsi ještě k mání, podělil bych se o systém na který potřebuju EA .. díky

V případě potřeby, nech SZ.

Medwěd
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 8
Více informací o uživateli >>
EA pro TS - automatické otvírání breakout pokynu 27.02.2014 09:48

Zdravím,

sháním EA do Trading Station, která otevře breakout/pullback pokyn v určitou minutu. Se stoploss a takeprofit. Víc nic. Skvěle to funguje na otvíračce indexů. Máte někdo něco takového, případně to zvládneš naprogramovat (v .lua)? Můžu nabídnout optimalizované parametry, popřípadě nějakou tu stovku. Díky.

Tom2082
Veteran member
avatar
Příspěvky: 8553
Více informací o uživateli >>
Proč to nefunguje? 28.02.2014 08:13

Zdravím,

mám tohle jednoduchý EA a nevím proč se prostě druhá pozice neotevře, první ano bezproblémově ale druhou to prostě ignoruje, prosím o pomocInnocent

//+------------------------------------------------------------------+
//|                                                        Pokus.mq4 |
//|                      Copyright © 2012, MetaQuotes Software Corp. |
//|                                        http://www.metaquotes.net |
//+------------------------------------------------------------------+
#property copyright "Copyright © 2012, MetaQuotes Software Corp."
#property link      "http://www.metaquotes.net"
//+------------------------------------------------------------------+
// externí vstupní parametry
//+------------------------------------------------------------------+
extern double StopLoss_v_pipech = 100;           // definice stoplosu
extern double Profit_Target_v_pipech = 200;      // definice profitu
extern double Velikost_pozice = 0.01;            // definice velikosti pozice

//+------------------------------------------------------------------+
//| expert initialization function                                   |
//+------------------------------------------------------------------+
int init()
  {
//----
  
//----
   return(0);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
//| expert deinitialization function                                 |
//+------------------------------------------------------------------+
int deinit()
  {
//----
  
//----
   return(0);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
//| expert start function                                            |
//+------------------------------------------------------------------+
int start()
  {
//----
// definice proměných   
//----
 int D = DayOfWeek ();               //den v týdnu (neděle=0 - pátek=5)
 int m = TimeMinute (TimeCurrent());  //zjistí aktuální minutu
 int h = TimeHour (TimeCurrent());    //zjistí aktuální hodinu
 int ticket,q;                          //proměná pro zadání příkazu,počítadlo
 double SL = StopLoss_v_pipech*Point; //převod pipů na ceny SELL
 double PT = Profit_Target_v_pipech*Point; //převod pipů na ceny BUY
 int Magic_number = 1001;
 string Text = "moje nová strategie";
 
 //+------------------------------------------
 //omezovač počtu vstupů
 //+------------------------------------------
 
 for (q=0;q<OrdersTotal();q++)
 {if(OrderSelect(q,SELECT_BY_POS, MODE_TRADES) && OrderMagicNumber()==Magic_number)
 {return(0);}}
 
   //vstup do longu BUY
  
  
   {ticket = OrderSend (Symbol(),OP_BUY,Velikost_pozice,Ask,0,Ask-SL,Ask+PT,Text,Magic_number,0,Blue);}
   {ticket = OrderSend (Symbol(),OP_SELL,Velikost_pozice,Bid,0,Bid-SL,Bid+PT,Text,Magic_number,0,Blue);}
  
   //můj pokus
 
  
   return(0);
  }
//+------------------------------------------------------------------+

____________ u platformy stál a pořád, a pořád vysával...... vysávat přestal a přešel do vyšší formy bytí a zisků
Fil
Silver member
avatar
Příspěvky: 52
Více informací o uživateli >>
Re: Proč to nefunguje? 28.02.2014 09:10
Odpověď na: Tom2082

Zdravím,

mám tohle jednoduchý EA a nevím proč se prostě druhá pozice neotevře, první ano bezproblémově ale druhou to prostě ignoruje, prosím o pomocInnocent

//+------------------------------------------------------------------+
//|                                                        Pokus.mq4 |
//|                      Copyright © 2012, MetaQuotes Software Corp. |
//|                                        http://www.metaquotes.net |
//+------------------------------------------------------------------+
#property copyright "Copyright © 2012, MetaQuotes Software Corp."
#property link      "http://www.metaquotes.net"
//+------------------------------------------------------------------+
// externí vstupní parametry
//+------------------------------------------------------------------+
extern double StopLoss_v_pipech = 100;           // definice stoplosu
extern double Profit_Target_v_pipech = 200;      // definice profitu
extern double Velikost_pozice = 0.01;            // definice velikosti pozice

//+------------------------------------------------------------------+
//| expert initialization function                                   |
//+------------------------------------------------------------------+
int init()
  {
//----
  
