Úterý 06. prosinec 2022 18:24
reklama
Instaforex webinar petr plechac
reklama
Swissquote Bank
reklama
Trading Room webináře Purple
reklama
Coinfy

AOS funkce Sleep()

Jsem začátečník a hledám způsob jak omezit vícero vstupů na jedné svíčce na timeframe M5. Pokud je během minuty/dvou dosažen s/l nebo t/p tak můj aos vstoupí znovu a znovu a znovu :o(

Doplnila jsem nyní za OrderSend - Sleep(300000) a stále se nesnížil počet vstupů :o(

Mohu se zeptat jak tedy na to omezení správně? Popř. jsem funkci sleep špatně pochopila či umístila?

 if(.............................. )
        {
         ticket=OrderSend(Symbol(),OP_SELL,Lots,Bid,3,Bid+sl*Point,Bid-TakeProfit*Point,"macd sample",16384,0,Red);
         
         if(ticket>0)
           {
            if(OrderSelect(ticket,SELECT_BY_TICKET,MODE_TRADES))
               Print("SELL order opened : ",OrderOpenPrice());
           }
         else
            Print("Error opening SELL order : ",GetLastError());
            Sleep(300000);
        }

Jste na diskusním fóru jako nepřihlášený uživatel a Vaše funkce jsou tak omezené. Pro neomezený přístup je nutné být registrovaný a přihlášený uživatel. Nejste-li registrován/a klikněte pro bezplatnou registraci. Jednoduchá registrace vám otevře cestu k profesionálním informacím.

Registrací na FXstreet.cz můžete získat:

  • Možnost diskutovat s ostatními tradery.
  • Vkládání nových příspěvků a zakládání nových témat v diskusním fóru.
  • Možnost vyhledávání v tomto velmi rozsáhlém diskusním fóru.
  • Přístup k uzamčeným odborným článkům, sekcím a školy forexu.
  • Ebooky, manuály a obchodní systémy zdarma.
  • Zasílání newsletterů a informací o nových akcích a aktivitách portálu FXstreet.cz
  • Možnost psát vlastní blogy a články.
  • Možnost objednání tradingových knih, seminářů nebo VIP zóny.
  • Další přínosné informace z oblasti obchodování na forexu.
Autor AOS funkce Sleep() (18 odpovědí)
VeronikaBl
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 11
Více informací o uživateli >>
Last Open Time 24.07.2016 22:25

Tak jsem prozatím zjistila, že můj zápis funkce Sleep je samozřejmě totálně blbě. Vypátrala jsem si v google, že budu muset to omezení co chci - zapsat spíš stylem: že aktuální čas je vyšší než poslední otevírací čas + 5 min.

Ale ještě úplně nevím jak na to :o( 

Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1271
Více informací o uživateli >>
Re: Last Open Time 24.07.2016 22:47
Odpověď na: VeronikaBl

Tak jsem prozatím zjistila, že můj zápis funkce Sleep je samozřejmě totálně blbě. Vypátrala jsem si v google, že budu muset to omezení co chci - zapsat spíš stylem: že aktuální čas je vyšší než poslední otevírací čas + 5 min.

Ale ještě úplně nevím jak na to :o( 

Tak zkusím napovědět Tongue out. Vytvoř si proměnnou, kam si uložíš datetime svičky, kdy byl obchod otevřen (zapíšeš do proměnné ve chvíli otevření obchodu). Následně vytvoř podmínku, že se nebudou hledat další vstupy, dokud nebude datetime aktuální svíčky > ten uložený v proměnné.

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1271
Více informací o uživateli >>
Re: Last Open Time 24.07.2016 22:50
Odpověď na: VeronikaBl

Tak jsem prozatím zjistila, že můj zápis funkce Sleep je samozřejmě totálně blbě. Vypátrala jsem si v google, že budu muset to omezení co chci - zapsat spíš stylem: že aktuální čas je vyšší než poslední otevírací čas + 5 min.

Ale ještě úplně nevím jak na to :o( 

Důvod proč ti nefunguje Sleep() je ten, že nefunguje ve Strategy Testeru, viz referenční příručka MQL4: Sleep() function does not suspend execution of the Expert Advisor in the Strategy Tester.

Nicméně si myslím, že zrovinka pro tento případ je to nešťastné řešení.