//----
   return(0);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
//| expert deinitialization function                                 |
//+------------------------------------------------------------------+
int deinit()
  {
//----
  
//----
   return(0);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
//| expert start function                                            |
//+------------------------------------------------------------------+
int start()
  {
//----
// definice proměných   
//----
 int D = DayOfWeek ();               //den v týdnu (neděle=0 - pátek=5)
 int m = TimeMinute (TimeCurrent());  //zjistí aktuální minutu
 int h = TimeHour (TimeCurrent());    //zjistí aktuální hodinu
 int ticket,q;                          //proměná pro zadání příkazu,počítadlo
 double SL = StopLoss_v_pipech*Point; //převod pipů na ceny SELL
 double PT = Profit_Target_v_pipech*Point; //převod pipů na ceny BUY
 int Magic_number = 1001;
 string Text = "moje nová strategie";
 
 //+------------------------------------------
 //omezovač počtu vstupů
 //+------------------------------------------
 
 for (q=0;q<OrdersTotal();q++)
 {if(OrderSelect(q,SELECT_BY_POS, MODE_TRADES) && OrderMagicNumber()==Magic_number)
 {return(0);}}
 
   //vstup do longu BUY
  
  
   {ticket = OrderSend (Symbol(),OP_BUY,Velikost_pozice,Ask,0,Ask-SL,Ask+PT,Text,Magic_number,0,Blue);}
   {ticket = OrderSend (Symbol(),OP_SELL,Velikost_pozice,Bid,0,Bid-SL,Bid+PT,Text,Magic_number,0,Blue);}
  
   //můj pokus
 
  
   return(0);
  }
//+------------------------------------------------------------------+

Protože BUY nemůže mít stejné nastavení jako SELL. U buy je ask-SL a +PT a u sell je bid+SL a -PT.

Tom2082
Veteran member
avatar
Příspěvky: 8553
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Proč to nefunguje? 28.02.2014 09:27
Odpověď na: Fil

Protože BUY nemůže mít stejné nastavení jako SELL. U buy je ask-SL a +PT a u sell je bid+SL a -PT.

Děkuji!!!!

____________ u platformy stál a pořád, a pořád vysával...... vysávat přestal a přešel do vyšší formy bytí a zisků
Komodity
Silver member
avatar
Příspěvky: 59
Více informací o uživateli >>
Hledám programátora na úpravu scriptu 20.03.2014 20:03

Zdravím ve spolek, byl by někdo ochotný na toto kouknout? Zkoušel jsem oslovit službu programování zde na fxstreet, ale jednak jim reakce trvala cca týden a za druhé ve finále si to nacenili na 5.900,-.  Jako 6tis. mi přijde fakt out. Dle vyjádření na to museli konzultovat s tím nejlepším programátorem, co mají v týmu.... tak nevím. To mi přijde zcela z cestný, když je kod de facto hotov, napsaný a chce to jen se na to kouknout znalejším okem.

POPIS VĚCI:

Níže je můj kód - který by měl fungovat, ale funguje a nefunguje. Jak kdy, nedokážu identifikovat proč někdy ano a jindy nikoliv.
Moje dotazy:
1.) Tedy můžete mi jej upravit tak, aby byl spolehlivě funkční?
2.) Musí to být jen skript nebo to může být i kod uvnitř EA - tj. otevřít nový graf z EA?
3)  Lze udělat otevření nového grafu s automatickým spuštěním scriptu/indikátoru/EA se zadáním jména scriptu, EA, indikátoru?
     tj. bez emulace virtuálních kláves anebo používání templates?

#import "user32.dll"
   int GetAncestor(int hWnd, int gaFlags);
   int GetDlgItem(int hDlg, int nIDDlgItem);
   int PostMessageA(int hWnd, int Msg, int wParam, int lParam);
#import

#define WM_COMMAND   0x0111
#define WM_KEYDOWN   0x0100
#define VK_HOME      0x0024
#define VK_DOWN      0x0028

void start()
{
   ChartWindow("GBPCHF");
}
// --------------------------------------------------------------------
int ChartWindow(string SymbolName)
{  string str_name="";
   int hFile, SetTotal, hTerminal, hWnd;

   hFile = FileOpenHistory("symbols.sel", FILE_BIN|FILE_READ);
   if(hFile < 0) return(-1);
   SetTotal = (FileSize(hFile) - 4) / 128;
   FileSeek(hFile, 4, SEEK_SET);

   hTerminal = GetAncestor(WindowHandle(Symbol(), PERIOD_M5), 2);

   hWnd = GetDlgItem(hTerminal, 0xE81C);
   hWnd = GetDlgItem(hWnd, 0x50);
   hWnd = GetDlgItem(hWnd, 0x8A71);

   PostMessageA(hWnd, WM_KEYDOWN, VK_HOME, 0);

   for(int i = 0; i < SetTotal; i++)
   {
      str_name=FileReadString(hFile, 12);
      if( str_name == SymbolName)
      { 
         PostMessageA(hTerminal, WM_COMMAND, 33160, 0);
         FileClose(hFile);
         return(0);
      }
      PostMessageA(hWnd, WM_KEYDOWN, VK_DOWN, 0);
      FileSeek(hFile, 116, SEEK_CUR);
   }
   FileClose(hFile);
   return(-1);
}

Komodity
Silver member
avatar
Příspěvky: 59
Více informací o uživateli >>
Re: Hledám programátora na úpravu scriptu 20.03.2014 20:04
Odpověď na: Komodity

Zdravím ve spolek, byl by někdo ochotný na toto kouknout? Zkoušel jsem oslovit službu programování zde na fxstreet, ale jednak jim reakce trvala cca týden a za druhé ve finále si to nacenili na 5.900,-.  Jako 6tis. mi přijde fakt out. Dle vyjádření na to museli konzultovat s tím nejlepším programátorem, co mají v týmu.... tak nevím. To mi přijde zcela z cestný, když je kod de facto hotov, napsaný a chce to jen se na to kouknout znalejším okem.

POPIS VĚCI:

Níže je můj kód - který by měl fungovat, ale funguje a nefunguje. Jak kdy, nedokážu identifikovat proč někdy ano a jindy nikoliv.
Moje dotazy:
1.) Tedy můžete mi jej upravit tak, aby byl spolehlivě funkční?
2.) Musí to být jen skript nebo to může být i kod uvnitř EA - tj. otevřít nový graf z EA?
3)  Lze udělat otevření nového grafu s automatickým spuštěním scriptu/indikátoru/EA se zadáním jména scriptu, EA, indikátoru?
     tj. bez emulace virtuálních kláves anebo používání templates?

#import "user32.dll"
   int GetAncestor(int hWnd, int gaFlags);
   int GetDlgItem(int hDlg, int nIDDlgItem);
   int PostMessageA(int hWnd, int Msg, int wParam, int lParam);
#import

#define WM_COMMAND   0x0111
#define WM_KEYDOWN   0x0100
#define VK_HOME      0x0024
#define VK_DOWN      0x0028

void start()
{
   ChartWindow("GBPCHF");
}
// --------------------------------------------------------------------
int ChartWindow(string SymbolName)
{  string str_name="";
   int hFile, SetTotal, hTerminal, hWnd;

   hFile = FileOpenHistory("symbols.sel", FILE_BIN|FILE_READ);
   if(hFile < 0) return(-1);
   SetTotal = (FileSize(hFile) - 4) / 128;
   FileSeek(hFile, 4, SEEK_SET);

   hTerminal = GetAncestor(WindowHandle(Symbol(), PERIOD_M5), 2);

   hWnd = GetDlgItem(hTerminal, 0xE81C);
   hWnd = GetDlgItem(hWnd, 0x50);
   hWnd = GetDlgItem(hWnd, 0x8A71);

   PostMessageA(hWnd, WM_KEYDOWN, VK_HOME, 0);

   for(int i = 0; i < SetTotal; i++)
   {
      str_name=FileReadString(hFile, 12);
      if( str_name == SymbolName)
      { 
         PostMessageA(hTerminal, WM_COMMAND, 33160, 0);
         FileClose(hFile);
         return(0);
      }
      PostMessageA(hWnd, WM_KEYDOWN, VK_DOWN, 0);
      FileSeek(hFile, 116, SEEK_CUR);
   }
   FileClose(hFile);
   return(-1);
}

Kontakt: zdejší alias + na centrumu. Děkuji za reakci někoho.

jirouda1
Gold member
avatar
Příspěvky: 341
Více informací o uživateli >>
Re: Proč to nefunguje? 21.03.2014 14:24
Odpověď na: Tom2082

Zdravím,

mám tohle jednoduchý EA a nevím proč se prostě druhá pozice neotevře, první ano bezproblémově ale druhou to prostě ignoruje, prosím o pomocInnocent

//+------------------------------------------------------------------+
//|                                                        Pokus.mq4 |
//|                      Copyright © 2012, MetaQuotes Software Corp. |
//|                                        http://www.metaquotes.net |
//+------------------------------------------------------------------+
#property copyright "Copyright © 2012, MetaQuotes Software Corp."
#property link      "http://www.metaquotes.net"
//+------------------------------------------------------------------+
// externí vstupní parametry
//+------------------------------------------------------------------+
extern double StopLoss_v_pipech = 100;           // definice stoplosu
extern double Profit_Target_v_pipech = 200;      // definice profitu
extern double Velikost_pozice = 0.01;            // definice velikosti pozice