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1271
Více informací o uživateli >>
Re: Last Open Time 24.07.2016 23:01
Odpověď na: VeronikaBl

Tak jsem prozatím zjistila, že můj zápis funkce Sleep je samozřejmě totálně blbě. Vypátrala jsem si v google, že budu muset to omezení co chci - zapsat spíš stylem: že aktuální čas je vyšší než poslední otevírací čas + 5 min.

Ale ještě úplně nevím jak na to :o( 

Už to tu bude vypadat trochu jako spam, ale ještě mě napadla jedna věc. Signál pro vstup ti může přijít kdykoliv běhěm průběhu M5 svíce? U některých strategií co jsem dělal, tak byla důležitá cena (a třeba i hodnota indikátorů) jen při každé nové svíčce. Vytvořil jsem si v OnTick() "trigger", který mi ověřoval vytvoření nové svíčky a spouštěl příslušnou metodu - řekněme třeba "OnNewBar()". Celý AOS jsem pak dělal v OnNewBar(). S vyjímkou toho co bylo nutné ověřovat při každém ticku...

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1271
Více informací o uživateli >>
Re: Last Open Time 26.07.2016 22:12
Odpověď na: VeronikaBl

Tak jsem prozatím zjistila, že můj zápis funkce Sleep je samozřejmě totálně blbě. Vypátrala jsem si v google, že budu muset to omezení co chci - zapsat spíš stylem: že aktuální čas je vyšší než poslední otevírací čas + 5 min.

Ale ještě úplně nevím jak na to :o( 

Tak co? Pomohlo? Nepomohlo? Nevim Cry.

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
VeronikaBl
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 11
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Last Open Time 27.07.2016 20:24
Odpověď na: Vykuk

Tak co? Pomohlo? Nepomohlo? Nevim Cry.

Už 2 dny nonstop přemýšlím :o)

Našla jsem si nápovědu:

int ThisBarTrade=0;
a moc se teda úplně nevyznám v tom jak je to dál ale snad je to tak, že se nevstupuje pokud ThisBarTrade!=Bars ale vstupuje se když ThisBarTrade=Bars
horší je, že to ale vůbec nechápu ač se to zdá asi jednoduchý

no a pak jsem si našla radu s volume:

extern bool EnterOpenBar=true;
int start()
bool OpenBar=true;
if(EnterOpenBar)
if(iVolume(NULL,0,0)>1)
OpenBar=false;
 
if (OpenBar)
{return(0);}
no a tomuto taky úplně nerozumím :o(
 

pravda a nápovědu jsem si hledala kvůli tomu abych správně zařadila tu novou podmínku. Ale měla jsem v plánu ještě oboje otestovat a napsat až poté co budu moudřejší, že se něco povedlo a nebo nepovedlo :o). Můžu se tedy zeptat jak se ti zdá to co jsem napsala? ....tu podmínku s datetime jsem nějak nedodělala ale ještě se na to dnes mrknu

VeronikaBl
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 11
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Last Open Time 27.07.2016 22:58
Odpověď na: Vykuk

Tak co? Pomohlo? Nepomohlo? Nevim Cry.

ještě jsem hledala jak to řeší jiní a našla jsem toho strašně moc a fakt šílené složitosti až se bojím zda to vůbec jde jednoduše :o(

ale našla jsem si i toto a to se mi zdá docela k pochopení, ač třeba zase nechápu proč se nejdřív používá numberofclosedtrades a teprve až poté se definuje, že je to OrderHistoryTotal() - tam asi ještě něco předtím chybí ne? Zároveň jsem viděla že často zmiňují OrderHistoryTotal() -1 a tady to pro změnu není a přijde mi to s tou jedničkou docela logický, že by to tam asi mělo být.

Taky nevím zda nepoužít spíš funkci OrderOpenTime()?

static datetime timelastclosedtrade;

if (OrdersHistoryTotal() != numberofclosedtrades)
   {
    timelastclosedtrade = TimeCurrent();
    numberofclosedtrades = OrdersHistoryTotal();
   }
    

 

timelastclosedtrade + 15 > TimeCurrent()

Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1271
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Last Open Time 28.07.2016 14:01
Odpověď na: VeronikaBl

ještě jsem hledala jak to řeší jiní a našla jsem toho strašně moc a fakt šílené složitosti až se bojím zda to vůbec jde jednoduše :o(

ale našla jsem si i toto a to se mi zdá docela k pochopení, ač třeba zase nechápu proč se nejdřív používá numberofclosedtrades a teprve až poté se definuje, že je to OrderHistoryTotal() - tam asi ještě něco předtím chybí ne? Zároveň jsem viděla že často zmiňují OrderHistoryTotal() -1 a tady to pro změnu není a přijde mi to s tou jedničkou docela logický, že by to tam asi mělo být.

Taky nevím zda nepoužít spíš funkci OrderOpenTime()?

static datetime timelastclosedtrade;

if (OrdersHistoryTotal() != numberofclosedtrades)
   {
    timelastclosedtrade = TimeCurrent();
    numberofclosedtrades = OrdersHistoryTotal();
   }
    

 

timelastclosedtrade + 15 > TimeCurrent()

Ahoj, měl jsem na mysli něco jako:

datetime CasOtevreniPoslednihoObchodu;

void OnTick()
{
   //podminky pro otevření obchodu
   //.....
   if( iTime( Symbol(), 0, 0 ) > CasOtevreniPoslednihoObchodu )
   {
      OrderSend(blablabla...);
      CasOtevreniPoslednihoObchodu = iTime( Symbol(), 0, 0 );
   }
   else
      Print( "Byly splněny podmínky vstupu, ale ve stejné svíčce jako poslední obchod." )

   return 0;   
}

Až jsou splněny podmínky pro otevření obchodu, tak se uloží do pomocné proměnné otevírací čas poslední (aktuální) svíčky. Pokud jsou opětovně splněny podmínky pro otevření dalšího obchodu, tak se ověří podmínka, zda je otevírací čas poslední svíčky větší, než když se otevíral poslední obchod.

Obdobně by to šlo i s Bars(), kde by jsi mohla triggrovat zvýšení vracené hodnoty - vytvoření nové svíčky. Lepší by bylo ale asi iBars, protože Bars by dělal binec při změně TF.

Volume taky celkem dává smysl. Když se otevře nová svíčka, tak má volime 0. Když má 1 tick, tak už není nová.

Varianta timelastclosedtrade je celá nějaká divná. Asi si teď neumím úplně představit použití. Ale tím, že se tam používá OrderHistoryTotal(), tak se tam triggeruje pomocí toho, že máš zavřenej další obchod. Pokud se ti ale zavře obchod na jiném páru, tak se ti to spustí taky.

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1271
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Last Open Time 29.07.2016 21:08
Odpověď na: VeronikaBl

ještě jsem hledala jak to řeší jiní a našla jsem toho strašně moc a fakt šílené složitosti až se bojím zda to vůbec jde jednoduše :o(

ale našla jsem si i toto a to se mi zdá docela k pochopení, ač třeba zase nechápu proč se nejdřív používá numberofclosedtrades a teprve až poté se definuje, že je to OrderHistoryTotal() - tam asi ještě něco předtím chybí ne? Zároveň jsem viděla že často zmiňují OrderHistoryTotal() -1 a tady to pro změnu není a přijde mi to s tou jedničkou docela logický, že by to tam asi mělo být.

Taky nevím zda nepoužít spíš funkci OrderOpenTime()?

static datetime timelastclosedtrade;

if (OrdersHistoryTotal() != numberofclosedtrades)
   {
    timelastclosedtrade = TimeCurrent();
    numberofclosedtrades = OrdersHistoryTotal();
   }
    

 

timelastclosedtrade + 15 > TimeCurrent()

Ahoj,

Jak jsi na tom? Vyreseno? Nebo jeste tapes? Klidne mi napis SZ a muzem soukrome probrat konketni pouziti ve tvem aosu.

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Fil
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 53
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Last Open Time 29.07.2016 22:09
Odpověď na: VeronikaBl

ještě jsem hledala jak to řeší jiní a našla jsem toho strašně moc a fakt šílené složitosti až se bojím zda to vůbec jde jednoduše :o(

ale našla jsem si i toto a to se mi zdá docela k pochopení, ač třeba zase nechápu proč se nejdřív používá numberofclosedtrades a teprve až poté se definuje, že je to OrderHistoryTotal() - tam asi ještě něco předtím chybí ne? Zároveň jsem viděla že často zmiňují OrderHistoryTotal() -1 a tady to pro změnu není a přijde mi to s tou jedničkou docela logický, že by to tam asi mělo být.