//+------------------------------------------------------------------+
//| expert initialization function                                   |
//+------------------------------------------------------------------+
int init()
  {
//----
  
//----
   return(0);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
//| expert deinitialization function                                 |
//+------------------------------------------------------------------+
int deinit()
  {
//----
  
//----
   return(0);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
//| expert start function                                            |
//+------------------------------------------------------------------+
int start()
  {
//----
// definice proměných   
//----
 int D = DayOfWeek ();               //den v týdnu (neděle=0 - pátek=5)
 int m = TimeMinute (TimeCurrent());  //zjistí aktuální minutu
 int h = TimeHour (TimeCurrent());    //zjistí aktuální hodinu
 int ticket,q;                          //proměná pro zadání příkazu,počítadlo
 double SL = StopLoss_v_pipech*Point; //převod pipů na ceny SELL
 double PT = Profit_Target_v_pipech*Point; //převod pipů na ceny BUY
 int Magic_number = 1001;
 string Text = "moje nová strategie";
 
 //+------------------------------------------
 //omezovač počtu vstupů
 //+------------------------------------------
 
 for (q=0;q<OrdersTotal();q++)
 {if(OrderSelect(q,SELECT_BY_POS, MODE_TRADES) && OrderMagicNumber()==Magic_number)
 {return(0);}}
 
   //vstup do longu BUY
  
  
   {ticket = OrderSend (Symbol(),OP_BUY,Velikost_pozice,Ask,0,Ask-SL,Ask+PT,Text,Magic_number,0,Blue);}
   {ticket = OrderSend (Symbol(),OP_SELL,Velikost_pozice,Bid,0,Bid-SL,Bid+PT,Text,Magic_number,0,Blue);}
  
   //můj pokus
 
  
   return(0);
  }
//+------------------------------------------------------------------+

napadá mě jenom to, že nemáš povolen hedging na účtu, i když ale předpokládám, že je, takže nevim, nemůžu to otestovat protože hedging sám povolen nemám, ale jinak se mi zdá kód v pořádku. nepíše to nějakou chybu v záložce deník nebo strategie? někdy mi pomohlo, když něco nešlo, řešit věci zbytečně komplikovaně, v tomto případě tam zkus vložit toto:

for(int i = 0; i<2; i++)
   {
   if(i==0){
   ticket = OrderSend (Symbol(),OP_BUY,Velikost_pozice,Ask,0,Ask-SL,Ask+PT,Text,Magic_number,0,Blue);}
   else if(i==1){
   ticket = OrderSend (Symbol(),OP_SELL,Velikost_pozice,Bid,0,Bid-SL,Bid+PT,Text,Magic_number,0,Blue);}
   }
 

Tom2082
Veteran member
avatar
Příspěvky: 8553
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Proč to nefunguje? 21.03.2014 15:08
Odpověď na: jirouda1

napadá mě jenom to, že nemáš povolen hedging na účtu, i když ale předpokládám, že je, takže nevim, nemůžu to otestovat protože hedging sám povolen nemám, ale jinak se mi zdá kód v pořádku. nepíše to nějakou chybu v záložce deník nebo strategie? někdy mi pomohlo, když něco nešlo, řešit věci zbytečně komplikovaně, v tomto případě tam zkus vložit toto:

for(int i = 0; i<2; i++)
   {
   if(i==0){
   ticket = OrderSend (Symbol(),OP_BUY,Velikost_pozice,Ask,0,Ask-SL,Ask+PT,Text,Magic_number,0,Blue);}
   else if(i==1){
   ticket = OrderSend (Symbol(),OP_SELL,Velikost_pozice,Bid,0,Bid-SL,Bid+PT,Text,Magic_number,0,Blue);}
   }
 

Děkuji ale byla chyba ve znaménku u BIDWink u sell pozice

____________ u platformy stál a pořád, a pořád vysával...... vysávat přestal a přešel do vyšší formy bytí a zisků
jirouda1
Gold member
avatar
Příspěvky: 341
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Proč to nefunguje? 21.03.2014 15:20
Odpověď na: Tom2082

Děkuji ale byla chyba ve znaménku u BIDWink u sell pozice

nevšiml, jsem si, už to bylo vyřešeno. klasická chyba se znaménkem...asi tě nepřekvapí, že se mi to stává taky :) :) :)

neca
Silver member
avatar
Příspěvky: 52
Více informací o uživateli >>
Aos 05.04.2014 10:11

Zdravím všechny znalé programátory AOS.