Taky nevím zda nepoužít spíš funkci OrderOpenTime()?

static datetime timelastclosedtrade;

if (OrdersHistoryTotal() != numberofclosedtrades)
   {
    timelastclosedtrade = TimeCurrent();
    numberofclosedtrades = OrdersHistoryTotal();
   }
    

 

timelastclosedtrade + 15 > TimeCurrent()

Ahoj,

proč si neporovnáš čas aktuální svíčky pro otevření obchodu, s časem otevření již uzavřeného obchodu z historie? Když AOS najde v historii z aktuální svíčky již uzavřený obchod, tak nic neotevře a čeká na novou svíčku. 

Sleep je jen na zastavení programu na zvolenou dobu, čeká, ale čas může být i jen 1s před začátkem nové svíčky a tak ti další uteče.

Volume neřeš, protože to je počet změn ceny na dané svíčce. Kolikrát se stane, že první číslo volume není 1, ale třeba 3,5,7 podle volatility trhu a i během času svíčky některé číslo přeskočí. Měl jsem to jednou naprogramované, aby se mi na H1 při volume 1 otevřel obchod a když se některý otevřel a jiný ne, tak jsem musel změnit podmínku, aby volume <8.

To jen trochu co mě teď napadlo.

Pěkný víkend

VeronikaBl
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 11
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Re: Last Open Time 31.07.2016 22:38
Odpověď na: Fil

Ahoj,

proč si neporovnáš čas aktuální svíčky pro otevření obchodu, s časem otevření již uzavřeného obchodu z historie? Když AOS najde v historii z aktuální svíčky již uzavřený obchod, tak nic neotevře a čeká na novou svíčku. 

Sleep je jen na zastavení programu na zvolenou dobu, čeká, ale čas může být i jen 1s před začátkem nové svíčky a tak ti další uteče.

Volume neřeš, protože to je počet změn ceny na dané svíčce. Kolikrát se stane, že první číslo volume není 1, ale třeba 3,5,7 podle volatility trhu a i během času svíčky některé číslo přeskočí. Měl jsem to jednou naprogramované, aby se mi na H1 při volume 1 otevřel obchod a když se některý otevřel a jiný ne, tak jsem musel změnit podmínku, aby volume <8.

To jen trochu co mě teď napadlo.

Pěkný víkend

Já jsem zatím jen totální začátečník co se MQL4 učí. Ráda bych se tedy poradila jak specifikovat poslední otevření obchodu. Je to ordeopentime() ? a jak se číslem asi v závorce? vyjádří poslední uzavřený obchod? Bude to orderopentime(-1)? to ale asi píšu blbě co?

VeronikaBl
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 11
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Re: Last Open Time 31.07.2016 22:46
Odpověď na: Vykuk

Ahoj,

Jak jsi na tom? Vyreseno? Nebo jeste tapes? Klidne mi napis SZ a muzem soukrome probrat konketni pouziti ve tvem aosu.

Já jsem teď 3 dny byla mimo počítač ale už to chci rozlousknout a otestuju co budu mít po ruce. Nejvíc mě štve, že toho strašně málo umím a nevím kde se naučit víc :o(. Diskusních fór existuje miliarda ale tam radí znalí i neznalí a že bych nakonec z nich byla moudrá co vlastně použít to nikdy nejsem. Budu moc ráda třeba za komunikaci i soukromou. Nevím zda se tu dají nějak psát soukromé zprávy? Já mám email veronika.blanicka  u centrumu.

Fil
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 53
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Re: Re: Last Open Time 01.08.2016 10:54
Odpověď na: VeronikaBl

Já jsem zatím jen totální začátečník co se MQL4 učí. Ráda bych se tedy poradila jak specifikovat poslední otevření obchodu. Je to ordeopentime() ? a jak se číslem asi v závorce? vyjádří poslední uzavřený obchod? Bude to orderopentime(-1)? to ale asi píšu blbě co?

Tady to máš. Je potřeba, aby v historii nebyl obchod v čase aktuální svíčky. Toto teď funguje, vyzkoušel jsem to.