Prosím o pomoc, nefunguje mi tento kod.

Poradí mi někdo prosím kde je chyba? Jestli jsem nevytvoil uplný blábol.

Neumím totiž programovat ale zkouším to, myšlenku mám, tohle je první část dvouindikátoru ještě bych potřeboval k nim implementovat další čtyři indikátory aby byl AOS funkční.  Pomůže mi někdo?

Předem děkuji.

 

mxGraphModel>

  <root>

    <mxCell id="0"/>

    <mxCell id="1" parent="0"/>

    <mxCell id="start" parent="1" style="start" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="START">

        <Array as="dataList">

          <add as="Lots" value="0.60000"/>

          <add as="Size_Automanagement" value="off"/>

          <add as="Free_Margin_Fraction" value="0.10000"/>

          <add as="Trading_Mode" value="trade"/>

          <add as="Trailing_Stop" value="false"/>

          <add as="Trailing_Points" value="0.00000"/>

          <add as="Arrow_Color" value="White"/>

          <add as="MAGIC" value="1.00000"/>

        </Array>

      </DataClass>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="20.0" y="10.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="variables" parent="1" style="variables" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="Variables"/>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="-1000.0" y="-1000.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="2" parent="1" style="open" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="Open">

        <Array as="dataList">

          <add as="Trade_Type" value="OP_BUY"/>

          <add as="Stoploss" value="20.0"/>

          <add as="Takeprofit" value="20.0"/>

          <add as="Comment" value=""/>

        </Array>

      </DataClass>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="80.0" y="270.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="3" parent="1" style="close" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="Close">

        <Array as="dataList">

          <add as="Trade_Type" value="OP_BUY"/>

        </Array>

      </DataClass>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="190.0" y="50.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="4" parent="1" style="or" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="OR"/>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="300.0" y="50.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="6" parent="1" style="ta" vertex="1">

      <DataClassTA as="value" name="TA">

        <Array as="dataListLeft">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="3"/>

          <add as="MA_Shift" value="0"/>

          <add as="MA_Method" value="MODE_SMA"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_CLOSE"/>

          <add as="Shift" value="1"/>

        </Array>

        <Array as="dataListRight">

          <add as="Symbol" value="Symbol()"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="13"/>

          <add as="Deviation" value="0"/>

          <add as="Bands_Shift" value="0"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_TYPICAL"/>

          <add as="Upper_Lower_Line" value="MODE_UPPER"/>

          <add as="Shift" value="1"/>

        </Array>

        <Array as="dataList">

          <add as="First_indicator" value="iMA"/>

          <add as="Sign" value="=="/>

          <add as="Second_indicator" value="iBands"/>

        </Array>

      </DataClassTA>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="480.0" y="160.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="7" parent="1" style="ta" vertex="1">

      <DataClassTA as="value" name="TA">

        <Array as="dataListLeft">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="3"/>

          <add as="MA_Shift" value="0"/>

          <add as="MA_Method" value="MODE_EMA"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_CLOSE"/>

          <add as="Shift" value="2"/>

        </Array>

        <Array as="dataListRight">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="13"/>

          <add as="Deviation" value="0"/>

          <add as="Bands_Shift" value="0"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_TYPICAL"/>

          <add as="Upper_Lower_Line" value="MODE_UPPER"/>

          <add as="Shift" value="2"/>

        </Array>

        <Array as="dataList">

          <add as="First_indicator" value="iMA"/>

          <add as="Sign" value="=="/>

          <add as="Second_indicator" value="iBands"/>

        </Array>

      </DataClassTA>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="570.0" y="50.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="8" parent="1" style="and" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="AND"/>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="220.0" y="260.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="9" parent="1" style="ta" vertex="1">

      <DataClassTA as="value" name="TA">

        <Array as="dataListLeft">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="3"/>

          <add as="MA_Shift" value="0"/>

          <add as="MA_Method" value="MODE_EMA"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_CLOSE"/>

          <add as="Shift" value="2"/>

        </Array>

        <Array as="dataListRight">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="13"/>

          <add as="Deviation" value="0"/>

          <add as="Bands_Shift" value="0"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_TYPICAL"/>

          <add as="Upper_Lower_Line" value="MODE_UPPER"/>

          <add as="Shift" value="2"/>

        </Array>

        <Array as="dataList">

          <add as="First_indicator" value="iMA"/>

          <add as="Sign" value="&gt;"/>

          <add as="Second_indicator" value="iBands"/>

        </Array>

      </DataClassTA>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="320.0" y="230.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="10" parent="1" style="ta" vertex="1">

      <DataClassTA as="value" name="TA">

        <Array as="dataListLeft">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="3"/>