 

int od = iTime("EURUSD",PERIOD_M5,0); // čas začátku aktuální svíčky M5

int konec = od + 299; //čas konce aktualní svíčky M5

 

int cas_z_historie;

int pocet_obchodu = OrdersHistoryTotal(); //počet obchodů historie

   if(pocet_obchodu > 0)

   {

      if(OrderSelect(pocet_obchodu-1, SELECT_BY_POS, MODE_HISTORY) == true)

      {   

       cas_z_historie = OrderOpenTime(); //čas otevření posledního obchodu z historie

      }

   }

czeee
Silver member
avatar
Příspěvky: 147
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Last Open Time 01.08.2016 12:13
Odpověď na: Fil

Tady to máš. Je potřeba, aby v historii nebyl obchod v čase aktuální svíčky. Toto teď funguje, vyzkoušel jsem to.

 

int od = iTime("EURUSD",PERIOD_M5,0); // čas začátku aktuální svíčky M5

int konec = od + 299; //čas konce aktualní svíčky M5

 

int cas_z_historie;

int pocet_obchodu = OrdersHistoryTotal(); //počet obchodů historie

   if(pocet_obchodu > 0)

   {

      if(OrderSelect(pocet_obchodu-1, SELECT_BY_POS, MODE_HISTORY) == true)

      {   

       cas_z_historie = OrderOpenTime(); //čas otevření posledního obchodu z historie

      }

   }

Doporucuju se tomuto postupu vyhnout, je nespolehlivy a krkolomny, krome toho nefunkni, jestli mas historii serazenu jinak nez dle closetime, nebo vyfiltrovanou. Vykuk tady psal spravny postup s tim, ze bych pouzil Time[0] mnisto iTime(..... Pokud ma byt cas otevreni posledniho obchodu zachovan i po zmene TF nebo zavreni a otevreni MT ulozil bych cas otevreni i do Globalvariable.

Fil
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 53
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Last Open Time 01.08.2016 12:41
Odpověď na: czeee

Doporucuju se tomuto postupu vyhnout, je nespolehlivy a krkolomny, krome toho nefunkni, jestli mas historii serazenu jinak nez dle closetime, nebo vyfiltrovanou. Vykuk tady psal spravny postup s tim, ze bych pouzil Time[0] mnisto iTime(..... Pokud ma byt cas otevreni posledniho obchodu zachovan i po zmene TF nebo zavreni a otevreni MT ulozil bych cas otevreni i do Globalvariable.

Tento postup funguje. Je to jen základ pro zjištění, jestli v době svíčky nebyl již nějaký obchod uzavřen. Toto je jen pomůcka, kterou si může zkusit a pak dle požadavku přepracovat. Když si to zkopíruje do MT, tak to funguje a nemusí 14 dnů řešit a hledat něco, co nakonec nemusí ani použít. Veronice jde jen o to, aby během M5, kdy má otevřený MT otevřela jen 1 obchod za M5.

Vykuk radil iTime jako já a to co tvrdil o volume je mimo. Mám to vyzkoušeno, nefunguje.

Větší blbost o tom, že by se změnou TF nebo zavřením MT změnil čas otevřeného nebo uzavřeného obchodu, jsem ještě neslyšel. Časy obchodů se tahají ze serveru brokera a to nemá nic společného s mým MT. Já si můžu platformu otevřít v jakémkoliv počítači i klidně přes webovou platformu a vždy časy všech obchodů otevřených nebo uzavřených jsou všude stejné. Když si uložím nějaké data do proměných nebo do bufferu, tak jakoukoliv změnou o tyto data přijdu, pokud nemám nastaveno ukládání do externího souboru. 

Co potřebuji mám naprogramované. Otevírám, uzavírám a upravuji obchody jen pomocí scriptů. Veškeré výpočty v grafu mi dávají naprogramované indikátory. A testovaní provádím jen pomocí AOS. Není problém to udělat složité, ale udělat to tak abych za 5 minut viděl jestli to funguje a rychlost programu, to je to hlavní. Ano, programovat jde různě. Dříve (PC 286) bylo potřeba na program několik kB, ale dnes jdou velikosti i do GB. Každý má jiný postup a každý preferuje něco jiného. Pro mě je rychlost a funkčnost důležitá.

Můj postup funguje a stačí jen vyzkoušet. Pak jen použít nebo zahodit. 

Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1271
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Last Open Time 01.08.2016 21:28
Odpověď na: Fil

Tento postup funguje. Je to jen základ pro zjištění, jestli v době svíčky nebyl již nějaký obchod uzavřen. Toto je jen pomůcka, kterou si může zkusit a pak dle požadavku přepracovat. Když si to zkopíruje do MT, tak to funguje a nemusí 14 dnů řešit a hledat něco, co nakonec nemusí ani použít. Veronice jde jen o to, aby během M5, kdy má otevřený MT otevřela jen 1 obchod za M5.

Vykuk radil iTime jako já a to co tvrdil o volume je mimo. Mám to vyzkoušeno, nefunguje.

Větší blbost o tom, že by se změnou TF nebo zavřením MT změnil čas otevřeného nebo uzavřeného obchodu, jsem ještě neslyšel. Časy obchodů se tahají ze serveru brokera a to nemá nic společného s mým MT. Já si můžu platformu otevřít v jakémkoliv počítači i klidně přes webovou platformu a vždy časy všech obchodů otevřených nebo uzavřených jsou všude stejné. Když si uložím nějaké data do proměných nebo do bufferu, tak jakoukoliv změnou o tyto data přijdu, pokud nemám nastaveno ukládání do externího souboru. 

Co potřebuji mám naprogramované. Otevírám, uzavírám a upravuji obchody jen pomocí scriptů. Veškeré výpočty v grafu mi dávají naprogramované indikátory. A testovaní provádím jen pomocí AOS. Není problém to udělat složité, ale udělat to tak abych za 5 minut viděl jestli to funguje a rychlost programu, to je to hlavní. Ano, programovat jde různě. Dříve (PC 286) bylo potřeba na program několik kB, ale dnes jdou velikosti i do GB. Každý má jiný postup a každý preferuje něco jiného. Pro mě je rychlost a funkčnost důležitá.

Můj postup funguje a stačí jen vyzkoušet. Pak jen použít nebo zahodit. 

iTime jsem neradil, jen jsem komentoval, že to dává smysl... Trigger pochopitelně nejde použít na podmínku ==, ale to je úplně mimo mísu. Doporučil jsem úplně něco jiného. Ty označuješ poslední obchod z historie. Co když poslední obchod z historie bude z jiné instance AOS na jiném páru? Tak to tě zdravím... Takto nejde filtrovat symbol ani třeba magic number. No... dělej si to po svém a já si to budu dělat taky po svém Wink

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |
Fil
Nováček v diskuzi
avatar
Příspěvky: 53
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Last Open Time 01.08.2016 21:45
Odpověď na: Vykuk

iTime jsem neradil, jen jsem komentoval, že to dává smysl... Trigger pochopitelně nejde použít na podmínku ==, ale to je úplně mimo mísu. Doporučil jsem úplně něco jiného. Ty označuješ poslední obchod z historie. Co když poslední obchod z historie bude z jiné instance AOS na jiném páru? Tak to tě zdravím... Takto nejde filtrovat symbol ani třeba magic number. No... dělej si to po svém a já si to budu dělat taky po svém Wink

Nereagoval jsem na Tebe, ale na czeee. O Tebe nejde a nejde ani o můj systém. Je lepší to přesně napsat, kdy stačí Ctrl+C a pak Ctrl+V. Tvoje pomoc jen zavádí a dává víc otázek než odpovědí. Jen jsem chtěl poradit Veronice, aby nemusela 14 dní hledat a mohla vyřešit svůj problém, třeba tím zjistí, že má v systému problém. 

Verničin požadavek byl: ...hledám způsob jak omezit vícero vstupů na jedné svíčce na timeframe M5.... Jestli jsem jí nepomohl, tak to se jí omlouvám, ale o Tebe nejde, tak to neber osobně. Ego je šílené a asi proto jsi ... stále looser..., tak jak se prezentuješ, škoda. Mé ego jsem pomocí programování potlačil a tak mi to vyhovuje.

Přeji pěkný večer.