          <add as="MA_Shift" value="0"/>

          <add as="MA_Method" value="MODE_EMA"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_CLOSE"/>

          <add as="Shift" value="1"/>

        </Array>

        <Array as="dataListRight">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="13"/>

          <add as="Deviation" value="0"/>

          <add as="Bands_Shift" value="0"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_TYPICAL"/>

          <add as="Upper_Lower_Line" value="MODE_UPPER"/>

          <add as="Shift" value="1"/>

        </Array>

        <Array as="dataList">

          <add as="First_indicator" value="iMA"/>

          <add as="Sign" value="&lt;"/>

          <add as="Second_indicator" value="iBands"/>

        </Array>

      </DataClassTA>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="330.0" y="360.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="11" parent="1" source="2" target="8" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="12" parent="1" source="start" target="3" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="13" parent="1" source="3" target="4" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="16" parent="1" style="not" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="NOT"/>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="420.0" y="50.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="17" parent="1" source="4" target="16" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="18" parent="1" source="16" target="7" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="19" parent="1" source="4" target="6" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="20" parent="1" source="8" target="9" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="21" parent="1" source="8" target="10" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

  </root>

</mxGraphModel>

Krakra
Veteran member
avatar
Příspěvky: 2880
Více informací o uživateli >>
Re: Aos 05.04.2014 12:27
Odpověď na: neca

Zdravím všechny znalé programátory AOS.

Prosím o pomoc, nefunguje mi tento kod.

Poradí mi někdo prosím kde je chyba? Jestli jsem nevytvoil uplný blábol.

Neumím totiž programovat ale zkouším to, myšlenku mám, tohle je první část dvouindikátoru ještě bych potřeboval k nim implementovat další čtyři indikátory aby byl AOS funkční.  Pomůže mi někdo?

Předem děkuji.

 

mxGraphModel>

  <root>

    <mxCell id="0"/>

    <mxCell id="1" parent="0"/>

    <mxCell id="start" parent="1" style="start" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="START">

        <Array as="dataList">

          <add as="Lots" value="0.60000"/>

          <add as="Size_Automanagement" value="off"/>

          <add as="Free_Margin_Fraction" value="0.10000"/>

          <add as="Trading_Mode" value="trade"/>

          <add as="Trailing_Stop" value="false"/>

          <add as="Trailing_Points" value="0.00000"/>

          <add as="Arrow_Color" value="White"/>

          <add as="MAGIC" value="1.00000"/>

        </Array>

      </DataClass>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="20.0" y="10.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="variables" parent="1" style="variables" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="Variables"/>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="-1000.0" y="-1000.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="2" parent="1" style="open" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="Open">

        <Array as="dataList">

          <add as="Trade_Type" value="OP_BUY"/>

          <add as="Stoploss" value="20.0"/>

          <add as="Takeprofit" value="20.0"/>

          <add as="Comment" value=""/>

        </Array>

      </DataClass>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="80.0" y="270.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="3" parent="1" style="close" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="Close">

        <Array as="dataList">

          <add as="Trade_Type" value="OP_BUY"/>

        </Array>

      </DataClass>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="190.0" y="50.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="4" parent="1" style="or" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="OR"/>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="300.0" y="50.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="6" parent="1" style="ta" vertex="1">

      <DataClassTA as="value" name="TA">

        <Array as="dataListLeft">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="3"/>

          <add as="MA_Shift" value="0"/>

          <add as="MA_Method" value="MODE_SMA"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_CLOSE"/>

          <add as="Shift" value="1"/>

        </Array>

        <Array as="dataListRight">

          <add as="Symbol" value="Symbol()"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="13"/>

          <add as="Deviation" value="0"/>

          <add as="Bands_Shift" value="0"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_TYPICAL"/>

          <add as="Upper_Lower_Line" value="MODE_UPPER"/>

          <add as="Shift" value="1"/>

        </Array>

        <Array as="dataList">

          <add as="First_indicator" value="iMA"/>

          <add as="Sign" value="=="/>

          <add as="Second_indicator" value="iBands"/>

        </Array>

      </DataClassTA>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="480.0" y="160.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="7" parent="1" style="ta" vertex="1">

      <DataClassTA as="value" name="TA">

        <Array as="dataListLeft">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="3"/>

          <add as="MA_Shift" value="0"/>

          <add as="MA_Method" value="MODE_EMA"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_CLOSE"/>

          <add as="Shift" value="2"/>

        </Array>

        <Array as="dataListRight">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="13"/>

          <add as="Deviation" value="0"/>

          <add as="Bands_Shift" value="0"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_TYPICAL"/>