Vykuk
Veteran member
avatar
Příspěvky: 1271
Více informací o uživateli >>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Last Open Time 01.08.2016 21:58
Odpověď na: Fil

Nereagoval jsem na Tebe, ale na czeee. O Tebe nejde a nejde ani o můj systém. Je lepší to přesně napsat, kdy stačí Ctrl+C a pak Ctrl+V. Tvoje pomoc jen zavádí a dává víc otázek než odpovědí. Jen jsem chtěl poradit Veronice, aby nemusela 14 dní hledat a mohla vyřešit svůj problém, třeba tím zjistí, že má v systému problém. 

Verničin požadavek byl: ...hledám způsob jak omezit vícero vstupů na jedné svíčce na timeframe M5.... Jestli jsem jí nepomohl, tak to se jí omlouvám, ale o Tebe nejde, tak to neber osobně. Ego je šílené a asi proto jsi ... stále looser..., tak jak se prezentuješ, škoda. Mé ego jsem pomocí programování potlačil a tak mi to vyhovuje.

Přeji pěkný večer.

Looser nelooser, za svojim kódem, kterej jsem napsal si stojím Wink. I tobě pěkný večer Thumbs Up

| Broker: IC Markets (live) | FX od 2012 |

Předchozí témata

Následující témata

Forex - doporučené články:

Co je FOREX?
Základní informace o finančním trhu FOREX. Forex je obchodování s cizími měnami (forex trading) a je zároveň největším a také nejlikvidnějším finančním trhem na světě.
Forex pro začátečníky
Forex je celosvětová burzovní síť, v jejímž rámci se obchoduje se všemi světovými měnami, včetně české koruny. Na forexu obchodují banky, fondy, pojišťovny, brokeři a podobné instituce, ale také jednotlivci, je otevřený všem.
1. část - Co to vlastně forex je?
FOREX = International Interbank FOReign EXchange. Mezinárodní devizový trh - jednoduše obchodování s cizími měnami - obchodování se směnnými kurzy.
VIP zóna - Forex Asistent
Nabízíme vám jedinečnou příležitost stát se součástí týmu elitních obchodníků FXstreet.cz. Ve spolupráci s předními úspěšnými obchodníky jsme pro vás připravili unikátní VIP skupinu (speciální uzavřená sekce na webu), až doposud využívanou pouze několika profesionálními tradery, a k tomu i exkluzivní VIP indikátory, doposud úspěšně používané pouze k soukromým účelům. Nyní se vám otevírá možnost stát se součástí této VIP skupiny, díky které získáte jedinečné know-how pro obchodování na forexu, výjimečné VIP indikátory, a tím také náskok před drtivou většinou ostatních účastníků trhu.
Forex brokeři - jak správně vybrat
V podstatě každého, kdo by chtěl obchodovat forex, čeká jednou rozhodování o tom, s jakým brokerem (přeloženo jako makléř/broker nebo zprostředkovatel) by chtěl mít co do činění a svěřil mu své finance určené k obchodování. Velmi rád bych vám přiblížil problematiku výběru brokera, rozdíl mezi jednotlivými typy brokerů a v neposlední řadě uvedu několik příkladů nejznámějších z nich.
Forex robot (AOS): Automatický obchodní systém
Snem některých obchodníků je obchodovat bez nutnosti jakéhokoliv zásahu do obchodu. Je to pouhá fikce nebo reálná záležitost? Kolik z nás věří, že "roboti" mohou profitabilně obchodovat? Na jakých principech fungují?
Forex volatilita
Forex volatilita, co je volatilita? Velmi užitečným nástrojem je ukazatel volatility na forexu. Grafy v této sekci ukazují volatilitu vybraného měnových párů v průběhu aktuální obchodní seance.
Forex zůstává největším trhem na světě
V dnešním článku se podíváme na nejnovější statistiky globálního obchodování na forexu. Banka pro mezinárodní vyrovnání plateb (BIS) totiž před pár týdny zveřejnila svůj pravidelný tříletý přehled, ve kterém detailně analyzuje vývoj na měnovém trhu. BIS je označována jako "centrální banka centrálních bank". Je nejstarší mezinárodní finanční organizací a hraje klíčovou roli při spolupráci centrálních bank a dalších institucí z finančního sektoru. Dnešní vzdělávací článek sice nebude zcela zaměřen na praktické informace z pohledu běžného tradera, ale i přesto přinese zajímavé a důležité poznatky.

Nejnovější články:


Naposledy čtené:

reklama
Instaforex krypto