          <add as="Upper_Lower_Line" value="MODE_UPPER"/>

          <add as="Shift" value="2"/>

        </Array>

        <Array as="dataList">

          <add as="First_indicator" value="iMA"/>

          <add as="Sign" value="=="/>

          <add as="Second_indicator" value="iBands"/>

        </Array>

      </DataClassTA>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="570.0" y="50.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="8" parent="1" style="and" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="AND"/>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="220.0" y="260.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="9" parent="1" style="ta" vertex="1">

      <DataClassTA as="value" name="TA">

        <Array as="dataListLeft">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="3"/>

          <add as="MA_Shift" value="0"/>

          <add as="MA_Method" value="MODE_EMA"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_CLOSE"/>

          <add as="Shift" value="2"/>

        </Array>

        <Array as="dataListRight">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="13"/>

          <add as="Deviation" value="0"/>

          <add as="Bands_Shift" value="0"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_TYPICAL"/>

          <add as="Upper_Lower_Line" value="MODE_UPPER"/>

          <add as="Shift" value="2"/>

        </Array>

        <Array as="dataList">

          <add as="First_indicator" value="iMA"/>

          <add as="Sign" value="&gt;"/>

          <add as="Second_indicator" value="iBands"/>

        </Array>

      </DataClassTA>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="320.0" y="230.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="10" parent="1" style="ta" vertex="1">

      <DataClassTA as="value" name="TA">

        <Array as="dataListLeft">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="3"/>

          <add as="MA_Shift" value="0"/>

          <add as="MA_Method" value="MODE_EMA"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_CLOSE"/>

          <add as="Shift" value="1"/>

        </Array>

        <Array as="dataListRight">

          <add as="Symbol" value="&quot;EURUSD&quot;"/>

          <add as="Timeframe" value="PERIOD_M5"/>

          <add as="Period" value="13"/>

          <add as="Deviation" value="0"/>

          <add as="Bands_Shift" value="0"/>

          <add as="Applied_price" value="PRICE_TYPICAL"/>

          <add as="Upper_Lower_Line" value="MODE_UPPER"/>

          <add as="Shift" value="1"/>

        </Array>

        <Array as="dataList">

          <add as="First_indicator" value="iMA"/>

          <add as="Sign" value="&lt;"/>

          <add as="Second_indicator" value="iBands"/>

        </Array>

      </DataClassTA>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="330.0" y="360.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="11" parent="1" source="2" target="8" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="12" parent="1" source="start" target="3" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="13" parent="1" source="3" target="4" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell id="16" parent="1" style="not" vertex="1">

      <DataClass as="value" name="NOT"/>

      <mxGeometry as="geometry" height="60.0" width="60.0" x="420.0" y="50.0"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="17" parent="1" source="4" target="16" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="18" parent="1" source="16" target="7" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="19" parent="1" source="4" target="6" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="20" parent="1" source="8" target="9" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

    <mxCell edge="1" id="21" parent="1" source="8" target="10" value="">

      <mxGeometry as="geometry" relative="1"/>

    </mxCell>

  </root>

</mxGraphModel>

Zvláštní kód, v čem to vůbec je.

vypadá to na nějaké xml, do MetaTradera to asi nebude.

neca
Silver member
avatar
Příspěvky: 52
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Aos 05.04.2014 20:05
Odpověď na: Krakra

Zvláštní kód, v čem to vůbec je.

vypadá to na nějaké xml, do MetaTradera to asi nebude.

Je to vytvořeno v metatrader builder ze stránek XTB má to být určeno do MT4 ale mě to nejde vubec spustit ani vložit do platformy od XTB.

Mám totiž nějaký system dle kterého obchoduji a chci ho vyzkoušet zda by fungoval i jako aos.

A tohle měla být první část ale nejede to .

Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1267
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Aos 05.04.2014 20:40
Odpověď na: neca

Je to vytvořeno v metatrader builder ze stránek XTB má to být určeno do MT4 ale mě to nejde vubec spustit ani vložit do platformy od XTB.

Mám totiž nějaký system dle kterého obchoduji a chci ho vyzkoušet zda by fungoval i jako aos.

A tohle měla být první část ale nejede to .

Nikdy jsem něco takovýho neviděl, ale dle mého názoru jde o nějaký xml soubor, ve kterém si můžeš uložit ropraco vaný projekt v tom builderu. Ale pro vytvoření kódu pro MT4 tam bude nějaký jíný tlačítko. Nebo mě napadá druhá varianta, že potřebuješ nějaký AOS, který je univerzální a který obchoduje podle informací z xml souboru, který mu podáš. A ten xml soubor vytvoříš právě v tom builderu.

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1267
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Re: Aos 05.04.2014 20:54
Odpověď na: Vykuk

Nikdy jsem něco takovýho neviděl, ale dle mého názoru jde o nějaký xml soubor, ve kterém si můžeš uložit ropraco vaný projekt v tom builderu. Ale pro vytvoření kódu pro MT4 tam bude nějaký jíný tlačítko. Nebo mě napadá druhá varianta, že potřebuješ nějaký AOS, který je univerzální a který obchoduje podle informací z xml souboru, který mu podáš. A ten xml soubor vytvoříš právě v tom builderu.

A jak jsem řekl, tak se i stalo Laughing. Zkusil jsem trochu pogooglit a tady je výsledek:

Takže když dáš SAVE, tak si projekt uložíš. LOAD si ho můžeš načíst, aby jsi ho mohl upravovat. To bude ukládat a načítat to xmlko, co jsi nám sem poslal. Pokud z toho chceš vytvořit program pro MT4, tak musíš zvolit COMPILE. Snímek je z návodu k aplikaci, která je umístěna zde.

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1267
Více informací o uživateli >>
Překlep 05.04.2014 20:56

Ne která, ale který. V tom odkazu není aplikace, ale ten návod Embarassed

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Tom2082
Veteran member
avatar
Příspěvky: 8553
Více informací o uživateli >>
Prográmátor hledám - jen jednoduchou věc 14.04.2014 21:11

Zdravím,

 hledám prográmátora co by i za úplatu dokončil moje AOS a to tak že zvládne dát SL na BE+ u pozic, mě to prostě nejde.....Frown

____________ u platformy stál a pořád, a pořád vysával...... vysávat přestal a přešel do vyšší formy bytí a zisků
Martiyan
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 43
Více informací o uživateli >>
Re: Prográmátor hledám - jen jednoduchou věc 15.04.2014 20:44
Odpověď na: Tom2082

Zdravím,

 hledám prográmátora co by i za úplatu dokončil moje AOS a to tak že zvládne dát SL na BE+ u pozic, mě to prostě nejde.....Frown

Ahoj, to bych měl zvládnout, pokud je to jen to co jsi napsal měla by to být prkotina. Pošli mi e-mail. Martin

AdmiralMarkets live
avatar
Veteran member
avatar
Příspěvky: 2986
Více informací o uživateli >>
Sokovič 17.04.2014 07:47

Má niekto záujem pridať indikátoru na ruský SOK alerty, najlepšie urobiť z neho EAčko? Ide o alerty na úrovniach, ktoré zadávam na úplne iný indikátor natiahnutý do rovnakého okienka ako indikátor sokovič.

gaspo
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 36
Více informací o uživateli >>
Pre MT4 20.03.2016 12:42

Zháňam človeka, ktorý by mi za úplatu naprogramoval AOSko na postupné uzatváranie pozície a priťahovanie SL podľa vopred zadaných parametrov. Ďakujem za reakcie.

gaspo
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 36
Více informací o uživateli >>
Pre NT7 20.03.2016 12:43

Zháňam človeka, ktorý by mi za úplatu upravil už vytvorený indikátor pre Ninja Trader 7. Ďakujem za reakcie.

Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1267
Více informací o uživateli >>
Re: Pre MT4 20.03.2016 13:54
Odpověď na: gaspo

Zháňam človeka, ktorý by mi za úplatu naprogramoval AOSko na postupné uzatváranie pozície a priťahovanie SL podľa vopred zadaných parametrov. Ďakujem za reakcie.

Ahoj, to pro MT4 by neměl být problém. Pošlu ti SZ.

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Kerim
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 1
Více informací o uživateli >>
Přeprogramování automatické satelitní antény - Realterm 17.01.2017 11:52

Dobrý den. Za úplatu v Brně potřebuji naprogramovat (přeprogramovat) automatickou satelitní anténu na obytném autě na ASTRU pomocí programu Realterm. Návod, program a příkazy mám od výrobce. Mělo by to být jednoduché. Jen já to neumím a dělám něco špatně. mirekhosna@gmai.com, tel.602733173

 Prostě mi to nejde. Hledám někoho šikovného a schopného z Brna, kdo mi to přeprogramuje. email: mirekhosna@gmail.com, tel.602733173   

Předchozí témata

Následující témata

Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu, až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní Price Action VIP indikátor, doposud úspěšně používaný pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečný Price Action VIP indikátor, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:


FXstreet.cz - forex, komodity, kryptoměny, trading, zpravodajství

Nezávislý investiční server zaměřený na forex, komodity, kryptoměny, trading a zpravodajství. Vzdělávací články, cenové grafy, cizí měny, semináře, ekonomické a forex zprávy.
reklama
Swissquote Bank
reklama
Purple ESMA
reklama
Purple ESMA
reklama
LYNX logo